עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Oranili,

אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by miim17,

משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by nevo155,

היה לי ויכוח עם כמה חברים לגבי שאלה איזה מסך יותר טוב AOC FT720 שהוא CRT או LG L1750SQ LCD? ובכלל מה יותר טוב LCD או CRT ?? אם לא מחשיבים את החסרונות של המשקל ושל המקום שהCRT תופס אני מדבר מבחינת איכות תמונה לא יופי חיצוני תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by adir12,

לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  5. שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים

6. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by yanivgold,

שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by quantoM,

שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by Godmoney,

24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

16. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by baruch28,

מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?

18. אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by tripdd,

*כותרת*

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by timac,

אני מתכוון לקנות תסוני החדש ויחד איתו קבל hdmi to dvi עכשיו השאלה האם המסך חייב את המחשב כדי שיראו בסוני זאת אומרת חייב שהמחשב יהיה דלוק כדי שאני יראה משהו על המסך או שהמחשב מכובה אני יחבר תכבל ידליק תמסך וישחק בלי שהמחשב פועל ורק הסוני יפעל?? אני מקווה שהבנתם ... תודה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. ואיפה אני קונה כבל DVI?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Freeze,

היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by lirancoh85,

אהלן, רכשתי אתמול את המסך, שעובד ע"י חיבור DVI לכרטיס 6800GS. האם אני צריך לשחק עם הצבעים ו-או בהירות ? קיבלתי עם המסך דיסק שבעצם אין לו שום דרייברים(רק USER GUIDE) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים