עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Raif,

אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by niv0us,

אני כבר הרבה זמן לא בטוח איזה טלוויזיה לקנות לחדר. התחלה חשבתי אולי פשוט עדיף לקנות את ה DELL 24'' כמסך מחשב וטלוויזיה וזהו. אבל אז החלטתי שהוא קצת קטן מדי והחלטתי לקנות מסך 20'' למחשב וטלויזיה. לאחר קשיים רבים החלטתי לקנות מסך 32 ול 26. 29'' היה אידאלי, אבל אין, אז החלטתי לפנק את עצמי. ואז הגעתי למצב שאני לא בטוח מה לקנות. התקציב שלי הוא 6000+- שקל. תמיד שמעתי דברים מאוד טובים על מסכי ה LCD של טושיבה, אך גם על הסמסונג. הסתכלתי על הנתונים היבשים, והסמסונג פשוט נראת טוב יותר. מה שאני לא מבין זה איך יש לכל הטושיבות נגודיות מסך כל כך נמוכה. שלושת המסכים שאני מתלבט בניהם הם: SAMSUNG LA32R71B (6500 nis SAMSUNG LA32S71B(5500 nis TOSHIBA 32WL66(5500 nis אני לא ממש מבין מה ההבדל …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by knok,

למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by spaltiel,

מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני מכין עמדת עבודה מהבית עבור שימושים רגילים - דפדפן, אופיס, מייל, שיחות זום וכו'. ללא גיימינג או תכנות כבדות לעריכה. העמדה צריכה להכיל 2 מסכים אבל רציתי שבמסך אחד יהיה מצלמה מובנית (כדי לחסוך את הסרבול במצלמה עומדת מעל המסך והכבל שלה). שניהם צריכים להיות זהים ככל הניתן ובגודל 24 אינצ' (בגלל מגבלת רוחב השולחן). רזולוציית 1080X1920. מעדיף פאנל IPS אבל גם הפאנלים האחרים טובים ולכן הנקודה הזאת לא חובה. בקיצור, אני צריך 2 מסכים זהים ככל הניתן שיש לאחד מהם מצלמת רשת. הכי טוב שמצאתי אלו 2 דגמים של Dell - https://ksp.co.il/web/item/185022 https://ksp.co.il/web/item/123340 הם סבבה אבל רציתי זהים לגמרי מלבד המצלמה. …

9. Started by Buck,

אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה בגודל 50-60 אינץ של 4k למחשב לגיימינג (החומרה שלי יכולה לעמוד בזה). מנסיון מר, לחבר סתם טלוויזיה למחשב יכול להיות בעייתי כי יכולות להיות כל מיני הפרעות כשדברים זזים על המסך. אז אני אשמח להמלצות או לדברים שכדאי יהיה לי לשים לב אליהם. הבנתי שנוידיה התחילה לתת למלא מסכים תמיכה בgsync שלה. חלק כבר הגיעו לארץ?

10. שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by gerdamen,

שלום אחרי שקניתי את ה8800GTS אני רוצה לקנות גם מסך חדש שלי די ישם.. מה אתם אומרים על זה? LG L196WTQ 19'' LCD שמעתי שהוא טוב..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by bararb,

אני מעוניין במסך עכשיו תשמעו הלכתי לKSP ואמרתי להם שאני רוצה את הדל הם אמרו לי שהזמן תגובה שלו איטי.. עכשיו באתי לשאול מה בכל 0.08 הוא משדר תמונה יעני 125 תמונות לשנייה?.. ובאתי לשאול עם יש מסך 4:3 . עם איכות כמו של עד 1200 שח??.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by commendor,

איפה אני יכול לקנות מסך "LCD 19 זול וטוב?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by commendor,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "LCD 19 זול וטוב

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by Dj Tal Doek,

אני רוצה שתמליצו לי על מסך ... עד 750 שקל .. שלא יהיה מסך רחב... (wide) 19' .. ושיהיה משהו טוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 11GnR,

היי אני לא מתכוון לשדרג בשנה וחצי הקרובות לפחות את הGTX 660 (לא TI), האם קנייה כזאת תהיה טיפשית ? אני מבין שאחרי שאני אתרגל ל144HZ אני לא אוכל לשחק מתחת ל100FPS בנחת, מה שאומר שאם יהיה לי מזל אני אוכל לשחק במשחקים החדשים הכבדים על LOW. ואם לא יהיה לי מזל זה יהיה LOW+720P שזה אסון. אבל כרגע בBF4 על 1680X1050, על HIGH, ללא AA/AO אני לא נופל מ100FPS, וזה יהיה המשחק העיקרי שאני אשחק ככל הנראה. יש לי עכשיו מסך פיליפס שעובד ב77HZ, ויש לו INPUT LAG נמוך מאוד אני מאמין - סבלתי בטירוף מהדיליי בDELL E228WFP שהוא 5MS (אולי הוא נדפק כי התחלתי לסבול בחודשים האחרונים), ובמסך הזה אני לא סובל מזה בכלל אם אני משתמש בPRE RENDERED FRAMES על 1, יש לו גם איזשהי אפשרות SMART RESPONSE שמשפרת…

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by gerdamen,

שלום לכם שוב.. יש לי כמה שאלות לגבי מסך למחשב יש לי 8800GTS 320 עכשיו.. מה יותר עדיף למכרטיס מסך הזה מסך רחב או מסך רגיל? איזה מסך יותר: DELL E207WFP 20'' LCD 5MS או SAMSUNG 206BW 20'' LCD אני סומך עליכם !! ובבקשה זה התקציב הכי הרבה שאני יכול להוציא ..הבנתי שהמסך DELL 2007WFP 20'' האו מסך מעולה! אבל אין לי כסף לקנות אותו.. תודה לכם!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ag43,

אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. נתחיל מזה שעברתי וקראתי די הרבה אשכולות פה בפורום ואני די מבולבל ולא ממש הבנתי מה כדאי לקנות. אני מחפש מסך 19 (לא WS!) עד 2000 ש"ח כאשר המטרה העיקרית היא משחקים וגלישה באינטרנט, כרגע 2000 ש"ח זה התקציב הסופי ואין לי אפשרות להוסיף כסף. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אני קונה מחשב לחבר שלי, שלא כ"כ מעניין אותו "הכי טוב" ולא יראה הבדלים בין מסכים טובים ופחות טובים. אני עורך וידאו וגרפיקאי,ולי יש זוג מסכים שאז עלו לי 7000 שקל,(VIEWSONOC) והם באמת טובים. החבר לא צריך את זה. תקציב מחיר סביב 1200 שקל. שימושים- אינטרנט, קריאה, אופיס, קצת סרטים (ממש קצת,אולי), אולי משחק אחד או 2 בעתיד... הקנייה תיהיה מ"לוגיק". http://www.pclogic.co.il/ אני רואה שאתם ממליצים על "זירוקס 91D". לא מכיר לא ראיתי ולא שמעתי... מה רע במסכים של LG? סמסונג? (בטווח מחירים הזה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by shugon,

טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים