מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ולהפתעתי באריזה לא היה כבל DVI. למרבה הצער אי אפשר להתחיל לעבוד עם המסך בלי שמחברים אותו בהתחלה דרך כבל VGA אז עשיתי את זה ובמקביל חיברתי אותו עם כבל DVI (יש לי יציאה אחת כזאת ואחת כזאת במחשב) עכשיו בכפתורים של המסך אני בוחר לעבור למצב דיגיטלי וזה לא עובד הוא חוזר שוב ושוב למצב אנלוגי. גם הדרייברים שהתקנתי הם למצב אנלוגי. מה עוד אפשר לעושת כדי לעבור ל-DVI??? יש לציין שהבעייה היא לא במחשב כי עם מסך אחר השתמשתי באופציית ה-DVI [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמסך קצת נוקשות למרות שבכסף אני קצת גמיש: גודל 19 - 21 אינצ' סוג 3:4 (אני ממש לא אוהב מסכים רחבים) רזולוציה 1280 - 1024 (אני לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות יותר) מיועד בעיקר לעבודה מול טקסט ואינטרנט. מחיר: עד 2,000 ש"ח האמת, ממש לא מצאתי מסכים רלוונטיים. היה הדל 2007 שכבר לא מסופק. אשמח ואודה לכל המלצה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים, נקבה\נקבה, זכר\נקבה כך שאני לא בטוח. 10x
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך המסך הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2407wfp.htm
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה פשוט לא מהעולם הזה אחרי עבודה של שנה וחצי עם 22 (ASUS) זה פשוט עולם אחר המסך מחובר בכבל DVI-HDMI שמגיע איתו ותקשיבו טוב למשפטים הבאים: בדר"כ למסך LCD יש רזולוציה טבעית שבה הוא עובד הכי טוב והיה לי חשש עם המסך שבעקבות הרזולוציה הטבעית 1920*1200 הגבוהה סרטים שהם לא HD יראו חרא או לחילופין משחקים לא יעבדו טוב ברזולוציות נמוכות יותר.. כל הדברים התבדו כלא נכונים בעליל (לשמחתי) ;D גם ברזולוציה של 1680*1050 המסך חד מאוד ורואים מצויין (ומאוד מאוד גדול) וסרטים באיכות סבירה (DVDSCR ומעלה) נראים נהדר.. וסרטים 720P ו1080P נראים כאילו מישהו חי לי בתוך המסך הכרטיס מסך שלי (המפלצת) סוחב הכל נפלא (FRONTLINE,OBLIVION,MASS EFFECT,WORLD IN CONFLIC,GRID) למרות שכנראה אני …
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-