עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by stavzim,

היי, אני מאוד רוצה כבר הרבה זמן מסך שמציג ב- 120Hz, אבל המחירים היו מאוד גבוהים. עכשיו בגלל ה- Black Friday המחיר של המסך הזה צנח: S23A700D של Samsung. ב-Amazon הוא עולה 1000 שקל. השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות אותו או מסך אחר? אני אוהב מסכים של Samsung כך שזה נראה לי הקנייה הכי טובה. תודה מראש

• 64 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לקנות מסך LCD לעבודה יומיומית, בעיקר אינטרנט, ופה ושם משחקים ועריכה גרפית. המסך מצטרף לטלויזית LCD 32'' שכבר מחוברת למחשב. חשבתי על משהו סביבות 19-20'' בגלל שיש לי טלויזיה, ולכן אין צורך במסך גדול לסרטים, ונראה לי שמסך גדול לשאר הדברים הוא לא כזה נחוץ מכיוון שהמרחק ישיבה הוא יחסית קטן(אשמח לקבל תגובה לדעה). הסכום שלי הוא סביב ה 2000 עם אפשרות לחריגה(לא קריטי). עכשיו בגלל שהמחשב מחובר לטלויזיה, אני חשבתי שאני צריך מסך שהוא אינו רחב. האם ההנחה הזאת נכונה. על איזה מסכים אתם ממליצים. המון תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by cocooi,

צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dashayan,

לאחר התלבטויות קשות בנוגע לרכישת מסך למחשב "19 ובעזרת העצות וההמלצות שלכם רכשתי לבסוף מסך EIZO S1931 SH כבר קיבלתי אותו מסך חבל על הזמן, איכות צבעים מדהימה, צבעים הכי טבעים שיכול להיות, עיצוב קלאסי, בקיצור מסך ברמה גבוהה ביותר וזה אחרי שראיתי את ה-viewsonic 930 אין מה להשוואת עם EIZO ממליץ בחום

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. Started by ASTR4L,

שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by STi,

שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  16. מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407

22. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by עמיר,

מסך מ-ד-ה-י-ם... כמו האחים הצעירים שלו, רק הרבה יותר ג-ד-ו-ל !!!!

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. היי, היום קניתי את ה-dell u2311 וכמה שעות אחרי שעבדתי איתו גיליתי פיקסל שרוף בצבע כהה. בעקבות כך בדקתי עם תוכנה ומצאתי עוד פיקסל שרוף בצבע אדום . היה לי מסך בן 4 שנים עם פאנל TN ולא היה בו שום פיקסל שרוף (או לפחות לא אחד כזה שאפשר להבחין בו בלי בדיקה). לא ציפיתי שבמסך חדש עם פאנל ips יהיו לי פיקסלים שרופים. מה אפשר לעשות? יש סיכוי שיחליפו לי אותו? אני כבר שוקל לבטל עסקה ולהחזיר את המסך..

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by sadi,

היום הגיע לי המסך מה לעשות פשוט לחבר אותו ולשחק?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.