עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mor_shalev,

איזה רזולוציה אני יכול לשים לו כדי שסרטים או משחקים לא יראו מרוחים כאלה..? ב 1280X768 הכל נראה מרוח... http://www.samsung.com/nz/consumer/detail/features.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS19MEWSFV/XSA

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by Omer DA,

למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  6. Started by N.Y,

בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by itye,

ASUS MW221C או Dell E228WFP כאשר החשש שלי הוא מאסוס בגלל המסך המבריק. האם מישהו ניסה אותו ויודע להגיד עד כמה ההשתקפות מפריעה? אני יודע שהצבע במסך המבריק נראה מאוד "חי" אבל אני לא בטוח שזה הדבר הקריטי. המטרה היא עבודות בפוטושופ ובאוטוקאד. (התקציב הוא עד 1600 ש"ח) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sby333,

שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. Started by kobi31,

אני מחפש מסך מקצועי לגרפיקאים, תקציב- 3000 ש"ח כמו כן אני מבקש מעט הסבר איזה פנל כדי שיהיה למסך הזה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים

13. אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב

14. קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?

15. יש לי את המסך של סמסונג 2253BW, והוא נורא מלוכלך. המטלית שקיבלתי איתו לא מועילה בכלום (על יבש), וכנראה שאני חייב להשתמש בחומר ניקוי. השאלה היא, אם אני יכול להשתמש בכל חומר ניקוי, כמו מנקה המראות וכו' של סנו קליר, או שצריך נוזל מיוחד? מישהו פעם ניסה לנקות עם סנו קליר (בבקבוק שקוף, צבע המים כחול) ויכול לאמת שזה בטוח? אני לא מנסה בעצמי כי לא רוצה לדפוק את המסך.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

17. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

18. Started by BenBezalel,

שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?

20. עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)

21. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by ding,

אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב שיתחבר גם לממרים של יס והוט וגם למחשב רגיל. (יכול להיות שאני לא מנסח את עצמי, אני לא מבין בזה) השימושים העיקרים שלי זה בעיקר שימוש משרדי רגיל על המחשב וצפייה בסרטים שמוקרנים מהמחשב או מהטלויזיה. נכון לחודש אוקטובר 2008 מה הם המסכים הכי מומלצים כרגע בתקציב הנ"ל. כמובן שהמסך צריך להיות לפחות 20 אינצ'. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by davidz85,

אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .

25. שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז

• 1 תגובה
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.