עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Mr King,

http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml המחיר שלו 2000 ש"ח. יש גם את ה L226WA שהוא ישן יותר. למישהו יש חוות דעת על המסך הזה? בהשוואה ל 226bw

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

4. שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by nanus,

זה מסך דודני אבל מה אתם אומרים עליו http://xataka.com/2007/01/22-monitores-samsung-con-2-ms-de-tiempo-de-respuesta

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D

9. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר גדול ולאחרונה נתקלתי במסך הזה: http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=387 מישהו מכיר את החברה או הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by BH20062,

אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by ilil,

האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil

13. Started by אסף ב,

שלום איזה מסך 19 אינץ מהחנות הזאת www.skypc.co.il נחשב למסך טוב? אני לא רוצה מסך יקר מידי אבל גם לא מהזולים מידי.. משהו סביר תודה

14. לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by Idanbs,

חשבתי על הLCD DELL E228WFP אבל אני לא מבין כזה גדול במסכים אז אם יש המלצות אחרות בכייף לאחר בדיקה קטנה הבנתי שעדיף Dell 2007WFP ראיתי אותו פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3040 השאלה אם החנות אמינה, האם הם יחליפו לי את המסך במקרה של פיקסלים מתים או זליגה וכו.. למישהו יצא להזמין מהם?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 09:57:16 תודה על התגובות העזרה והעיצות..לאחר קריאה של אלפי אשכולות בנושא הזה.. ואני אלך על הDell 2007WFP אם רק אתם יכולים להמליץ לי חנות טובה לקנות ממנה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by idan23,

דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by robin7,

ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

24. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים