עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Nightbeat,

מאז שהביאו לי מסך CRT 120HZ אני לא נוגע במסך שהמליצו לי פה עליו הU2312HM, הוא היה בשימוש רק חודשיים או שלושה עם אחריות ל3 שנים.. למרות שהתעקשתי על 120HZ באשכול בקשת המלצה שפתחתי פה בסוף קניתי את הDELL ואני מתחרט על זה. הוא עובד מצויין ולא היו בו שום בעיות הדבר היחיד שגורם לי למכור אותו הוא קצב הרענון (שכן אישית אני רואה הבדל עצום, אין טעם להתחיל להתווכח עכשיו). יש לציין שאני גיימר וזאת הסיבה היחידה, המסך מצויין לשאר הדברים ואפילו למשחקים אם אתם לא 120HZ FREAKS. אם לא חוקי לפתוח אשכול כזה, אפשר לנעול\למחוק. קראתי את חוקי הפורום והם לא אמרו דבר על זה אבל עדיין, החלטת מנהלי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by L1ron,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by oneday,

אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by morben,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הבא של פיליפס והאם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הזה http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-philips-228c3lsb-led?aff=Zap תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by puvsc,

יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yanai9837,

אני מחפש מסך טוב לא יקר באיכות סבירה מה אם זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8351

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by talhill,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים אחד עם רזולוציה של 1366x768 והשני עם רזולוציה של 1920x1080. יש הבדל משמעותי בין שתי הרזולוציות? יש איזושהי דרך להמחיש לי את ההבדל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by zangizon,

http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. Started by michlind,

ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ddjjsegev,

שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by dudi.lankri,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  16. הי מצאתי את המסך ב 830 שח ואני ממש מעוניין לקנות אותו הדבר היחידי שמלחיץ אותי קצת זה זמן התגובה הגבוה שלו (8) זה באמת יפגע לי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  18. Started by bezadesign,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HaiPBM,

ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by card,

שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. נהרס לי המסך: http://www.trustedreviews.com/Chimei-CMV-222H_Monitor_review הוא מתקשה להידלק חשבתי לקנות אחד חדש, אני צריך משהו שדומה למסך הנ"ל, כלומר עם 2 חיבורי HDMI (אחד למחשב ואחד לממיר HD) או לפחות אחד + חיבור DVI (יש לי חיבור HDMI/DVI כרגע) רמקולים מובנים ושיהיה 22 אינץ' יש חיה כזאת? או שכדאי כבר לתקן את המסך?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by hali,

הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by gadykay,

היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.