עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by morx,

שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. אין תקציב כי אני פשוט תלבט בין שני דגמים מסויימים, המסך הוא למשחקים, וידאו, תוכנות גרפיות (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור...) אני מתלבט בין הדגם L246WH של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=320&keySearch= לבין T240 של סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA&fullspec=F אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים אז אני אשמח לעזרה בבחירה... חשוב לי גם המעמד של המסך, כי הוא יהיה על שולחן ואולי מעבר לשימוש הרגיל מולו על כיסא אולי אני ארצה להיות גם על מיטה (לוידאו) ואז אני אצפה בו מלמטה.. (אז הזווית צפייה היא שונה.. וחשוב שה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yotam.m,

שלום לכולם אחרי שהלכתי לאיבוד וחשבתי אם לקחת את ה-DELL 24 (שגם שם יש לא מעט דגמים) או מסך "פחות" איכותי אך גדול יותר. הגעתי למסקנה (אלא אם מישהו חושב אחרת) ללכת על ה-27 על מנת לקבל שטח עבודה גדול יותר. וכמובן שפה הלכתי לאיבוד בין ה-16:9 ל-16:10 כרגע אני עם מסך 22 ב-16:9 ואני לא משוכנע אם אסתדר עם מסך גבוהה יותר. ראיתי את ה-S2715H של DELL ראיתי גם איזה דגם של HP מומלץ בפאנל IPS כמובן, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע פלוס פירוט לגביהם. התקציב משתנה ואמור להיות באיזור ה-1800 כמובן שאם יש משהו איכותי בקצת פחות אז עדיף. המסך ברובו לטקסט ווידאו אך גם מיועד למשחקים פה ושם מן סוג של קומבו לכל השימושים. אשמח לכל עזרה מקווה שלא שכחתי שום פרט. תודה.

4. Started by Tzah22,

שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אני מעוניין לרכוש מסך חדש 27-32 אינצ למחשב לשימוש עיקרי של משחקים fps בעיקר אם כבר אני משקיע במסך אז 144 mhz הבנתי שזה נותן שיפור רציני אני יכול לוותר על הפונקציה במידה ומסך אחר ייתן ביצועים טובים יותר אשמח להצעות

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920‎ x 1080 או 1920‎ x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920‎ x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מסך LCD לסלון, למטרות צפייה בטלויזיה (יס) וסרטים ואולי בעתיד גם אחבר לזה לפעמים מחשב או אפילו קונסולה כלשהי... תודה לעזרים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by kfir9999,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by Moshep,

אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח וראיתי המלצות מאוד חמות כאן באתר גם לSamsung 23 LCD 2333T 8ms (המהירות תגובה טיפה איטית אולי?). ומה לגבי ה לSamsung bx2235 LED גם הוא בתקציב... או שפשוט ללא ספק ללכת על הDELL וזהו, אם זה בגודל 22 U2211H או ב23 אינצ'ים? שכחתי לציין שאני מעוניין במסך לגיימרים לסרטים ועבודה ממושכת עם טקסטים. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by sagim194,

אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by ofeky1,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך שלי 17" רגיל אני רוצה מסך רחב בגודל של 23" או 24" שיהיה בעל פנל איכותי IPS ותאורת LED וגם שתהיה האפשרות לעבור מחיבור DVI לVGA (כי לפעמים אני יחבר אליו מחשב נוסף שאני יתקן\יפרמט) התקציב בעיקרון הוא 1000 שקל אבל אפשר לחרוג ממנו תודה לעוזרים!!

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  22. תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dor Adiv,

אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טוב ראיתי כאן כבר כמה דיונים על הנושא אבל לא מצאתי שם עזרה מספקת כדי להחליט. אז ככה כרגע אני עם 980TI שנמצא בלופ קירור מים עם OC והכל. מסך 24 FHD פשוט של אסוס. גם אני כמו עוד הרבה אחרים ציפה כבר שעולם ה 4K יתחיל לתפוס תאוצה ולהגיע למחירים שפויים יותר אבל זה לא ממש קורה. אז ככה נתחיל במה אני מעוניין: אני רוצה מסך מחשב למשחקים עם G-SYNC. מעדיף אם זה אכן יתרום לי ברמה ששווה להשקיע יותר כסף כמובן עם כרטיס נווידיה. פאנל איכותי ips או משהו ברמה כזאת רזולוציה מועדפת היא 4K מפני שאני לא רוצה בעוד שנה שנתיים לרצות להחליף. גודל המסך 27 ומעלה. חשוב לציין אני לא משחק משחקים תחרותיים יותר מידי מקסימום BF ברשת. …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים