מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני שואלת אבל היו בעיות לקנות אבל עכשיו אין וגם יש מסכים חדשים אז.... אני מחפשת מסך טוב לסרטים אינטרנט וקצת משחקים (sims ) עם זוית צפייה טובה (זה חשוב לסרטים שאני יוכל לראות מכל מקום) ושיהיה נוח לקרוא כי נאי לומדת תכנות אז יושבים הרבה על המחשב בכתיבה וקריאה אז שלא יכאב יותר מדי בעיניים. טנקס אנשים =]
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מבקשת המלצה למסך מחשב לעריכת וידאו (צריכה שניים) עד 900 שח למסך. או אם יש אופציה למסך אחד גדול עד 1800 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מבין שלמסכים רחבים יש רזולוציה טבעית שעדיף לעבוד בה. האם זה כך גם במסכי LCD שאינם רחבים ? אם כן מה הרזולוציה הטבעית של מסך 19" אני משתמש במסך 15" ברזולוציה של 1024X768 כשחברתי מסך 20" רחב, ברזולוציה הטבעית שלו שמתי לב שלא היה הבדל משמעותי בגודל הטקסט ובכלל באביקטים כפי שהם מופיעים על המסך בתוכנות שונות. האם כן ארגיש בשינוי במסך 19" לא רחב? או שהשינוי יבוא שוב בשטח צפייה והכל יראה קטן ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! אחרי שירדתי ממסכי ה22" הפשוטים, החלטתי לעבור ולהתרכז ב20" האיכותיים עם פאנל S-IPS. לאחר בדיקות מרובות הגעתי למסכנה שבמחיר שלא גבוה בהרבה מ2000 ש"ח יש את הדגם של DELL 2007WFP, אך גיליתי שיש מסך שעל פי אנשים רבים לא נופל בהרבה מהדל והוא עולה 500 שקל פחות:ה-PHILIPS 200W6CS. שני המסכים הם בעצם מאותו הפאנל של PHILIPS. אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עזרת המומחים מתבקשת למסך 19 אינץ באיכות טובה: נדרש מסך מחשב לאיש מבוגר=אין שימוש למשחקים מהירים. חשובה קלות התיפעול=ללא התעסקות בתוכנות שליטה כמו ה971P,אלא באפשרות כיוונון דרך לחצנים על המסך בתודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב. 3 מסכים תפסו את עיניי והייתי מעוניין בעזרה ע''מ לבחור באחד. השימושים נכון להיום הם משרדיים. המסכים הם: Samsung 953BW 19'' LCD WideScreen CHIMEI 948D 19' LCD WideScreen Samsung W1942T 19'' LCD WideScreen תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-