עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by tini,

אני עדיין ממשיכה בחיפושים אחר מסך (אחרי שהחזרתי את הפיליפס...) רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון אם המסך של סוני ההתלבטות שלי נובעת בין היתר מתקציב (נראה לי מוגזם להוציא יותר מ 1800 על מסך) והשימוש של המסך הוא עיבוד תמונות ואינטרנט אשמח לקבל המלצות על מסכים מ19 ומעלה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by ag43,

מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by ben389,

שלום. אני מחפש מסך חדש בתקציב של ¤1500 ואני מעדיף שהוא לא יהיה עם פנל TN. למחשב שהוא יחובר יש כרגע כרטיס מסך מובנה ככה שהוא לא יעבוד טוב עם רזולוציות גבוהות ואין לו חיבור דיגיטלי. האופציות שחשבתי עליהן: 200W6MB Philips שהחסרונות שלו הם: מגיע ללא רגלית ומצריך קניה של כרטיס מסך. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 XG91D Xerox שמתהדר בפנל P-MVA 25ms אבל מעולם לא שמעתי/ראיתי אותו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=489935 SDMX95F Sony שכמו קודמו מתהדר בפנל P-MVA 8ms אבל לא שמעתי עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 באיזשהו שלב חשבתי גם על הדל 1907/197 אבל עם כל הערכתי לדל (יש לי את ה2407) לשניהם יש פנל TN. איזה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע עוד דעו…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. שלום, אני מאוד מאוכזב מהמסך הנ"ל ( 931c של סמסונג ) אומנם יש בו מעט מריחות ולא מורגשות כלל במשחקים אבל הצבעים מאוד מעצבנים ומציקים לעין שלי. ובנוסף יש לו דיליי בין בהיר לכהה... החלטתי שאני מעביר את המסך למחשב השני שיש לי ולמחשב החדש שאני אקנה אני אביא מסך חדש בתקציב של עד 2300 ש"ח. על איזה מסך תמליצו לי ? רצוי שהמסך יהיה מאוד איכותי ויציג צבעים טובים המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. ( לא רוצה להתקל במריחות או דברים מסוג אחר ). לא משנה אם המסך רחב או לא ... העיקר שיעמוד בתנאים שלי. אני יודה לכם מאוד. תודה ויום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני יודע שזה לא חוכמה שאני רק מציע ואני אשמח לעזור למרות שהידע שלי הוא לא מספיק בשביל להמליץ אבל חשבתי שאולי בכירי הפורום יכולים לבנות טבלה של מסכים מומלצים וכך למנוע חלק גדול מהשאלות או לפחות לתת את ההמלצות שלהם למסכים כי באמת ניתן להמליץ על מסכים רבים וזה גם עניין אישי של כל אחד. בכל מקרה חשבתי על טבלה מסוג כזה שאולי כן יכולה לעזור לרבים מהחברים שנכנסים לפורום זה ומבקשים חוות דעת על מסך כזזה או אחר: עמודות בטבלה: טווח מחירים מטרת המסך (משחקים/גרפיקה וכדומה) שם המסך המומלץ (או המסכים בקטגוריה) מה אתם אומרים? אשמח לעזור כמובן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שאלה בכתורת.. האם זה נכון שליבואן הראשי אין במלאי את המסך ? ואני מניח שה DELL E228WFP פחות טוב משמעותית ולא שווה את ההתפשרות ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by qt1h00,

אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.

15. אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שלום ברשותי מסך של EIZO חדש למדי בגודל 19 אינץ ויש לו כבר שלושה פיקסלים שרופים האם יש משהו שניתן לעשות? שילמתי די הרבה על המסך הזה וזה יד מעצבן וממש מוריד את החשק ממסכי LCD בכלל

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מישהו ראה את הLCD הזאת LG LCD "37 37LB1R ויכול לתת ביקורת עליה?

18. Started by Taco,

אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by קים,

האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.

21. הDELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16731 הASUS http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 מה אומרים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. הרבה הבטחות... :bash: חברים יקרים:אל תפתחו ציפיות גדולות מדיי בעניין הזה.. אני (באופן אישי) לא ממתין יותר,ובשבוע הבא מתכוון לרכוש את המסך השני מאותו הדגם בחנות שממנה רכשתי את הראשון.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. השימושים: משחקים וסרטים וגלישה וכו' 17 או 19 אינץ' מקסימום 1400 ש"ח אשמח אם תתנו לי את הדגמים המשתלמים ביותר במחיר הזה גם של ה 17 וגם של ה 19

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shaynac,

חיפשתי השוואות בפורום ולא מצאתי. שניהם בערך באותו מחיר +-2500. יש המלצות? האם גם לסמסונג יש פאנל טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים