מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מסך סמסונג s22b350. קיימת אצלי בעיה קטנה שאני רואה גוונים שונים ממסכים אחרים - ובדקתי יותר מ-20 מסכים שונים. הבעיה היא לדוגמא, שגוון כחול במסכים האחרים מוצג אצלי כגוון סגלגל. אשמח לפיתרון בכיול הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחדשתי במסך הזה ,מסך נפלא יש לציין. יש לי כרטיס מסך ATI 9800 PRO והמסך מחובר בכבל DVI אני מבקש עזרה במס' דברים : 1.הוא בוהק מידי לטעמי ישירות מהקופסה ,הנמכתי קצת את ה BRIGHTNESS ,אבל עדיין זה נראה לי בהיר מידי וכואב קצת בעניים בעבודה ממושכת. האם יש הגדרות כיול או פורפילים מותאמים למסך ? 2.ישנה בעיה אם אני מעלה את הרזול' יותר מ -1280*768 ,התצוגה נמתחת ואז נעלמים חלק מהאייקונים על שולחן העבודה , אני צריך להזיז עם העכבר מצד לצד כדי לראות את כל התצוגה , נראה כאילו הרזולציה 1680*1050 גדולה מידי. מה שלא ניסתי, קראתי שוב את המנואל ,ניסתי להגדיר ב CCC ,אבל שם ב DISPLAY MANAGER אין רזול' גבוהה יותר מאשר 1280*1024. איך אני מצליח לשים את את הרזולציה המטיבית מבלי שחלק מהאיקונים גולש…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה מבעלי ניסיון עם המסך על כיולו, בעיקר למישחקים. תודה
-
- 26 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי vp930 אני מאוד מרוצה מהמסך באמת הכי טוב ש1500 ש"ח יכול לקנות. וחיפשתי הרבה. אבל בכל זאת זה הlcd הראשון שלי וטיפה קשה לי להתרגל לבהירות במיוחד בחושך שלזה מצאתי פתרון. מנורת לילה קטנה שאני מדליק מאחורי המסך פותרת את בעיית הסינוור בגדול הצבעים מאוד חיים עמוקים ומפורטים בתמונה שהמסך מציג בכל אופן אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הכייול של הצבעים כי אני נתקל בגוונים של אדום וכתום מאוד בוהק וזרחני הבנתי שהמסך עוזב את המפעל לא הכי מכוייל ואני מניח שזה מקור הבעיה. וסיפרו לי שאיכות הצבעים יכולה להיות אפילו כפולה אם מכיילים כמו שצריך. אז מאיפה עדיף לכייל: מהמסך עצמו או מכרטיס המסך (8600gt) ומהם הערכים שאתם ממליצים לכל המאפיינים: צבע בהירות קונטרסט גמא (מה זה בכלל גמא) ויי…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-