עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית

3. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sayroni,

אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום. אני מחפש לקנות מסך מחשב שמתאים בעיקר לעריכת תמונות ולסרטים עד 1000 שקל. אשמח אם תוכלו לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by rino,

היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי מסך הטלוויזיה/מחשב Samsung LCD 32' LA32s81B שאני הולך לטלות באחד מהקירות בחדר. בכדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה,אני מעביר את הכבל VGA בצינור,ואורכו כ-10 מטר. רציתי לדעת האם תיהיה ירידה דרסטית באיכות שהכבל מעביר עקב אורך רב שכזה. -בעתיד הרחוק אני יקנה כבל HDMI,הוא די יקר בשבילי כרגע. תודה מראש, MuTaTiOn.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. חפרתי כאן בפורום וניתקלתי בדעות סותרות כמו שרשום בכותרת הדיון . להלן כל הפרטים הרלנטיים : מרחק צפייה : מטר סוג פנל רצוי : ips ,lps ,va שימושים: עבודה עם קבצי טקסט ,אינטרנט ,עריכת תמונות ,צפייה בסרטים , משחקים. תכונות נדרשות : גודל FREE SYNC , Hdmi , 27 , מסך מט בלבד הביעו את דעתכם לגביי סוגיית הרזולוצייה הרצוייה לכלל השימושים . המלצות על דגמים ספיציפיים יתקבלו בברכה .

10. Started by .AloN,

היי חברים, אני מחפש לקנות מסך 27" 2K לשימוש כללי (עריכה גרפית, יוטיוב, מסמכים וקצת משחקים) ה- U2717D מתומחר באמזון ב420$ לעומת ה- U2716D שמתומחר ב650$ האם יש הבדל ששווה את תוספת המחיר ל16D? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by אישי555,

יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nimrod Nir,

אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום יש לי את המסך הנ''ל, אני רוצה לשדרג ל 2243BW ואת ה2243BW אני משיג ב1250 כולל משלוח. רציתי לשאול אם למכור את המסך שלי ב700 זה שווה ? 700 שקל למסך 19 אינטש יד שניה איכותי של SAMSUNG זה שווה ? אני אצטרך להוסיף 550 בשביל לשדרג את המסך... תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by shaohad,

שלום לכולם היום יש לי benQ G2412HD 16:9 full HD 2ms 40000:1 המחשב יושב מרפסת שהיא מאד מוארת. מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 1000 שח רוצה לראות קרוב לאיך שרואה בטלוויזה. אשמח להמצלצה למסך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by dotaneli,

שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by naki,

אז שוב יש לי בעיה עם הgsync. המצב האידאלי מבחינתי זה מסך נעול על 144hz. על עכשיו כדי לנעול הייתי מפעיל דרך הדרייבר סנכרון אנכי, הכל היה נעול עד 144fps והכל טוב.. עכשיו הוא נועל לי על 60. כשאני מכבה הוא עולה מעל 144, מהיר נועל לי גם על 60. בדקתי הgsync מוגדר ועובד. המסך שלי 144hz gsync fhd. עדכנתי לדרייבר האחרון. אני רוצה שהכרטיס יתן את הכח שלו בין 60 ל144 fps ולא מעבר... כרטיס מסך 980ti מה אפשר לעשות? תודה!

18. Started by d1v,

שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by dviralush,

מה שלומכם שוב? 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה רבה על העזרה תמיד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zzrxox,

המסך הנוכחי שלי הוא סמסונג 959NF 19 INCH ,מכיוון שמרבית סרטי ה - XVID שאני צופה בהם הם בפורמט רחב,אני שוקל לקנות בנוסף מסך רחב,שאלתי היא האם זה כדאי והאם איכות הצפיה בסרטים מסוג זה תיפגע עקב הצפיה ב - LCD לעומת ה - CRT הנוכחי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mr.positive,

-פאנל H-IPS הרבה יותר טוב מE-IPS ? אני חושב לקנות את הDell U2311H כי הוא במחיר טוב אבל הוא E-IPS האם כדי לחרוג מהתקציב שלי 1300 שקל כדי לקנות את הDell U2410 LCD כי הוא H-IPS האם ההבדל ממש גדול ? +יש לי כ.מסך ממש יישן X1900XT איכות התצוגה איתו תהיה סבבה ? אפשר לצפות בHD או שחייב לקנות כ.מסך חדש ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. מתי יצא הטכנולגיה הבאה אחרי LCD שאני ידע עם שווה לחכות כדי לקנות LCD בזול

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by Doron404,

ראיתי שיש במקדונלדס מסכי LENOVO/IBM משהו כמו 19 אינץ' שמציגים פירסומות ללקוחות. התצוגה שם פשוט מדהימה!! הצבעים אמיתיים והכל חד ומאוזן!! יותר מכל מסך LCD מודרני שנתקלתי בו .... אני מתאר לעצמי שהם לא TN כמו רוב המסכים פה. למישהו יש מושג איזה דגם הם? ואם אפשר להשיג אותם בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.