מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך VX922 19'' LCD 2ms DVI אני צריך עזרה ממישהו שמבין .. של VIEWSONIC. כדאי לקנות או לא?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אני יודע שיש מסכים בסדר בתקציב הזה אני צריך מסך LCD לפחות 20"! אין לי מה לפרט יותר.. ושיהיה מSKYPC תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17. דרישות מהמסך: *הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה *סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות *שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה. כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת. ------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים. תק…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל המלצות על מסך לד או LCD בעלות של עד 1000 שקלים. הגדלים הרצויים הם בין 23 ל 24 אינטש. השימושים הם עבור שימוש בסיסי של גלישה, מסמכי אופיס. לא מתכוון לעשות שימוש במשחקים. התכונה היחידה שחשובה לי באמת היא שהמסך יהיה נוח עבור קריאה של מסמכי טקסט. תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לחבר שלי בבית יש את שני המסכים האלה, ויש לו אפשרות לבחור אחד על איזה אתם ממליצים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039 http://zap.co.il/model.asp?model_id=38141 תודה!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקיי אז הנה הבעיה ברשותי מסך samsung t220p וכרטיס מסך geforce 6800gs עכשיו כל פעם שהמסך מתנתק מהמחשב כלומר מהכרטיס מסך שדרך אגב מחובר בכבל DVI אז אני מחבר שוב ואז לא רואים את הווינדוס כלומר אם אני עושה restart אז רואים את הpost וכל זה ואז מגיעה סמל הטעינה של ווינדוס שגם רואים ואז צריך לשים סיסמה ומהקטע שצריך לשים סיסמה לא רואים כלום על המסך וגם אם אני מנסה בחיבור vga עדיין לא רואים כלום הדרך היחידה שאני יכול לחזור לראות זה לעשות restart להיכנס לsafe mode ולעשות system restore וזה משגע כי לפעמים אני מאבד דברים שהתקנתי דרך אגב פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני יודע שזה לא בעיה עם המסך כי לפני זמן מה זה לא קרה לי אם המסך הזה וגם אני עם הדריבר הכי מעודכן 182.50
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי! אני צריך לקנות לי ולאבא שלי 2 מסכי LCD. 19", שימוש בעיקר לסרטים, טלויזיה, אינטרנט ובאחד מהם לפעמים גם משחקים.. אבל אסטרטגיה שזה אומר לא FPS גבוה מידיי... אני לא יודע אם עדיף רחב או לא.(16:9 או 3:4) מה אתם אומרים? איזה כדאי?(לינק לחנות יתקבל בברכה גם כן... ואם יש לכם ניסיון עם החנות שזה אומר קבלה של מסך עם פיקסל שרוף והחלפה בלי שאלות ובלי סיבוכים זה יהיה נהדר גם כן...!) תקציב 1200 לכל אחד זה מספיק? אולי 1300? ד"א, לעשן ליד מסך lcd זה לא הורס אותו? ד"א 2, אני לא מבין בכל המוקטע של הפאנלים אז בבקשה בלי סיבוכים עם זה תודה רבה לכל הממלצים והעונים!! אם למישהו יש סתם ניסיון של החלפת מסך lcd בחנות כלשהי ללא סיבוכים ויכול לספר על זה זה יתקבל בברכה גם כן! THX! עריכ…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-