מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואעריך את עזרתכם. אני משתמש ותיק של ה- DELL 2209WA (מאז שהוא יצא, והיו לי שני הREVים), ולאחרונה עברתי ללפטופ (DTR, לא כזה שיוצא מהבית) ולכן מכרתי את הנ"ל. לצערי מסך הלפטופ לא ראוי למאכל אדם, אז כנראה שאין מנוס מלחזור למסך נורמלי. המועמד המיידי הינו ה Dell U2312HM, שביחס לאיך שהוא אמור להיראות לא יכאיב לי בכיס מי יודע מה. עם זאת, התבאסתי לגלות כי פנל ה IPS שמונה ביט שהיה ב 2209WA הוחלף בפנל של שישה ביט, ואני חושש לרמת תמונה נמוכה ממה שהתרגלתי (אם כי בהשוואה ללפטופ הכל יהיה שיפור). כמו כן, רמות השחור של ה- 2209WA היו גרועות מאוד מאז ומעולם, ואני משער שב U2312HM זה עדיין לא טוב (כנובע מפנל ה- IPS). אז בקיצור: 1. האם מישהו מכיר מסך IPS עדכני עם פנל 8 ביט …
-
- 34 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי חיפוש מעמיק הגעתי לכמה דגמים מובילים בתקציב של סביב ה1500 שקל. החלטתי ללכת על 23'', השאלה היא איזה אחד לבחור? נתחיל עם PHILIPS 230C1HSB 1450 שקל. יחס ניגודיות 1:12000 זמן תגובה של 2ms :!: http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=2040 http://www.p4c.philips.com/files/2/230c1hsb_00/230c1hsb_00_pss_eng.pdf אחריו מגיע הLG E2360V-PN עם העיצוב המדהים 1150 שקל. יחס ניגודיות 1:5000000 :shock: זמן תגובה של 5ms http://www.blitzreview.com/monitor/lg-e2360v-pn.html http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-E2360V-PN.jsp ולבסוף יש את הבחירה הבטוחה של Samsung P2350 1220 שקל. יחס ניגודיות 1:50000 זמן תגובה 2ms http://ww…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אין תקציב כי אני פשוט תלבט בין שני דגמים מסויימים, המסך הוא למשחקים, וידאו, תוכנות גרפיות (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור...) אני מתלבט בין הדגם L246WH של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=320&keySearch= לבין T240 של סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA&fullspec=F אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים אז אני אשמח לעזרה בבחירה... חשוב לי גם המעמד של המסך, כי הוא יהיה על שולחן ואולי מעבר לשימוש הרגיל מולו על כיסא אולי אני ארצה להיות גם על מיטה (לוידאו) ואז אני אצפה בו מלמטה.. (אז הזווית צפייה היא שונה.. וחשוב שה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהלכתי לאיבוד וחשבתי אם לקחת את ה-DELL 24 (שגם שם יש לא מעט דגמים) או מסך "פחות" איכותי אך גדול יותר. הגעתי למסקנה (אלא אם מישהו חושב אחרת) ללכת על ה-27 על מנת לקבל שטח עבודה גדול יותר. וכמובן שפה הלכתי לאיבוד בין ה-16:9 ל-16:10 כרגע אני עם מסך 22 ב-16:9 ואני לא משוכנע אם אסתדר עם מסך גבוהה יותר. ראיתי את ה-S2715H של DELL ראיתי גם איזה דגם של HP מומלץ בפאנל IPS כמובן, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע פלוס פירוט לגביהם. התקציב משתנה ואמור להיות באיזור ה-1800 כמובן שאם יש משהו איכותי בקצת פחות אז עדיף. המסך ברובו לטקסט ווידאו אך גם מיועד למשחקים פה ושם מן סוג של קומבו לכל השימושים. אשמח לכל עזרה מקווה שלא שכחתי שום פרט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מסך חדש 27-32 אינצ למחשב לשימוש עיקרי של משחקים fps בעיקר אם כבר אני משקיע במסך אז 144 mhz הבנתי שזה נותן שיפור רציני אני יכול לוותר על הפונקציה במידה ומסך אחר ייתן ביצועים טובים יותר אשמח להצעות
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920 x 1080 או 1920 x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920 x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD לסלון, למטרות צפייה בטלויזיה (יס) וסרטים ואולי בעתיד גם אחבר לזה לפעמים מחשב או אפילו קונסולה כלשהי... תודה לעזרים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-