מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
איזה מהמסכים הבאים הכי משתלם לקנות? (אני לא יכול לבחור מסך אחר) מסך ''19 LCD MAG דגם: T906W 1379ש"ח מסך LCD ACER דגם: AL 1917as 1299 ש"ח מסך ''17 LCD (דק) MAG דגם: LP717 1099 ש"ח מסך ''19 LCD MAG דגם: LP917 1399 ש"ח מסך ''19 LCD APEX דגם: LM-1901 1479 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מסך "LCD 22 בתקציב עד 1900 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220&CatCode=398 המסך נחשב באותה רמה כמו נגיד ה 2243 או ה t220? הכוונה לא מבחינת הארגונומיה אלא מבחינת זליגת אור וכיוצ"ב. ארגונומיה גרועה זה ידוע.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו. 1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים. הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה... הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל: 2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה. 3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק למסך חדש . אני במקצועי מתכנת אבל כמו כולם רואה סרטים ומשחק מעט אך עדיין משחק שאלתי היא האם אחרי שנתיים ה VP930 עדיין קנייה טובה לטווח המחירים שלו או שיש כבר אופציות אחרות ?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני בניתי מפרט רק מה שנשאר לי זה המסך... אני שמתי מסך שנראה לי אחלה אבל אני לא בטוח לגביו... המסך הוא למשחקים וסרטים עבודות גרפיקה ותכנות אז זה המפרט אם יש לכם מסך להציע זה יהיה טוב... שאלה לפני: מה יותר טוב??\ מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1308 http://skypc.co.il/product.asp?pid=L196WTQ סה"כ מחיר לכל המוצרים:1308¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=L1953TR סה"כ מחיר לכל המוצרים:1356¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מסך מחשב Samsung 19" 931BW 2ms WIDE LCD ¤1256 http://skypc.co.il/product.asp?pid=931BW סה"כ מחיר לכל המוצרים:1256¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il העדפות 19 אינצ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
תודה רבה! ישראל
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-