עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mtnm,

היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by boogie,

אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by llime,

אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by r.b.y,

רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by roi69,

שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by psybrain,

יש לי GTX 1080 ומעבד I5 8600K קופי לייק, איזה מסך מומלץ כדי להוציא את המירב ממנו ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dar50,

יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by L_D,

שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

היי, בעבר היה לנו מסך של דל מדגם U2312HM, והכל היה טוב. המסך הלך וכעט אמור להיות מוחלף לדגם U2414H. משתמש המסך מאוד רגיש לבהירות נמוכה, ושמתי לב שיש הבדלים במפרט הטכני שלהם שמעידים על כך שהמסך החדש עלול להיות פחות בהיר. עד כמה הנתון הטכני של הבהירות משקף את המצב בפועל? יש מסך אחר של דל שלדעתכם עדיף כדי להמנע ממסך כהה מידי ? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  17. חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ino,

שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שנמכר שבארץ זה פאנלים באיכות ירודה ( כדוגמת TN וכו')אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאם בכלל בארץ אפשר לבחור? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק.. תודה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by pelpepelpe,

ברושתי כרטיס מסך hd 4870 512 mb עם מעבד core duo 3.6 overclocked מחשב לגיימינג בלבד מעוניין שתציעו מסך בתקציב עד 850 שקל שיהיה איכות טובה ושיראו בו טוב..... (גודל ל אמשנה עדיף 20) תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by psybrain,

אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  24. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shma,

אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.