עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by arik100,

שלום כרגע אני משתמש במחשב "הישן" שלי במסך BENQ FP731 מסך טוב איכות צבע טובה רק הוא כואב קצת בעיניים כשאני קורא , כואב קצת הרבה אני מעוניין לדעת בערך איזה הבדל יש בינו לבין המסכים הבאים ואיזה פאנל המסך הזה המסכים להשוואה: 226BW E228WFP 2007WFP L226WTQ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by samitc,

היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. Started by kornov,

שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. שלום. אני מחפש לקנות מסך מחשב שמתאים בעיקר לעריכת תמונות ולסרטים עד 1000 שקל. אשמח אם תוכלו לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by Nimrod Nir,

אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי את המסך הנ''ל, אני רוצה לשדרג ל 2243BW ואת ה2243BW אני משיג ב1250 כולל משלוח. רציתי לשאול אם למכור את המסך שלי ב700 זה שווה ? 700 שקל למסך 19 אינטש יד שניה איכותי של SAMSUNG זה שווה ? אני אצטרך להוסיף 550 בשביל לשדרג את המסך... תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by theoherzel,

האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by NTT,

http://hwzone.co.il/print/990507360/93323/ תקראו,תצחקו קצת... השורה האחרונה "עוד כמה זמן יקח למסכי LCD להחליף את הCRT? רק העתיד יגיד".

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by avi215,

אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?

19. Started by guy_shalev,

שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by ran07,

בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  21. Started by yosgold,

קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iakovl,

מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2709wfp.htm מדובר פה בעצם על 2709W או שקיים מסך שנקרא 2709WFP?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. Started by zam,

היי אני מעוניין להחליף את המסך "17 שלי בחדש, משהו בין "23 ל- "24. המסך ישרת אותי להכל, בעיקר משחקים. מקריאה פה ושם ראיתי את שני אלו. HP Pavilion 23" 23xi IPS LED HP Pavilion 23" 23xw IPS LED הקווים המנחים שלי הם: מחיר 900 ש"ח במזומן או תשלומים ללא ריבית (1000 ש"ח במקרה הגרוע). מסך IPS חיבור טוב כמו HDMI שאני מאמין שהוא חשוב. אשמח להארות, הערות או המלצות למסכים טובים יותר. אגב מה זה DisplayPort ? תודה למי שיכול לעזור. **** לאחר בדיקה נוספת החלטתי ללכת על Dell P2414H מהחנות שבקישור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.