מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכשיו חיברתי אותו dell 2007FP מיתרשמות קצרה של סרטים אינטרנט משחקים לדעתי מדהים אין מילים ואיזה מעמד יש לו חבל על הזמן גם בדקתי את הפנל וזה הפנל האיכותי בהמשך אים תרצו הביא דיבוחים חדשים בנוגע למסך תודה על ההמלצה לנועם קושינסקי אתה המלצתה על הרחב אני בחרתי את הלא רחב שהם אותו מחיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חברים! חייב לומר שאחרי כל השנים הללו עם מסך 15", לעבוד פתאום עם 22" זה וואו מטורףףףףףף!! מה שכן, אני שם לב בכל המשחקים שישנם קיטועים בפריים כאשר אני מסתכל ימינה או שמאלה [משחקי FPS במיוחד]. אני מוצא עצמי נאלץ להשתמש ב VSYNC כל הזמן. האם זה מובן מאליו כשמתעסקים עם מסכים בגדלים כאלה? או אולי זה פשוט המסך עצמו של סמסונג, שכנראה 5MS לא מספיק טוב? או האם ישנה תקלה מסויימת או שהחומרה שלי לא מספיק מהירה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני רגע רכשתי את המסך מ-KSP. בהתחלה כשראיתי אותו ב-KSP לא התלהבתי מאיכות התמונה. הטקסט נראה מרוח ולא ברור והצבעים לא היו בהירים. נכנסתי להגדרות של המחשב ב-KSP וראיתי שהמסך מחובר ל-GF4MX דרך יציאת VGA. כרטיס המסך GF4MX הוא כרטיס מיושן מאד, המבוסס על GF2MX והוא אינו תומך באפשרויות מיוחדות למסכי LCD. החלטתי לקנות את המסך בכל מקרה, לאור הביקורות המעולות באתרים בחו"ל. חיברתי את המסך לכרטיס מסך GeForce FX5900 דרך יציאת DVI ונדהמתי מאיכות התמונה. המסך בהיר מאד, איכות תמונה מעולה וטקסט נראה נהדר בדיוק כמו במסך רגיל. (CRT) צבע שחור בסרטים נראה שחור, לא אפור כמו במסכים אחרים שראיתי. לצערי החברה לא טרחה לצרף דרייבר למסך והמחשב לא מזהה את דגם ולא מאפשר לי לשחק באפשרויות. אחפש דרייבר…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מסך U2311H של DELL ממש נח ופשוט להרכיב, ולא עשיתי שום שינוי בהגדרות ופשוט נראה טוב. יש לי 2 שאלות קטנות - רשום עליו REV A01 האם גם למסך הז יש עדכון ל REV A02 ? האם כדאי ? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו ל U2410 ? בשביל הסקרנות תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי LG L194WT באמת מסך יפייפה ויש בו יציאת dvi אך אני לא משתמש בה כי הכרטיס מסך שלי לא תומך בזה. אני משתמש במחשב בעיקר להקרנת סרטים, לא למשחקים, שאלתי היא עד כמה שווה לי לקנות גם כרטיס מסך שיש בו dvi והאם זה ישפר לי משמעותית את תצוגת הסרטים שתאמת עכשיו היא די מאכזבת. אשמח גם להמלצה על כרטיס מסך שכזה, להזכירכם זה רק לסרטים ולא למשחקים. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 19" Benq FP93GX. עלה לי 1200 ש"ח.. ד"א הוא 2ms, 1:700 איך הוא למשחקים ובכללי??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמונה המתקבלת כשמכניסים DVD היא בצבע ירוק זרחני. לפי ה- user guide זו יכולה להיות בעיה של חיבור, אבל ניתקתי וחיברתי שוב את הכבל ולא נראה שזו הבעיה. מישהו יודע מה מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-