מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המסך הנ"ל לא מזמן. תוך שניה או שתיים אחרי שאני לא נוגע בעכבר התאורה האחורית של המסך נחלשת וחוזרת לעבודה רק אחרי שאני מתחילת להישתמש במחשב. ברור לי שזה איזה פיצר מעצבן לחסכון בתאורה האחרוית אבל זה קורה מהר מידי. חיפשתי בגוגל ובאתר שלהם ושם דבר.. התקנתי את הדריברים שהגיעו עם המסך ולא מצאתי שם תוכנה לא בדיסק התקנה ולא ב OSD של המסך עצמו שנותנת לי שליטה על התכונה הזו. מישהוא מכיר ? מישהוא יודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
פעם היה פה נושא כזה, ואני לא מוצא אותו אני ממש צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מסך לקנות ולכן אני רוצה להבין איזה מסך טוב אני יכול לקנות במחיר זול
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום לכול המומחים שלנו אני רכשתי מסך 22 אינץ של ,viewtech אם 2 מיליסקן ונגודיות 1:800 קניתי אותו ב1350 המסך מעולה תמונה נקיה לקח לי למסך רחב אבל כבר התרגלתי אליו. אבל יש כמה דברים שמציקים לי . 1.הוא לא עובד בקצב ריענון של 75 הרץ בכול הרזולוציות 2.בויסטה הוא עובד רק על 60 הרץ וכאשר אני משנה את זה ל75 הרץ ומסיר את הוי מהתמיכה של הצג , הוא לא מראה תגובה כאילו הוא שינה משהוא. השימוש העיקרי במסך הוא : 80% אינטרנט ועבודה מול חלנות 10% משחקים 1 10% סרטים עושה רושם כאילו המסך לא תומך בויסטה למרות שהוא עובד אבל רק על 60 הרץ, יש לי תחושה שאולי המסך הזה הוא סחורה סוג ג.וש לי התלבטיות להחזיר אותו, ולקחת יותר טוב או רגיל 19 ולא רחב, או לקחת חברה אחרת.. מה אתם ממליצים לי לעשות.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1284&category_id=c8d88f1bd8e870245c68ea3aaa&PHPSESSID=98fa0735dca1e4715fb856ac1d385dd4 השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מחירי 2 מסכי מחשב בזאפ : מסך T220 LCD גודל 22 אינץ' רחב רזולוציה 1680x1050של סמסונג עולה כ-1000 ש"ח מסך PrimeView PV17RV LCD בגודל 17 אינץ' רזולוציה 1024x768 עולה 1820 ש"ח מה, זה? טכנולוגיה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אז קודם כל, שלום. קיבלתי לפני כמה שעות את המסך, ואני מרוצה בצורה יוצאת דופן. יש לי שתי שאלות בינתיים: 1. האם יש דרך להעביר גם את הכבלי DVI דרך הגומי בבסיס? 2. האם יש דרך למצוא פיקסלים שרופים? 3. האם אני הוזה, או שהוא טיפה מעוגל כלפי פנימה? אני יכול לנסות לצלם כשאני אקבל את המצלמה חזרה, אולי יראו את זה. תודה, נעם.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אלפי דיונים בנושא ושאולי תגידו לי שהנושא כבר נחרש, אבל מכל ההודעות אני רק נהיה יותר מבולבל. אני משתמש במסך בחדר בבית, בעיקר למשחקים, אבל גם יוצא לי לקרוא הרבה ואני רואה בו סדרות וסרטים מהמיטה -> מה שיוצר בעיה עם TN בגלל הזויות היום יש לי MAG 776, לא משהו. רחב או לא רחב נראה לי פחות קריטי כי אם לוקחים מסך שאפשר לסובב אז אם צריך לקרוא מסובבים ואם רואים סרטים או משחקים אז ברחב. חוו דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אז כמובן שוב אין את הדגם הזה בארץ, חיפשתי באמזון אין...יש לכם אתרים ששולחים לארץ עם הדגם הזה?
-
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-