עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by psybrain,

יש לי GTX 1080 ומעבד I5 8600K קופי לייק, איזה מסך מומלץ כדי להוציא את המירב ממנו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dar50,

יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by L_D,

שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

היי, בעבר היה לנו מסך של דל מדגם U2312HM, והכל היה טוב. המסך הלך וכעט אמור להיות מוחלף לדגם U2414H. משתמש המסך מאוד רגיש לבהירות נמוכה, ושמתי לב שיש הבדלים במפרט הטכני שלהם שמעידים על כך שהמסך החדש עלול להיות פחות בהיר. עד כמה הנתון הטכני של הבהירות משקף את המצב בפועל? יש מסך אחר של דל שלדעתכם עדיף כדי להמנע ממסך כהה מידי ? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  8. חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ino,

שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שנמכר שבארץ זה פאנלים באיכות ירודה ( כדוגמת TN וכו')אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאם בכלל בארץ אפשר לבחור? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק.. תודה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by pelpepelpe,

ברושתי כרטיס מסך hd 4870 512 mb עם מעבד core duo 3.6 overclocked מחשב לגיימינג בלבד מעוניין שתציעו מסך בתקציב עד 850 שקל שיהיה איכות טובה ושיראו בו טוב..... (גודל ל אמשנה עדיף 20) תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by psybrain,

אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shma,

אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?

19. Started by smoke_man,

מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by DelPiero,

שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש ולכן אני פה. אני מחפש משהו בתחום ה-1200 ש"ח ומחברה אמינה ומוכרת. השימוש העיקרי הוא לעבודה (אופיס, תכנות קל) אבל יכול להיות שגם להרצת משחקים פה ושם - בכל מקרה לא משהו כבד באופן קיצוני. בהתאם למחיר, הגודל שכרגע אני חושב עליו הוא "17. "15 לא בא בחשבון, ו-"19 זה כבר יקר מדי. עד עכשיו, המסך הכי טוב שמצאתי הוא Samsung 731B. http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=753&catcode=82&AdCat=&parentid= המחיר בטווח, מהירות תגובה טובה (מתחת ל-5 כבר מאוד יקר), ניגודיות ורזולוציה סבירות עד כמה שאני מבין - וכמובן - סאמסונג. האם יש לכם המלצות למשהו יותר טוב במחיר דומה? בנוסף, שאלתי בחנות והם אמרו שאין אפשרות לבצע בדיקת פיקסלים במקום - א…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  21. אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by d_v,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. שלום, אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך לחפש במסך בשביל לדעת שהתאורה שלו היא אחידה, ורואים אותם צבעים ואותה תאורה מכל זווית כמו במסך CRT בומבה ישן בבקשה? תאמינו או לא אבל אני עדיין עם CRT בגלל שכל פעם שאני הולך לחנות זה מוריד לי את החשק להשתדרג שזה מכל זווית תאורה וצבעים שונים המסכים הדקים החדשים. אז באמת אשמח לעזרה ומה ההבדל כלכך בין מט למבריק חוץ מהמבריקות? מה עדיף לעבודה ממושכת בבקשה? שפכו לי קצת אור אחיד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה לצורך עבודה עם המחשב מה אני צריך לבדוק לצורך הענין אם יש דגמים מועודפים התקציב עד 4K מיועד לחדר - לסרטים משחקים גלישה וכו' + איך מחשבים את המרחק מהטלויזיה (לדוגמא אם אני יושב כ- 3 מטר מהמסך לדוגמא) בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gufi123,

אני מחפש מסך מחשב יחסית זול. צריך QHD 27 אינץ'. אני קונה בחול אם זה משנה משהו. היה לי מסך דגם AOC Q27B3MA 27" QHD 2560x1440 VA Monitor אז אני מניח שזה איזור האיכות שאני צריך פחות או יותר. הבעיה העיקרית שהמסך הזה כבר אזל מהמלאי באיזור שלי. תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים