עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. רכשתי AOC Q3279WG5B לפני מספר חודשים. בגדול, מסך נסבל במחיר זול, אבל מספר דברים מרגיזים אותי שם. -במדריך המשתמש (שהורדתי מהרשת...) כתוב כי ישנו CD הכולל את מדריך למשתמש, דרייוורים ואת i-Menu. משום מה ה CD לא היה בקופסה... -אני מריץ WIN10 ואחרי התקנת i-Menu (שגם הורדתי מהרשת) אני רואה וורסיה שלא מופיעה במדריך למשתמש, מה שהורדתי ממש מכוער לי והייתי מעדיף את הוורסייה המופיעה במדריך למשתמש. איפה אני מוצא אותה? באתר הדפוק ברמות של AOC כדי להוריד משהו צריך להכניס את דגם המסך ומשום מה Q3279WG5B לא מופיע כחוקי ולא נמצא בשום מקום...😥 -למערכת שלי מחוברים שני מוניטורים Q3279WG5B ודל U2715. כשאני מפעיל את ה i-Menu הוא מתחבר לדל ואני לא מוצא שום דרך להעביר אותו ל AOC. …

4. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. Started by robin7,

והאם יש אולם תצוגה של מסכי מחשב של החברה

6. Started by matan007,

היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. Started by n00kie,

אחרי 6 שנים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף מסך. השימוש במחשב הוא משחקים ושימוש יומיומי ויש חומרה שתסחוב FHD. אני רוצה 21.5 כי יותר מזה סתם מעיק עלי, שמתי עין על שני המסכים האלה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13333 על הנייר הLG נראה יותר טוב, האם כך גם במציאות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. לאחר חיפושים ובדיקות על מסכים של 4K ויכולות שלהם להתממשק טוב עם גרסת ה 13" של המק החדש החלטתי לרדת בשלב זה מהרעיון והטכנולוגיה שכעת עדיין בחיתוליה ולפנות למסך איכותי ואמין בגדלים בין 24-27 ברזולוציות המקובלות (1080P) בהמלצות של חברי הפורום המשכילים העדפה שלי לכיוון DELL . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון

11. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

12. Started by yaarix,

שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by avitene,

אודה על המלצה למסך איכותי בגודל 23" או 24" עם פנל מעטפת בצבע לבן. תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. על איזה מסך אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. Started by danmch,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל

23. AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  24. Started by ziv22,

היום הלכנו לברר על טלויזיות LCD באחת החניות כאן בצפון .. הסתכלנו על הLG RZ32LZ50 32 המוכר רצה עליה 6900 שח אחרי מבצע + והנחה הוא מרויח מהעיסקה הזאת 100 שקל . יש לו שלוש בחנות נראה לי הוא מנסה להיפטר מהם או משהו .. מישהו יכול לברר לי על הדגם הזה , אם רואים בו טוב , ואם הוא שווה את הסכום .. הרבה כסף לפחות יצא מזה משהו טוב עריכה : זה המפרט עכשיו מצאתי .. לא נשמע בשמיים http://www.unbeatable.co.uk/p_spc/LG-RZ32LZ50-32-in-LCD-Television/23569114.html

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  25. Started by 100100,

מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.