עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Yehuda A,

לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by etgar818,

אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים

3. Started by tidan31,

שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by boazj,

אהלן, מחפש מסך מחשב לנייח של הילדים - משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסדרות טלויזיה ומשחקי כדור-רגל. מאחר ומדובר בצפיה ישירה, ובתקציב מוגבל, לא צריך את המסך האולטימטיבי. גודל סביר נראה לי 19-23" (אם 19 אז 4:3 - אם יש עוד כאלה ?) איזה מסך מומלץ ? ראיתי גם פרסום של בזק סטור למסך פיליפס 226V4LSB ב 600 ש"ח. האם שווה ? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש! בעז

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Knopix,

מה זה עושה? כדאי להפעיל את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, אני מתלבט בין הדגמים הבאים - [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]"24 Asus LED VG248QE [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]AOC G2460FQ GAMING 24" 144Hz 1ms[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=width: 64, align: left]BenQ LED XL2420T[/TD] [/TR] [/TABLE] אשמח לשמוע על אופציות נוספות/טובות יותר שקיימות בארץ. תודה

9. Started by avivb,

היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by dp86,

שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Iv0ry,

אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by anat1,

איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  14. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by wombat,

אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by maors3,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין ה U2414H לP2414H תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן. יש לי מסך Dell UltraSharp U2414H ואני מאוד מבסוט ממנו, במיוחד מכמות המכובדת של Presets. אבל, החיסרון של זה שאם אני שם Preset של Gaming למשל, איני יכול לראות את המספרים של הContrast ונתונים אחרים שה-Preset קובע. הסיבה לשאלה שלי היא שברצוני להגדיר במסך אחר, שאין בו Presets (מסך ישן יותר) את אותם המספרים שיש במסך שציינתי למעלה. למה? כי כשאני מגדיר Peset של Gaming, אני מסוגל לשבת מול המסך ולשחק במשחקי מחשב שעות על גבי שעות. במסך השני, חמש דקות והעיניים שלי מדממות. וברצוני, אם אפשר, להגדיר את אותם הגדרות התמונה שיש לי כמו בDELL. אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין. הרצתי חיפוש בגוגל Dell UltraSharp U2414H Preset details אך לצערי לא מצאתי שום מספרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 3emi,

http://youtu.be/RWgQmpzdqpc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by israel1970,

אני מחפש מסך 4K עד 3000 (יש חיה כזו?) קראתי את הביקורות על הדל והסמסונג( P2815Q , U28D590D) ואני מחפש המלצה קצת יותר טובה לא אכפת לי גם אם המסך מחו"ל (אעשה ייבוא כנדרש אם צריך) השימושים העיקריים הם גרפיקה, אינטרנט, סרטי וידאו ומוזיקה) כ המסך שיש לי כרגע: 560TI תודה רבה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by komer83,

אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. הנה מסכים שכעת במצע ב-KSP: http://ksp.co.il/eoty15/?cat=6 יש גם ב-IVORY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2602&orderBy=priceLow מה התקציב שלי: עד 600 ש"ח שימושים שלי: 60% לעבודה משרדית 20% לעבודה פשוטה בתוכניות לעיצוב גרפיקה 20% סרטי יוטוב מה חשוב ביותר? בריאות עיניים. שמתי לב שעם מסכים הגדולים עיניים שלי מתעייפות ואף יש כפילות כי לרוב הכל קטן מידי. חשוב שיהיה משחק עם רזולוציה בשביל לאפשר בחירה המתאימה. המבצע נערכת עד יום ראשון הקרוב 7/12/14 ולכן אני אשמח לתגובות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך lcd led dell 30 ניקיתי אבק מהמסך באמצעות מטלית לניקוי מסכים והוא משאיר לי סימני מריחה למרות שאני מנקה עם מטלית יבשה ולא עם חומר מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nazgull,

קניתי את המסך u2414h לא מזמן והמסך מדהים, הכל עובד תקין הבעיה היחידה שכאשר אני מחבר את הכבל display port מהמסך ללפטופ בחיבור thunderbolt המסך לא מזוהה ופשוט לא עובד. למישהו יש רעיון? בדקתי בביוס החיבור thunderbolt עובד . לעזרתך אודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.