עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Unique,

שלום. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר ואני צריך המלצות למתלה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by oshrinuri,

שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב שיתחבר גם לממרים של יס והוט וגם למחשב רגיל. (יכול להיות שאני לא מנסח את עצמי, אני לא מבין בזה) השימושים העיקרים שלי זה בעיקר שימוש משרדי רגיל על המחשב וצפייה בסרטים שמוקרנים מהמחשב או מהטלויזיה. נכון לחודש אוקטובר 2008 מה הם המסכים הכי מומלצים כרגע בתקציב הנ"ל. כמובן שהמסך צריך להיות לפחות 20 אינצ'. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by misha275,

שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.

5. Started by Big_Guy7,

לחבר שלי בבית יש את שני המסכים האלה, ויש לו אפשרות לבחור אחד על איזה אתם ממליצים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039 http://zap.co.il/model.asp?model_id=38141 תודה!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by haim1440,

L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. מתלבט בין שני המסכים: 1. Sumsung 931C - ניגודיות 1:2000 גוונים: 16.2 מיליון - כ-1,600ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications או 2 . Sumsung 971P - ניגודיות 1:1500 גוונים 16.7 מליון - כ-2,000 ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications האם יש הבדל מורגש בין 16.2 מיליון גוונים ל-16.7 גוונים? המסך הוא לעבודה בלבד. 3D MAX + פטושופ וגרפיקה ( לא באוןפן כבד) (המסך לא למשחקים) האם ההבדל שווה את הבדל המחיר? 400ש"ח? ( אני מתכוון לקנות שניים לעבודה במקביל) תודה!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by vincecarter,

אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם

10. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by BH20062,

רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by ronish1,

מחירי 2 מסכי מחשב בזאפ : מסך T220 LCD גודל 22 אינץ' רחב רזולוציה 1680x1050של סמסונג עולה כ-1000 ש"ח מסך PrimeView PV17RV LCD בגודל 17 אינץ' רזולוציה 1024x768 עולה 1820 ש"ח מה, זה? טכנולוגיה שונה? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

14. שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.

15. Started by frogger81,

אני רוצה לקנות מסך ‏VX922 19'' LCD 2ms DVI‎ אני צריך עזרה ממישהו שמבין .. של VIEWSONIC. כדאי לקנות או לא?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. Started by IMAGUY1X,

שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by amirxbox,

האם המסך בלינק הבא http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1860865&comp=1 הוא הדגם עליו אתם ממליצים? יש סיכוי שזאת הונאה וזה לא פנאל VA?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by ASSAFsa,

שלום, אני מחפש מסך 22" מה עדיף ה t220 או ה t220p שינהם של sumsong ובאותו טווח מחירים אז מה עדיף בעצם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. היי מהו מסך הLCD שנותן טקסט הכי הכי חד וברור ונוח לקריאה? בכל מחיר. ובגודל של 20 ומעלה (רחב)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by iveco,

יש מבצע בשופרסל מי שקונה מעל 200 שקל מקבל את הטלויזיה PALIT PT32HD ב 200 שקל פאנל LED , רזולוציה HD READY 1366*768 2 יציאות HDMI , 50-60HZ משהו מאוד סטנדרטי חשבתי גם אם המסך זבל זה כולה 200 שקל לא שווה לנסות ? יש לי כרגע מסך תושיבא 37 אינץ FULL HD LCD ריענון 50HZ הפאנל LED לא עדיף?

21. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  22. מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה

23. Started by royban,

הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. פעם היה פה נושא כזה, ואני לא מוצא אותו אני ממש צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מסך לקנות ולכן אני רוצה להבין איזה מסך טוב אני יכול לקנות במחיר זול

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.