עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by d1v,

sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. Started by dark_b0y,

אני על הקצה של קנית המסך, כרגע אני עובד עם 2001FP ומחפש שדרוג קראתי המון על המסך הזה גם בביקורות שהעלו פה וגם בת'רדים שאנשים אחרים רשמו ולא הצלחתי להגיע לשורה תחתונה האם המשתמש הממוצע ישים לב לחסרונות המסך ? כן , אני משחק .. אבל לא הרבה כי אני סטודנט.. כן, אני רואה סרטים וסדרות (כולל HD) ואחד השיקולים שלי למסך הזה הוא בעיקר איכות תצוגה גבוהה של סרטים ותוכן HD מהמחשב כן, אני עובד המון על המחשב כי אני סטודנט למדמ"ח וכל מה שקשור ללימודים מבוצע על המחשב אבל מאיפה אני יכול לדעת שלא אשים לב לחסרונות .. שלא יפריעו לי המריחות במשחקים וכו' .. מודה מראש לכל מי שיכול להכריע לכאן או לכאן בהתלבטות שיש לי עם עצמי :

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by sangoker,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות תודה לעוזרים

4. Started by VGFreak,

ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.

5. Started by boim,

היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש

6. Started by avitu,

כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by CyberE,

אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ברוס לי,

אני מחפש מסך ולא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by סאונד בראש,

יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  12. Started by gabi_y,

היי היום יש לי מסך 19 של CTX אני לא יודע איזה דגם בדיוק. עקר התעסוקה במחשב שלי היא אינטרנט וסרטים קצת משחקים. בגלל שאני צופה הרבה אני מעונין לשרדג למסך גדול יותר אני רוצה את המסך הכי גדול שאני אוכל לקבל בתקציב הנ"ל... תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

15. Started by LOOSE,

דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by crssa,

Dell 19 LCD 1908FP ? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. אז ככה בעיקרון אני עובד עם מקבוק פרו אבל רציתי לדעת איזה מסך עדיף עניין התקציב לא מהווה בעיה תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. איך המסך הבא עד 1500? "LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 מתאים לגרפיקה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by tom57,

Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.