עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eladh16,

שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by Tanya,

ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.

3. היי יש לי את המסך סמסונג 2253BW, ל DVI אני מחבר PS עם כבל HDMI - DVI וליציאה השני מחשב. ייתכן ואני אקנה קונסולה שניה (אקסבוקס360) כיצד ניתן לשלב אותה ולחבר למסך? מפצל DVI כזה http://ultrapro.co.il/products/102110 יכול לעזור? אם כן איך זה מתבצע? יש כפתור שמחליף בין החיבורים שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. כותרת

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

אז מה יותר עדיף ? הLG קורץ לי יותר למרות שאין ביניהם הבדלים חוץ משהניגודיות הדינאמית בסמסונג אמורה להיות 50000 לעומת שבLG 20000 המחירים הLG זול יותר ב100 שקל ויש לו יציאת HDMI אז הוא נראה לי יותר שווה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by djishay,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by galr52,

יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by Benz0r,

זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by movr,

יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by KarniVore,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by Classify,

שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

17. חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by emil001,

היי, בזמן הקרוב, אני מתכוון לקנות מסך. מסך שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה שאני צריך. מאפיינים למסך: גודל: 24-26 אינץ' ניגדויות: שלא יהיה פחות מ- 1:8000 תגובה: 2MS חיבורים: DVI, HDMI חברות מוכרות בלבד, מעדיף יבוא אירופאי או ארה"ב. (רק לא מסין) בעיקרון זה יותר בשביל עבודה שלי, פוטושופ ובשביל לראות סרטים. תודה על העזרה, בברכה ולילה טוב אמיל.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. Started by izikd,

שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. Started by liordavid,

יש ברשותיDELL 2007FP האם הוא עדיין הכי טוב ? מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל... אשמח לביקורות מכאן ומרחבי הרשת תודה...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. Started by Might,

התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, מחפש מסך טוב שאראה בו סרטים בצורה טובה ושימוש רגיל כגון אינטרנט. תקציב עד 1100 ש"ח. תודה יום טוב!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.