עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דני אופיר,

הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה

2. Started by headg,

מה ההבדל בין SDM-X95F SONY http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2103 לבין vs vp930 ? אני חושב ללכת על SDM-X95F SONY, נא עזרתכם לפני הקניה הגדולה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by tintin,

היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by xentor,

התקציב עד 2000 אם יש משהו טוב בפחות עדיף היעד בעיקר למשחקים תודה לעוזרים

• 98 תגובות
    • 23.5k צפיות
  7. Started by Y-T-M,

איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. שלום! אני מתכנת (סטודנט שנה ד' הנדסת תוכנה) וגולש הרבה (גם בגלל העבודה). מאוד. אמור בתקווה להיכנס לי תזרים מזומנים בזמן הקרוב ואני צריך מסך גודל ככל האפשר במסגרת בתקציב (2000 כמו בכותרת) - יותר מסך => יותר קוד לראות בבת אחת. חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה של מסמכים (גם קורא הרבה eBooks), ובעיקר טקסט. משחקים זה דבר שולי מבחינתי. סרטים פחות חשובים מעבודה ממש (טקסט). הרגשתי ש"מגיע" לי אשכול משלי, כי כמעט כל מה שמצאתי כאן זה למשחקים, שלהם דרישות הרבה יותר גבוהות ממה שאני צריך. מסיקור קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 Samsung 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 Samsung SyncMaster T220 http://www.zap.co.il/model.…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

המסך הזה הוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Superman1,

אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by julbo,

אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. אני צריך המלצה למסך מחשב העדפה היא ל22 אינץ והמטרה היא למשחקים... המפרט של המחשב שלי הוא INTERL E6750 זיכרון 2 גיגה לוח P35-DS3 כרטיס מסך 8800GTS 320MB יש לי עדיפות למראה חיצוני טוב כדוגמאת הדגמים של סמסונג... תודה לעוזרים ויום טוב

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by below_z,

שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. Started by yotamavi,

שלום לכולם. קניתי מסך מחשב 27 קעור של סמסונג FHD מדגם C27R500 אבל ממש התאכזבתי מהאיכות בחיבור למחשב נייד מק (צבעים לא מציאותיים, פקסול של טקסט באתרים, מעייף מאוד את העיניים). אשמח להמלצות על מסך 27, בעדיפות לרזולוציה גבוהה יותר מ-FHD עד אזור ה-1500 ש"ח שמתאים מאוד לעבודה משרדית.

16. שלום, כרגע יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T אמנם איכותי אבל ישן. ואני מתכנן קניה של מחשב חדש ואני חושב שלהשאר עם המסך שלי יהיה אוברקיל (1920x1200 S-PVA). הרכישה תתצבע באילת. קישור למפרט: https://www.tms.co.il/73062 רציתי המלצה על מסך מחשב שיתאים לצרכים שלי, בעיקר לעבודה אבל אולי גם למשחקים, סרטים וסדרות. ההתלבטות זה האם להשקיע הכל במסך הזה או לקנות בנוסף גם טלוויזיה לצורך צפיה וכו'. כי קצת בעייתי לצפות במסך אולטרה ווייד קעור, לא? עדיפות למסך גדול עם שטח עבודה רחב (4K?), אולי אולטרה ווייד קעור. חשוב דיוק בצבעים. לא יודע איזה ריפרש רייט אני צריך. אני קצת סמסונג fanboy. אשמח לעזרה! 😊

17. החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה

18. Started by nirn,

המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by bora8,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג גודל מסך 27 אינץ 1440p 2k IPS חשבתי על Lenovo y27q-27 או Gigabyte f127q או מסך אחר שאתם ממליצים הבנתי שיש גם מסך של lg 27gl850 יש לי כ. מסך RTX2070 מעבד I7 8700K תודה רבה

20. Started by rani,

שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview ‏FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by nondos,

שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה

25. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.