מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני על סף רכישת מחשב חדש אך עדיין לא החלטתי לגבי המסך. אני סטודנט לעיצוב כך שעיקר עיסוקי הוא תלת מימד (מאיה וכו') וידאו ואפקטים (אפטר אפקטס, פרימייר) וכמובן פוטושופ ודומיו אשמח אם תייעצו לי לגבי מסך 19'' בתקציב של עד 1600 בערך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..יש לי עכשיו מסך ל\lg 1900j [המעוצב] אבא שלי קונה לעצמו סך בקורב [הviewsonic ] והוא הסכםי שאני אחליף איתו את המסך [לי יהיה את ה view sonic] מה אתם אומרים,שווה לי? ההבדל יהיה גדול? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
האים יש עוד מסכים ברמה של הדל עם פנל S-IPS איכותי ובמחיר סביר ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מסך AOC LM728 ולחצתי על המניו וזה כתב OSD Locked וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לשחרר את זה... מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-