עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! אחרי מיליון טלפונים ובירורים - התוצאות על הפנים. הובטחו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, אך לא קיבלתי אותם לבסוף. המחירים הם: 2180 ל-2007WFP 2330 ל-2007FP 3640 ל-2407WFP (לא HC) אחרי שקיבלתי את המחירים האלה כבר לא טרחתי להגיע לבדוק את המסכים אני אישית הייתי מעוניין בהתחלה ב-2007WFP, ואחרי שהספק אמר לי שיש את ה-HC אז רציתי את ה-24". אבל אין HC וגם אין מחיר טוב למסכי ה-20" ככה שגם אני לצערי מחוץ לתמונה. הספק טוען כי כמעט כל החנויות עובדות איתו, והמחירים שהם מציגים לא נכונים ואין להם אותם במלאי, ככה שזה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא. המכירה פתוחה כעת אך ורק למסכי 2407WFP (לא HC) פנל S-PVA גרסה A04 ייצור אירלנד 2007, כל מי שעדיין מעוניין שיצור קשר ישירות עם הספק במייל…

• 281 תגובות
    • 36.7k צפיות
  2. שלום לכולם ובוקר טוב, כרגע חזרתי משיחת טלפון שמחה ביותר עם נקסטופ ;D אמרתי להם שאנו זקוקים ליבואן, והם הסכימו, אבל התעקשתי על המחיר: 19 איש בכללי, ככל שיותר המחיר ירד: ל2007WFP: מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 1900 ש"ח (4 יחידות) ל2007FP: מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 2000 ש"ח (12 יחידות) ל2407WFP מחיר כולל מע"מ ומשלוח: 3500 ש"ח (3 יחידות) מדיניות: תוך שבוע מקניית המוצר: פיקסל אחד שרוף עד 3 שנים מקניית המוצר: 6 פיקסלים שרופים 50 ש"ח משלוח חזרה לירושלים אם יש פיקסל שרוף ו50 חזרה הבייתה לאחר התיקון, סה"כ 100 ש"ח (אלא אם אתם מעוניינים לנסוע לבד לתיקון) סוכם שנציג של הפורום יבדוק מסך ומסך כדי לוודא בחנות שהוא S-IPS, ואז המסך ישלח, בנוסף לכך, הנציג יקבל פינת מחשב בחנות כדי לקבל מלפ…

• 168 תגובות
    • 33.2k צפיות
  3. עריכה: המכירה בוטלה והדיון ננעל לבקשת פותח הדיון. מכיוון שאני גם מעוניין לקנות את המסך עשיתי כמה טלפונים לכמה מהיבואנים שרשומים באתר של DELL דיברתי עם CMS והם שלחו אותי לחברת "דבש" כיוון שהם לא מוכרים לגופים פרטים. דיברתי בחברה עם דילרית ולאחר כמה ימים היא שלחה לי הצעת מחיר המחיר הוא 1750 ש"ח ליחידה ו1571 ש"ח בקניה של 10 יחידות. היא שלחה לי את ההצעה בפקס אבל אני יעלה את הקובץ כשהיא תשלח לי אותו במייל. פרטים- אתר הראשי של המוצר http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-2209wa?c=il&l=he&s=bsd " מסך Dell 22" דגם 2209WA מסך רחב,6ms 3 שנים אחריות באתר הלקוח תנאי התשלום-מזומן* המחיר כולל מע"מ אחריות על רכיבי החומרה בלבד ובמעבדת החברה אי…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

איך לדעתכם המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2253BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elia_lan,

רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Raif,

אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by niv0us,

אני כבר הרבה זמן לא בטוח איזה טלוויזיה לקנות לחדר. התחלה חשבתי אולי פשוט עדיף לקנות את ה DELL 24'' כמסך מחשב וטלוויזיה וזהו. אבל אז החלטתי שהוא קצת קטן מדי והחלטתי לקנות מסך 20'' למחשב וטלויזיה. לאחר קשיים רבים החלטתי לקנות מסך 32 ול 26. 29'' היה אידאלי, אבל אין, אז החלטתי לפנק את עצמי. ואז הגעתי למצב שאני לא בטוח מה לקנות. התקציב שלי הוא 6000+- שקל. תמיד שמעתי דברים מאוד טובים על מסכי ה LCD של טושיבה, אך גם על הסמסונג. הסתכלתי על הנתונים היבשים, והסמסונג פשוט נראת טוב יותר. מה שאני לא מבין זה איך יש לכל הטושיבות נגודיות מסך כל כך נמוכה. שלושת המסכים שאני מתלבט בניהם הם: SAMSUNG LA32R71B (6500 nis SAMSUNG LA32S71B(5500 nis TOSHIBA 32WL66(5500 nis אני לא ממש מבין מה ההבדל …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by knok,

למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by spaltiel,

מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני מכין עמדת עבודה מהבית עבור שימושים רגילים - דפדפן, אופיס, מייל, שיחות זום וכו'. ללא גיימינג או תכנות כבדות לעריכה. העמדה צריכה להכיל 2 מסכים אבל רציתי שבמסך אחד יהיה מצלמה מובנית (כדי לחסוך את הסרבול במצלמה עומדת מעל המסך והכבל שלה). שניהם צריכים להיות זהים ככל הניתן ובגודל 24 אינצ' (בגלל מגבלת רוחב השולחן). רזולוציית 1080X1920. מעדיף פאנל IPS אבל גם הפאנלים האחרים טובים ולכן הנקודה הזאת לא חובה. בקיצור, אני צריך 2 מסכים זהים ככל הניתן שיש לאחד מהם מצלמת רשת. הכי טוב שמצאתי אלו 2 דגמים של Dell - https://ksp.co.il/web/item/185022 https://ksp.co.il/web/item/123340 הם סבבה אבל רציתי זהים לגמרי מלבד המצלמה. …

19. Started by Buck,

אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה בגודל 50-60 אינץ של 4k למחשב לגיימינג (החומרה שלי יכולה לעמוד בזה). מנסיון מר, לחבר סתם טלוויזיה למחשב יכול להיות בעייתי כי יכולות להיות כל מיני הפרעות כשדברים זזים על המסך. אז אני אשמח להמלצות או לדברים שכדאי יהיה לי לשים לב אליהם. הבנתי שנוידיה התחילה לתת למלא מסכים תמיכה בgsync שלה. חלק כבר הגיעו לארץ?

20. שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by commendor,

איפה אני יכול לקנות מסך "LCD 19 זול וטוב?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by commendor,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "LCD 19 זול וטוב

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום אחרי שקניתי את ה8800GTS אני רוצה לקנות גם מסך חדש שלי די ישם.. מה אתם אומרים על זה? LG L196WTQ 19'' LCD שמעתי שהוא טוב..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by bararb,

אני מעוניין במסך עכשיו תשמעו הלכתי לKSP ואמרתי להם שאני רוצה את הדל הם אמרו לי שהזמן תגובה שלו איטי.. עכשיו באתי לשאול מה בכל 0.08 הוא משדר תמונה יעני 125 תמונות לשנייה?.. ובאתי לשאול עם יש מסך 4:3 . עם איכות כמו של עד 1200 שח??.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.