עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by below_z,

רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  3. אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני מתעניין במסך של דל מסדרת הU אני קורא על הU2312 הרבה המלצות חיוביות. חשוב לי מאוד מסך לקריאת הרבה טקסטים. אבל יש לי קצת מצוקת מקום, השאלה היא אם יש הבדל בין הדגם הזה לU2212 כי משום מה עליו אני לא רואה שום ביקורות. מבחינת בהירות מסך על 2312 מצויין שהוא "300" ועל ה22 כתוב "250". זה עושה הבדל ביניהם? יש פה מישהו שמכיר אישית את הU2213 ויכול להמליץ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by rubi_ar,

שלום לכם.. אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD בגודל 32 אינצ' שכמובן תתחבר למחשב... יש לי כרטיס מסך Gforce 7600GT Extreme מה אתם ממליצים אם ההשקעה בין 4.5 ל 5 אלף שח'?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by NeWorld123,

קבלתי מסך ממישהו שעושה בעיות וגורם לריצודים לא כל הזמן אבל מדי פעם הוא נכבה לכמה דקות איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, כרגע מתלבט בין זוג מסכים של 24/27 עבור תיכנות. כעקרון מה שחשוב לי זה המקום על השולחן העבודה, יוצאת לי עבודה במקביל על הרבה דברים. אני חושב שזוג 24 יספיק לי. אשמח לשמוע המלצות.

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by TheDiesel,

אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by psyco,

שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  12. הענקית הקוריאנית מיישרת קו עם בת ארצה LG ומציגה שלושה מסכי גיימינג שולחניים חדשים שמבוססים על טכנולוגיית התצוגה הבכירהלכתבה

13. רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ תודה רבה על תשומת הלב גילי

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by bigwave,

פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מדובר מסמכים החדשים של LG, המרחק הוא בערך חצי מטר, ולשחק NFS CARBON או BF2 על הגדרות גבוהות עם מערכת 5.1 זה פשוט חוויה מטורפת...רוב המשחקים הם די חשוכים, ככה שהעיינים לא ממש מתעייפות לי אבל.. השאלה עם זה מסוכן ואם כן אז כמה... (לגלישה וטקסטים אני משתמש במסך קטן) מה אתם אומרים? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ilanb0,

VP930 - האם עדיין מסך מומלץ בקטגוריה של 19- ומדוע?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  17. ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני מרכיב לחבר שלי מחשב, ואני מחפש לו מסך זול יחסית. לי יש זוג מסכי VIEWSONIC יקרים מאוד , ואני יודע ומבין מה החשיבות של פאנל טוב. אותו זה לא ממש מעניין. השימוש שלו- אינטרנט,אופיס,קצת סרטים, ואולי מעט משחקים (ממש לא גיימר). מספיק לו מסך סביר. 19 אינץ, אין צורך ברמקולים. תקציב של 1200-1300 גג. חשבתי על זה: Mag 19'' B916 (8ms) LCD Monitor במחיר של 1193 ש"ח. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10230 או דגם של סמסונג- Samsung Syncmaster 920N 8ms הקנייה תיהיה מלוגיק. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A01050 תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 04:57:36 35 אנשים קראו, ואף אחד לא יודע...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. ברשותי כרגע מסך 20" (2007WFP) ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. כבר המון זמן רציתי סטאפ של 3 מסכים, אבל משיקולי עלות (בעיקר מבחינת עיבוד גרפי) ומקום פיזי נמנעתי מלממש את הרצון. לאחרונה ראיתי שיש מסכי 21:9 שנותנים פשרה באמצע וגם לא תוקעים אותי עם המעטפת של המסכים באמצע התמונה. רציתי לדעת עד כמה היחס הזה נתמך האם שווה להשקיע 3.5 אלף שקל במסך 29" כזה או שמא שהתמורה במשחקים היא לא גדולה כ"כ גם כאשר היא נתמכת ועדיף לעבור למסך 24\27" 16:9? מעבר לגיימינג, אני מתכנת, אז השימוש במסך רחב יותר יאפשר עבודה עם 2 מסכים וירטואלים, ככה שזה עוד בונוס. עריכה: כמעט שחכתי, אילו מדגמי ה-29" מומלץ? עדיפות לקעור ו\או עם תמיכה ב-freesync \ gsync. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. צריך חוות דעת על מסך ‏LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  23. המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.