מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-