מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חבריי. לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב, ואני רוצה לרכוש מסך גדול יותר שישמש כמסך מחשב ומסך טלויזיה (ממיר רגיל של הוט). במחשב אני בעיקר שומע מוזיקה,אינטרנט,פייסבוק, קצת סרטים ולפעמים איזה משחק או משהו... בטלויזיה יש לי ממיר הוט רגיל. ברצוני לדעת מה עדיף יותר בתור מסך למחשב, ולמה? אני אישית מעדיף פלזמה כי היא הרבה יותר דקה מהLCD ויותר זולה ומשם כך אם אני ארכוש פלזמה היא כנראה תהיה בגודל 42" ואם אני ארכוש LCD היא תהיה בגודל 32". דא יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ אם זה משנה... תודה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אני מבקש המלצה למסך שגם רואים בו טוב את הפונטים לקריאה באיטרנט או WOORD.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
"ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכם... כנראה שאני אקנה היום את המסך LG W2486L הייעוד העיקרי הוא משחקים... מה דעתכם עליו? יש למישהו ביקורת בונה או סתם דעה אישית עליו? אשמח אם תשתפו אותי. תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 32 אינץ' שיהיה גם מסך מחשב וגם מסך טלויזיה. חברה מועדפת LG שתיהיה FULL HD חובה.. תודה. ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
ישלי כבר כמה שנים מסך 17 אינצ' שהוא כבר נחשב לדי קטן בימינו עם כל טכנולוגית הHD =] אני מעוניין למצוא מסך בתקציב של בערך 1000 שקל +- ש 1.יספק לי מה שאני צריך כדי לקבל מהירות תגובה טובה וצבע טוב. 2.שלא יהיו כאבי ראש ובעיות אחרות אחרי זמן ממושך בשימוש איתו. אני לא ממש מבין בנושא הזה אז נאי מציין כבר עכשיו שהמסך הוא למטרות גיימינג מקצועיות,ככה שזמן תגובה רזולוציה וכל מה שיכול לעזור בהחלט נחשב. תודה מראש עריכה: שכחתי להזכיר כרטיס מסך(HD5770)
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול מסך ''24 ואני מנסה להתאים את הצבעים הניגודיות , בהירות וכו'. עד כה לא הצלחתי להגיע למראה הטוב ביותר. האם למישהו יש ניסיון עם מסך זה ויכול להמליץ על המספרים הטובים ביותר שכדאי לכוון לפיהם? תודה מראש , עירית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-