מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אחרי 6 שנים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף מסך. השימוש במחשב הוא משחקים ושימוש יומיומי ויש חומרה שתסחוב FHD. אני רוצה 21.5 כי יותר מזה סתם מעיק עלי, שמתי עין על שני המסכים האלה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13333 על הנייר הLG נראה יותר טוב, האם כך גם במציאות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למיטב ידיעתי חישוב ppi ( מספר פיקסלים על 1 אינצ' ) = שורש ריבועי של סך הרזולוציה האופקית בריבוע והרזולוציה האנכית בריבוע חלקי אורך האלכסון באינצ'ים. רק במסכים "27 (1440X2560) ה - ppi גבוה (108.8) יותר ממסכי "24. שווה בגלל זה לרכוש "27 ?! ואז צריך להתרחק מהמסך - אולי לא ? אנא הרחיבו בתשובתכם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך 970GTX אני רוצה לקנות מסך חדש שיתאים לו, האם יש הבדל משמעותי ב144 בין ל120 HZ
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
עם דגש על שני הצדדים של הספקטרום הצרכני, HP חושפת בתערוכת CES את ה-Stream, מיני-מחשב עם תג מחיר עוד יותר קטן, לצד משפחת מסכים חדשה המציעה רזולוציות של 4K ו-5K לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-5k-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%91%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מה שאני יודע בנתים: יתרונות: גודל מסך עצום חסרונות- כל פיקסל הוא בגודל בלטה חח, אז לכן שמים אותו רחוק. איך מבחינת פנאלים? גם פה יש tn ו ips? איך האיכות בסרטים, משחקים, קריאה? ראיתי אתזה לדוגמא בחיפוש קליל בזאפ http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=2825&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=26&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יש פה כאלה שכבר עושים ככה, מחוברים למסך טלויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כבל DisplayPort וחיברתי אותו ממסך Dell 2414 ל- GTX970. הבעיה שאין תמונה. חיברתי כבל HDMI, לאחר שאני מקבל תמונה אני הולך להגדרות כרטיס המסך של NVIDIA ל- Setup multiple displays ואני רואה רק מסך אחד. (לפי המלצה בחיפוש בגוגל אמרו לי לשנות שם מHDMI לDP - אבל אין כזאת אפשרות). עדכון: המסך כן מזהה DP אבל הוא כל הזמן נכנס למצב Power Save. שניה מסך שחור, שניה Power Save וכך הלאה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך lcd 17 מחברת princeton ואכישהו ננעל לי כל התפריט וזה עושה KEY LOCK אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה כי אין לי מושג איך אני פותח.. תודה רבה..!! >
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
ולמה זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
VIEWSONIC VP930 לא כמו הביקורת, שם מבקרים את VP930b ששינו בו מספר דברים בעיקר למשחקים מהירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-