מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך מסך טוב לגיימינג בתקציב של עד 2500 שקל. אפשר לחרוג קצת.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472106 או זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370995,00.html בוידאו זה נראה ממש טוב אבל אנלא יודע מה לבחור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
עם המפרט שאני רוצה לקנות הציעו את המסך הזה ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? אבל הבנתי שהוא לא טוב לכן מבחינת התקציב יש לי שתי חלופות :LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? samsung ?740BF 17'' LCD 2ms :DVI? מה יותר עדיף לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 זה נכנס לי בידיוק בתקציב.... זה מסך טוב?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אני יודע שכולם ימלצו על DELL 2007WFP אבל חרשתי קצת ברשת ונאמר שלא ניתן לדעת עם איזה פאנל הוא מגיע לפעמים הוא מגיע עם TN !!! בכול אופן אני צריך מסך לWORD ים למיניהם קצת משחקים (בעיקר BF2 ) מנסה להגמל . וסרטים פחות , אני בעיקר רואה על הטלויזיה. לא משנה לי רחב או לא העיקר שיהיה איכותי תודה
-
- 76 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מסך ה- CRT שלי עומד להחזיק נשמתו לבורא. מבקש עצתכם למסך LCD 17 (לא שולל גם 19). המסך מיועד בעיקר למשחקים ומעט עבודה. כרטיס המסך שלי הינו 7600GT EXTREME. הבעייה היחידה שלי היא התקציב, לא יותר מ- 1600 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי אתמול את המסך, שעובד ע"י חיבור DVI לכרטיס 6800GS. האם אני צריך לשחק עם הצבעים ו-או בהירות ? קיבלתי עם המסך דיסק שבעצם אין לו שום דרייברים(רק USER GUIDE) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ יפה מאוד תמונה חדה מסך באמת ברמה גבוהה ... מכרתי אותו ללקוח ואני רוצה לקנות אותו לעצמי רק שאני מתלבט בינו לבין L921G ב ZAP יש עליו חוות דעת גם טובה .. TV כבל יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח ולקבל אותו ב DVI למי שלא ממש משחק משחקים לא נראה לי משמעותי . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 מחיר שלו : 1305 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בתור גרפיקאי\אנימטור\משחק\רואה סרטים. מה הכי שווה בשבילי? עזבו את המחיר. ספיציפי על שני הדגמים.
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי התלבטות בין 2 המסכים האלו בעלי נתונים דומים, אבל מכיוון שאין לי התנסות עם DELL ואני לא שמעתי דבר עם המסכים אז אני צריך את עזרתכם: ד"א למסך DELL 1707FP הוענק בארה"ב המסך הטוב ביותר של 2006. פרטים: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/17_inch?c=il&l=he&s=bsd
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, לאחר מחקר ממושך, עדיין נותרה ההתלבטות הבאה, הצורך - פיתוח קוד בסביבת VS ,MATLAB. גלישה לקריאת מסמכים וגרפים. עבודה ממושכת מדי יום בתנאי תאורה משתנים. עקרונות - רכישה ל- 5 שנים. משקל גבוה ינתן לאיכות תצוגת הטקסט בפרט ואיכות התצוגה בכלל. שלושת החלופות שעלו לקו הגמר וחסרונותיהן: EIZO S1931SH - כמות אינפורמציה מעטה מדי (1280*1024). לטעמי, פונטים מעט גדולים מדי. LG L2000C - ניגודיות פחות טובה ממסכי איזו (SIPS/1:800 מול SPVA/1:1000). ללא כיוונון בהירות אוטומטי. להערכתי, פונטים מעט קטנים מדי. EIZO S2100 - עבור הצורך שלעיל, לכאורה מושלם אבל המחיר גורם להיסוס. האם אכן נטול חסרונות? ראוי להשקעת 5300 ש"ח? כל התייחסות שתתרום לבחירה נכונה מבין השלוש תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD בגודל 19" של חברת LG שמתי לב שבמשחקים שיש תזוזה מהירה של עצמים דוגמת פיפא ופרו אבולושן סוקר עם הכדור המסך מרצד מעט בזמן שהכדור נע במהירות לאחר זמן מה של משחק הדבר גורם לכאב עניים כרגע המסך עומד על 75 HZ לכמה אתם ממליצים להעלות את זה בכדי לפתור את הבעיה? בווינדוס רשום שהמסך שלי לא תומך ביותר מ 75 אך הוא נותן בכל זאת להעלות ומזהיר שזה יכול לפגוע במסך עכשיו האם מומלץ להעלות את זה ואם כן לכמה? ומה הסיכון שזה יפגע במסך?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-