עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by alex28,

שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by aviad91,

שלום! נשרף לי המסך, היה לי מסך CRT ופתאום הוא נשרף החלטתי לקנות מסך והסכום שיש לי הוא בערך 1200 ראיתי בזאפ את המסך הזה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=453281 הוא נראה לי די טוב וגם הביקורות די טובות. רציתי לשאול מה דעתכם עליו תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by card,

שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by אישי555,

מהעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB346076=346077&DB4147=4919,4920,4151,145179,4153,390782&DB4163=181885,156976,267628,199132&orderby=price http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473448

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by ELCLON,

שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. Started by guy_intel,

סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

20. הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by zgd,

בפורום המפרטים בנו לי מפרט ב8000 שקל והתקציב שלי הוא 10,000. בעקבות כך אני רוצה לקנות מסך למשחקים ב-2000 שקל. הציעו לי בת'רד שני מסכים: 1. Dell 2007WFP 2. Samsung SyncMaster 226BW אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות מבין שניהם או שאתם יכולים להציע לי פה מסך אחר. (אני לא מעוניין במסך 24 אינ'ץ, לדעתי זה גדול מדי ואני גם לא משחק משחקי אסטרטגיה כל כך). תודה לכולם! נ.ב אם מישהו מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294862.10 (הפוסט הסופי)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by jingo09,

היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.