עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by יוסי כהן,

מה יותר טוב סקרלט 32 אוו סמסונג 37 LA37B530

2. Started by gal23,

קיבלתי הצעה לרכוש מסך של פיליפס 22 דגם 220E1SB במחיר של 770 ש"ח מכיון שלא מצאתי אותו בחנוית לא התאפשר לי לצפות בביצועיו מבקשת המלצות ספציפיות גם לביצועיו אם אפשר. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by Oranili,

נגעתי בכמה הגדרות..... ועכשיו אני רואה טיפה מטושטש איך אפשר לעשות הגדרות DEFUALT? תודה מחובר דרך DVI

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  6. יש המלצות? שימושים עיקריים? משחקים וקצת סרטים אינץ' לא משנה...סביבות ה 1000 עד 1200

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. LG W2243T Samsung 2233SW Samsung T220 Benq E2200hd או מסך אחר בטווח המחירים ~900. תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. שמתי לב שמחירי מסך 3:4 יקר יותר ממסך רחב, האם אכן ככה הם הדברים? מדוע?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

14. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. Started by orlupo,

אז השמועה אכן מבוססת ו-DELL 2209WA אכן לאט לאט אוזל בכל החנויות. האם ידוע על הדגם שצפוי להחליף אותו? אני מתלבט אם לחכות או לקנות. מה דעתכם? בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by frogface,

מעוניין לרכוש מסך בגודל 22-24 אינץ שימוש משחקים וקריאת טקסטים תקציב 1000-1500 כ מסך- 8800GT X2 במערך SLI הכוונה שני כרטיסים 8800GT רזולציית עבודה עדיין לא יודע אבל עד היום עבדתי ב - 1024X1080 במסך WIDE אין לי מושג באיזה רזולוציה אני יעבוד אבל אני מתאר לעצמי שאני יעבוד ברזולוציה גבוהה אם יש חנו מומלצת עם אחריות יבואן עוד יותר טוב בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. Started by nimrodim,

אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

20. Started by gazon123,

אין עונה ואין מענה ניתן למחוק.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. כרגעישליאתה2343 בעלרזולוציהשל2048*1152 5MS 20000:1 אנילאממשמרוצהממנוחשבתיעלה2370 1920*1080 2MS 50000:1 שווהלילהוסיףעוד 50$בשבילהמסךהזההואמיועדבעיקרלמחקים... תודה.

22. Started by tmpusr,

קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.

23. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  25. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.