עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך שיתחבר למחשב הנייד (הישן יחסית שלי) דרך מתאם DVI-HDMI (במחשב יש רק HDMI) או דרך HDMI אם יהיה כזה למסך. השימושים הם קריאה קריאה ושוב קריאה. אני סטודנט למשפטים (אומנם תכף מסיים אבל הקריאה לא תיגמר) ואני קורא וכותב המון במחשב. הגיע הזמן להיפרד ממסך ה-15.6 של הנייד (שלא יודע איך הצלחתי לשרוד איתו שלוש שנים) ולעבור למסך נורמאלי ונוח. גם אני, כמו הרבה אנשים ראיתי את הדיונים על 2414H לעומת ה-2412M ואני בהתלבטות. עשיתי חיפוש פה בפורום והדיון האחרון שראיתי הוא מלפני כחצי שנה ונראה לי שהוא הוכרע כי שניהם עלו אותו דבר. היום המצב קצת שונה : 2414H - עולה 870 ש"ח 2412 - עולה כ-1170 ש"ח 300 ש"ח הם הרבה כסף אומנם, אבל אם ה-2412 עדיף משמעותית, אולי שווה לי להשקיע. …

2. Started by X_Dror,

יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]

3. Started by Yehuda A,

לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  5. אצלי יש כרגע את SyncMaster של Samsung. 1) האם בעבודה משרדית, כלומר כתיבה וקריאה של טקסט בעיקר + קריאת טבלאות יהיה הבדל מבחינת הנוחות לזה של סמסונג ? 2) האם יש הבדל בין שני מסכי הדל מבחינת נוחות ועייפות העיניים בקריאת טקסט ונתונים אחרים ? לשון אחר, יש להבדלים בין הפאנלים והתאורה, השפעה על התעייפות העיניים מהמסך ? 3) יש מסך אחר שהייתם ממליצים יותר לעבודות משרדיות בתקציב דומה לזה ?

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום, לפני מספר דקות דיברתי עם נציג של LCDTV לגבי סוג הפאנל במסך 2007FP של דל. הנציג אמר לי שאין לי מה לדאוג ואצלהם זה בטוח S-IPS. שאלות: האם יש את הבעיה של הפאנלים גם בדגם הלא רחב(זה) או רק בדגם הרחב(2007WFP)? והאם להאמין לנציג של LCDTV, שאני יכול לקנות את ה2007FP בעיניים עצומות וזה יהיה S-IPS? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Danman,

היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  9. מסכי ה-CRT של היום ידועים בכך שאינם מסוגלים להציג את כל טווח הצבעים שיש בפרופיל הצבע Adobe RGB. השאלה שלי היא האם מסכי ה-LCD החדשים בעלי ה-8 ביט מסוגלים להציג את כולם? האם הם בעלי כושר כיסוי גדול יותר? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by barakv,

אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by GEVER1,

מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…

17. Started by Danilow,

המסכים מחוברים לכרטיס מסך 280X בכבל MINI DP-DP אחד בלבד. זאת אומרת שהמסך הראשון מחובר ישירות למחשב, המסך השני מחובר לראשון והמסך השני מחובר לשלישי. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות ואין לי תמונה בשניים מהמסכים, ולא שיניתי כלום בחיבורים. ניסיתי לעשות ריסטרטים, ולהחליף שקעי חשמל (סתם ניסיון לא קשור) ולפעמים המחשב בכלל לא מזהה את המסכים, או שמזהה כמסך גנרי בלי אפשרות שינוי רזלוציה ונעול על VGA. לפעמים גם כל שלושת המסכים מזוהים, אבל בפועל בשני המקרים אין תמונה במסכים והם אוטומטית נכנסים למצב שינה.. הייתי מחבר כל מסך בכבל נפרד לכרטיס מסך, אבל בכרטיס יש רק HDMI, DVI ו - DP, ובמסכים אין DVI.. הבנתי שלא כל כבל DP-DVI מתאים.. מה אני עושה? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by IGk,

שלום אני מחפש המלצה למסך 20-23 אינץ תקציב 1000-2000 ש"ח לשימושי מחשב כללי (גלישה באינטרנט ומשחקיםCOD 4, AA) לא לטלוויזיה וסרטים בשביל זה יש מסך 37 אינץ שמחובר למחשב תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני רוצה סוף סוף להחליף את מסך הCRT למסך LCD. הנה כמה פרטים שיעזרו לכם. תקציב: בערך 1300+- שימושים של המסך: בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, בין היתר גם צפייה בסרטים. (המסך לא בשביל משחקים) הכרטיס מסך שלי: Nvidia 8600GT (אם זה משנה משהו..) גודל מסך רצוי: אממ לא ממש יודע.. אני מניח 22' יהיה בסדר תודה לכל מי שעוזר!!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. אפשר לעשות רשימה כזו, ולשים אותה בסטיקי? למשל, ברשימה הקצרה הזו, יש מסך אחד בלבד בפורמט רחב, שהוא גם 20'', וגם של DELL. אני מחפש בנרות כבר זמן מה מסך רחב 19'' (ולא של DELL בגלל מדיניות ההחלפה שלהם), ואני ממש לא מוצא מסך נורמלי שהוא לא TN. נראה לי, אגב, שרשימה מכובדת כזו בסטיקי תעזור פה להרבה אנשים, ותמנע הרבה ת'רדים מיותרים ופוסטים חוזרים על עצמם.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by royossef,

שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by chaim_f,

אני צריך המלצה על מסך עד 900 ש"ח השימוש הם אינטרנט אופיס וסרטים יש את המסך הזה - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-21-5-BENQ-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-GW2255-%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C-VA/pi6NY7278948 או - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-23-DELL-P2314H-%D7%A4%D7%A0%D7%9C-IPS-Anti-Glare/pi6NCP2314H בדל 23 ו- 21.5 זה אותו המחיר השאלה היא מלבד היציאות שיש בדל ההבדל ביניהם הוא גדול שמצדיק את ההפרש של 300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlooks,

שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

מסכי ה-120HZ מתומחרים בצורה מחרידה בארץ ביחס לשאר מסכי המחשב , והכל בגלל הגימיק של התלת מימד. אנשים לרב לא מבינים למה שווה לקנות פאנל TN "נחות" לעומת פנל eIPS בשימוש ב-2D gaming. לכן הנה ההדגמהבתמונה רואים מה קורה במשחק מחשב כאשר יש תנועה במסך על ידי הזזת מצלמת תצוגה בגוף ראשון ולא תמונה סטטית) מסכי 120HZ הם אומנם בעלי פאנל TN אבל לחלקם יש ניגודיות אמיתית של 1100:1 וצבעים לא פחות טובים מהפנלים של ה-eIPS אבל למשחקי גוף ראשון הם פשוט רמה אחת מעל כל מה שקיים בשוק הישראלי היום. (כמובן שחלק ממסכי ה 120HZ הם בעלי תצוגה מחרידה אבל יש גם נהדרים). לדוגמה: המסך של סמסונג D700 http://wecravegamestoo.com/forums/gadgetry-electronics-discussion/10171-samsung-s23a700d-120hz-3d…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.