מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום בEIZO S1931H כל נסיונות כיוונון המסך לראות נסבלת עלו בתוהו = לאחר כשעה התחושה כי הראייה ממש נפגעת בשל הבוהק,הסינוור האם יש למישהו נסיון דומה(במעבר מCRT),או עצה לכיוון?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך סמסונג s22b350. קיימת אצלי בעיה קטנה שאני רואה גוונים שונים ממסכים אחרים - ובדקתי יותר מ-20 מסכים שונים. הבעיה היא לדוגמא, שגוון כחול במסכים האחרים מוצג אצלי כגוון סגלגל. אשמח לפיתרון בכיול הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחדשתי במסך הזה ,מסך נפלא יש לציין. יש לי כרטיס מסך ATI 9800 PRO והמסך מחובר בכבל DVI אני מבקש עזרה במס' דברים : 1.הוא בוהק מידי לטעמי ישירות מהקופסה ,הנמכתי קצת את ה BRIGHTNESS ,אבל עדיין זה נראה לי בהיר מידי וכואב קצת בעניים בעבודה ממושכת. האם יש הגדרות כיול או פורפילים מותאמים למסך ? 2.ישנה בעיה אם אני מעלה את הרזול' יותר מ -1280*768 ,התצוגה נמתחת ואז נעלמים חלק מהאייקונים על שולחן העבודה , אני צריך להזיז עם העכבר מצד לצד כדי לראות את כל התצוגה , נראה כאילו הרזולציה 1680*1050 גדולה מידי. מה שלא ניסתי, קראתי שוב את המנואל ,ניסתי להגדיר ב CCC ,אבל שם ב DISPLAY MANAGER אין רזול' גבוהה יותר מאשר 1280*1024. איך אני מצליח לשים את את הרזולציה המטיבית מבלי שחלק מהאיקונים גולש…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה מבעלי ניסיון עם המסך על כיולו, בעיקר למישחקים. תודה
-
- 26 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי vp930 אני מאוד מרוצה מהמסך באמת הכי טוב ש1500 ש"ח יכול לקנות. וחיפשתי הרבה. אבל בכל זאת זה הlcd הראשון שלי וטיפה קשה לי להתרגל לבהירות במיוחד בחושך שלזה מצאתי פתרון. מנורת לילה קטנה שאני מדליק מאחורי המסך פותרת את בעיית הסינוור בגדול הצבעים מאוד חיים עמוקים ומפורטים בתמונה שהמסך מציג בכל אופן אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הכייול של הצבעים כי אני נתקל בגוונים של אדום וכתום מאוד בוהק וזרחני הבנתי שהמסך עוזב את המפעל לא הכי מכוייל ואני מניח שזה מקור הבעיה. וסיפרו לי שאיכות הצבעים יכולה להיות אפילו כפולה אם מכיילים כמו שצריך. אז מאיפה עדיף לכייל: מהמסך עצמו או מכרטיס המסך (8600gt) ומהם הערכים שאתם ממליצים לכל המאפיינים: צבע בהירות קונטרסט גמא (מה זה בכלל גמא) ויי…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-