מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי המסך, היה לי מסך CRT ופתאום הוא נשרף החלטתי לקנות מסך והסכום שיש לי הוא בערך 1200 ראיתי בזאפ את המסך הזה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=453281 הוא נראה לי די טוב וגם הביקורות די טובות. רציתי לשאול מה דעתכם עליו תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שמציגה את ה- VIEWSONIC VP930 (עדיפות לחיפה והסביבה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות תסוני החדש ויחד איתו קבל hdmi to dvi עכשיו השאלה האם המסך חייב את המחשב כדי שיראו בסוני זאת אומרת חייב שהמחשב יהיה דלוק כדי שאני יראה משהו על המסך או שהמחשב מכובה אני יחבר תכבל ידליק תמסך וישחק בלי שהמחשב פועל ורק הסוני יפעל?? אני מקווה שהבנתם ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-