מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו האם הוא טוב לעבודה סטנדרטית משחקים סטנדרטיים כגון fifa need for speed,call of duty תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
SAMSUNG 2494HS LG מדגם W2261VP LG W2353V LG W2453V
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה קצת נתונים על המסך: רוחב המסך: מסך רחב , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, סוג המסך: LCD , גודל מסך: 20.1 אינטש, יצרן: Dell , זמן תגובה: 16 מילי שניה, מסך שטוח: שטוח לחלוטין אני קונה אותו עם 8800GTS 640MB 16MS...זה לא יפגע בביצועיו במשחקים? תודה רבה! ;D
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-