מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה רזולוציה אני יכול לשים לו כדי שסרטים או משחקים לא יראו מרוחים כאלה..? ב 1280X768 הכל נראה מרוח... http://www.samsung.com/nz/consumer/detail/features.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS19MEWSFV/XSA
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מסך ה- CRT שלי עומד להחזיק נשמתו לבורא. מבקש עצתכם למסך LCD 17 (לא שולל גם 19). המסך מיועד בעיקר למשחקים ומעט עבודה. כרטיס המסך שלי הינו 7600GT EXTREME. הבעייה היחידה שלי היא התקציב, לא יותר מ- 1600 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
סמסונג הוציאה לין חדש של מסכים שהיחוד שלהם הוא - חיבור USB http://www.slashgear.com/samsungs-latest-tft-spurns-dvi-vga-for-usb-214011.php
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-