עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?

2. Started by oceans68,

אני עובד בפוטושופ ו3D MAX - לכן חשובה לי איכות התמונה ושהתמונה בKCD לא תהיה בהירה מאוד, וגוונים כמה שיותר קרובים להדפסה. אני לא גיימר בכלל. המליצו לי על 3 מסכים: 1. SUMSUNG 931C - עם ניגודיות 1:2000 2. LG 1960 - החדש עם ניגודיות 1:3000 3. SONY 95X - בגלל שיש לו פנל איכותי עם 8BIT וניגודיות של 1:1500 אני מתכנן לרכוש שני מסכים שיעבדו עם כרטיס שתומך בשני מסכים. לכם גם הפרש של 500ש"ח קריטי לגבי. מה מומלץ לעבודת גרפיקה בLCD? מה כדאי לבדוק בשביל לקנות מסך טוב לגרפיקה מעבר ללכת לחנות ולראות במו עיניי? (נתונים) תודה!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. Started by ZXY1,

ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by SharonSx,

איך מסכי ה LCD של ASUS?? שווה להשקיע על 22 שלהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 אני יכול להשיג אותו במחיר מצחיק רק שיהיה שווה אותו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Mario14,

שלום חברים אמרו פה הרבה פעמים שמסכי 22 אינץ' לא שווים הרבה משום שהם TN ואם אני רוצה מסך יותר גדול מ-19 אז לקנות 20' אבל זה יותר יקר. במקרה שמתי לב שיש כמה מסכי 20 אינץ' רחבים ורגילים שנכנסים מתחת ל1800 שקל. השאלה אם הם שווים משהו או שיש להם אותם בעיות כמו 22 אינץ'. הנה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506203 זה ממש ממש זול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472411 זה סמסונג רחב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463203 וזה סמסונג רגיל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472107 זה lg רחב שנראה טוב, ויש לו גם שטח פיקסלים גדול כמו 22'. אז יש פה איזה מסך שרואים בו טוב? האם שווה לקנות אחד כזה ולא 22' בהנחה ששניהם באותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by tomer512,

הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by adiaphoto,

שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by oshrinuri,

שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by golan1971,

אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by frogger81,

אני רוצה לקנות מסך ‏VX922 19'' LCD 2ms DVI‎ אני צריך עזרה ממישהו שמבין .. של VIEWSONIC. כדאי לקנות או לא?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by Sopranos,

אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by oudyeh,

אז קניתי את המסך המדהים הזה אבל אני לא מצליח לבצע PIVOT. המסך מחובר ללפטופ מהסדרה DV2000 של HP. הכרטיס מסך הוא 945GM והמערכת הפעלה היא ויסטה אולטימייט. המסך מחובר דרך VGA ועובד ברזולוציה מירבית. התקנתי תוכנה בשם iRotate אבל גם היא לא מצליחה לסובב את המסך... עושה צליל של שגיאה אבל לא מציגה לי שום שגיאה.. ניסיתי לסובב אותו גם במצב של תצוגה דואלית וגם במצב של תצוגה ע"י מסך אחיד. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וכמו כן גם של המסך עצמו. אשמח אם למישהו יש איזשהי דרך לעזור לי לפתור את הבעיה כי הפייבוט היא אחת הסיבות המרכזיות שקניתי את המסך הזה. אני צלם במקצועי והרבה יותר נוח לערוך תמונות אורך ככה.. אגב מישהו ביצע כיול ע"י ספיידר ללא משחק בפרמטרים בOSD ויכול לשלוח לי את הפרופיל שהספ…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by davidreznic,

האם יש עוד מסך שאפשר לסובב ב-90 מעלת כמו הDELL2007WFP? הוא צריך לתמוך ברזולוציה של לפחות 1650*1050 ואם כבר מדברים, הדל הנ"ל מצפי בציפוי זכוכיתי או מאטי..

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב. 3 מסכים תפסו את עיניי והייתי מעוניין בעזרה ע''מ לבחור באחד. השימושים נכון להיום הם משרדיים. המסכים הם: Samsung 953BW 19'' LCD WideScreen CHIMEI 948D 19' LCD WideScreen Samsung W1942T 19'' LCD WideScreen תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. יש לי מחשב בן שנה GIGA זיכרון מעבד 64BOT 3000 NFORCE4 הכל סבבה ויפה אבל יש לי GEFORCE4 TI4200 ואני לא משדרג מהסיבה שאני לא משחק בכלל במחשב... אני עכשיו עם מסך CRT 17 אינץ של LG בן 4-5 ואני רוצה לעבור למסך LCD גדול ויפה.. מה שחשוב לי במסך זה: שיהיה לפחות 19 אינץ אם לא יותר אני לא משחק כמעט במשחקים אז תתחשבו בזה אבל משחקים פה ושם אני כן מריץ... לא כבדים כמו FIFA ומשחקי רשת... תקציב עד 1500 שקל רואה סרטים במחשב והאיכות של הסרטים לא הכי חשובה לי אבל שיראו טוב DVD מספיק לי [\li] בסופו של דבר אני רוצה מסך שיראו בו יפה ושאני יהנה ממנו ראיתי פה מספר אנשים שממליצים על 22" של CMV אבל הבנתי שהוא TN או NT לא בדיוק הבנתי מה זה אומר 22 אינץ זה מסך גדול ונ…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  22. אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  24. Started by ppe,

לאחר התלבטות קשה קניתיSamsung 931BF מה אתם חושבים על הבחירה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים