מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אחי בן ה-9 מסך lcd טוב להרצת משחקים, בגודל 19 אינץ'. תקציב: 1200 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות והמלצות. תודה מראש, moshe
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי חיבורים אחרים לממיר?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
איזה מהמסכים הבאים הכי משתלם לקנות? (אני לא יכול לבחור מסך אחר) מסך ''19 LCD MAG דגם: T906W 1379ש"ח מסך LCD ACER דגם: AL 1917as 1299 ש"ח מסך ''17 LCD (דק) MAG דגם: LP717 1099 ש"ח מסך ''19 LCD MAG דגם: LP917 1399 ש"ח מסך ''19 LCD APEX דגם: LM-1901 1479 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מסך "LCD 22 בתקציב עד 1900 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מסך LCD "19 בתקציב של בערך 1,500 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת). המסך בעיקר לעבודה ממושכת עם OFFICE ואינטרנט (לא למשחקים). חיפשתי קצת באתרים השונים וההיצע פשוט הדהים אותי. כל-כך הרבה יצרניות וכ"כ הרבה דגמים, ורבים מהם מומלצים ע"י גולשים שונים... מה נראה לך מומלץ ביותר בקטוגריית המחיר הזאת ולשימושים האלה, ומדוע? אשמח אם תסבירו לי למה ההמלצה שלכם נראית הכי מתאימה. תודה ויום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חשבתי על הLG LCD 20" L206WTQ מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך למטרה של קריאה אינטנסיבית וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1. Viewsonics VP930b 2. Samsung 917p 3. Dell 2007wfp איזה מבין השלושה הייתם ממליצים לי או אולי בכלל אני לא בכיוון וכדי לי לעבור למסך אחר. בנוסף אני אשמח לדעת האם שווה להשקיע את האקסטרה 500 ש"ח בין הdell לVS והSamsung. תודה וחג שמח, אמיר
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-