עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by mhnuemhnue,

איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by dimikandum,

FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by deed,

תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by timont,

ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by pet4a,

כשאר המסך המצב PIVOT הוא נוטה שמאלה, לא בצורה קצינות ובכול זאת מפריע לי. מישהו מכיר את התופעה? האם זה מכוסה ע"י האחריות של דל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eladrevach,

אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Matankzr23,

אני רוצה לקנות מסך חדש... אני לא רוצה מסך 19 התקציב הוא אממ... בערך 1700 ש"ח חשבתי לקחת את המסך מKSP שבתצוגה בלי שהם יראו... מה אתם אומרים? חחח סתם.. רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או אם מישהו מצא עליו ביקורות אני ראיתי אותו ב KSP והוא נראה לי טוב... יש למישהו ניסיון?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ofer40,

היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. Started by nimrodim,

מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מעוניין ברכישת מסך 27" - מה שחשוב לי: מקסימום חיבורים אפשריים - 2 חיבורים HDMI + VGA או 3 חיבורי HDMI שיהיה נוח להחליף בין החיבורים. ישמש ל-3-4 שעות בשבוע ל-PS4 ועבודה מזדמנת מהבית (פיתוח ואקסלים). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by davidz85,

אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .

15. Started by alonkl,

רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by KF,

שלום אני מתלבט בין 2 המסכים הללו לגיימינג. במי הייתם בוחרים ולמה ? https://www.tms.co.il/VG27AQ https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19448

17. Started by R@mi,

חברה אני קונה מסך LCD עדיפות ל19" המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטים וכמו כן קריאה באינטרנט וגלישה וכו.. התקציב 1800 אפשר לחרוג טיפה, אם אפשר להציע רחב הוא יתקבל בשמחה . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by taz24,

הי חברים מחפש לקנות שני מסכים שתומכים ב - daisy chain https://www.google.com/search?q=daisy+chain+monitor&oq=daisy+chain+monitor&aqs=chrome..69i57j0l4j69i60l3.12974j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 המשמעות שתיהיה להם יכולת להתחבר אחד לשני ישירות - שהמסך הראשון יוכל להוציא פלט וידאו למסך השני, והמחשב יתחבר רק לראשון, והמחשב יזהה את השני המסכים ראיתי בעבר מסכים של DELL ב -800 שח שתומכים בזה אך אני לא מוצא אותם כרגע אשמח לעזרה תודה :)

19. אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?

20. Started by pms1,

אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nadavy11,

אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  23. שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי לקנות לי לחדר מסך LCD 32 אינץ' באיכות בינונית (סביב ה 7000 שקל) כשבעיקר ייתפקד כמסך צפייה לסרטים מה DVD/מחשב וגם לצפייה בשידורי טלויזיה רגילים של YES.. עכשיו, אני מאד מאד רוצה ליצור בחדר מרכז בידור אחד ולהפטר ממסך ה CRT לתמיד. אני גיימר ממוצע שאוהב להינות מהמשחקים ודורש שלמות בביצועים בדרך כלל.. אני מודע לעובדה שמסכי LCD לא מושלמים לצפייה בשידורים מהירים (כמו משחקים וסרטים עם תזוזה גבוהה) בגלל זמני תגובה איטיים יחסית.. השאלה עדיין : איך הם ייתפקדו מבחינת צבעים / חדות / וזמני תגובה? האם זמני התגובה האיטיים ( 8MS ) ממש מורגשים ובלתי נסבלים נגיד במשחקי פעולה ? נ.ב : אם יש כאן מישהו שכבר חיבר מסך כזה ויכול לתת דעות על שביעות רצונו מהעניין הזה אני…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.