מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
-
יכול להיות שהמסך הזה עוד לא בארץ ? ושיגיע מה יהיה מחירו ? http://www.pcworld.com/article/id,138852-page,1-c,monitors/article.html - האם הוא טוב יותר מה vx2235wm של VIEWSONIC ? - האם הוא טוב יותר מה 2253BW החדיש ? 10x
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1) גם ב2253 יש קטע של רולטת פאנלים? כי יש לי זליגת אור משמעותית מאוד וזה נראה לי מאוד מוזר. 2) כשאני מחבר את המסך בVGA אני לא יכול לכוון לרזולוציה הטבעית שלו (1680x1050) וזה גורם להכל להיראות מטושטש ומגעיל. הבעיה היא שאני לא יכול לחבר את המסך בDVI, כי אל חיבור הDVI מחובר הPS3 שלי (ובשביל זה קניתי את המסך, הקודם שלי לא תמך HDCP ולכן לא יכלתי לחבר אליו את הפלייסטיישן). מישהו יודע איך אפשר "להכריח" את המסך לעבוד ברזולוציה מסויימת בחיבור VGA?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי DELL UltraSharp 2007WFP ברזולוציה 1680X1050 אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג מעבד 2500K כרטיס מסך ATI 6950 השאלה האם שווה להשקיע ולהחליף למסך U2311H (ראיתי שממליצים עליו פה) או להשאר עם המסך שלי אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במסכים בגודל של 22 אינץ'. תודה לעוזרים.... סליחה שפתחתי 2 אשכולות.
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
באתר הפאנלים כתוב- - Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS ( LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. זה S-IPS כמו הרחב או S-PVA ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי צלמת, עובדת הרבה מאוד בפוטושופ ולייטרום, וקניתי לה מחשב נייח חדש במקום הנייד, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 24. דרישות המסך הן לעבודה עם פוטושופ ולייטרום תאימות צבעים, חדות וכמה שאפשר שיהיה קרוב לדפוס. אין צורך במסכים מקצועיים כמו EIZO , NEC התקציב כרגע עד 1400 ש"ח. מתלבט בין מספר דגמים של מסכי dell u2412m u2414h p2414h אשמח לקבל חוות דעת והחלטה לקבל המסכים האלו מה יותר מתאים מבינהם, ובמידה ויש למישהו המלצה על מסך אחר שעוצד בתקציב הזה אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD L1932TQ שעבד מצוין מעל לשנה. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות. לעיתים חלקים מסוימים במסך נראים מטושטשים (תלוי ברקע). לפעמים זה גם חוזר להיות בסדר. לא נראה לי שהבעיה היא כרטיס מסך משום שגם כאשר אני מנתק את כניסת ה DVI, ומפעיל את On screen dispaly (התפריט שבעזרתו מכונים את הצבעים של המסך) , גם המלבן הקטן הזה על רקע שחור נראה מטושטש ומלא בקווי אורך. מישהו יכול לתת כיוון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית. תודה רבה למי שעזר לי לבחור את המסך הזה.. עכשיו איזה רזולוציה אני צריך להגדיק בוינדוס כדי לראות הכי טוב ושלא יהיה Autoajasment תודה..
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לרכוש מסך מחשב של DELL, ומתלבטת בין 24 אינש ל27 אינש. אני מעוניינת לגלישה תכתובת ומיילים בחנויות מחשבים לא מצאתי מסך 27 אינש עובד, אלא באריזה בלבד מידות השולחן שלי הם 1.60X70 מה יותר מומלץ לפי מידות השולחן מהו המרחק הרצוי בין המסך לעינים של הגולש האם המקלדת תוכל להיות על השולחן כאשר אני רחוקה מהמסך והשולחן לא רחב במיוחד. האם ידוע לכם על חנות מחשבים שאוכל לראות מסך כזה בתיפעולו? תודה נישה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-