מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מצטער אם ההודעה לא מתאימה לפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום "צרכנות"... מעשה שהיה, כך היה: לפני 3 שבועות, לאחר שרכשתי מחשב חדש, הזמנתי את המסך שבנדון ב1999 ש"ח מחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם את שמה) דרך האינטרנט, כאשר המחיר הכי נמוך שהופיע בזאפ הוא 2198 ש"ח. סימנתי שיתקשרו אלי לקבלת פרטי תשלום (רציתי לשלם בהעברה בנקאית), וקיבלתי אישור הזמנה במייל. כעבור 3 ימים התקשרו אלי להגיד שהמסך אזל מהמלאי, ושהם יזמינו מהיבואן וזה יגיע רק בעוד שבוע. אמרתי שאני מוכן לחכות. 8 ימים אח"כ התקשרו ואמרו שהיבואן העלה את המחיר, ושהם לא יוכלו לספק לי את המסך במחיר שהזמנתי. אמרו שמחיר השוק שלו הוא 2300 ש"ח, אמרתי להם שזה לא נכון וראיתי אותו בזאפ ב2198 (כולל משלוח), ואמרו שזה המחיר…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני שתסתכלו בתמנוות אני צריך המלצה לחדר של 10 מטר לטלויזית LCD , יש לי 4000 שקל השאלה היא 32 או 27 ? תודה . אז אחרי שבועיים שחיכיתי סוף סוף קיבלתי את המסך ... פשוט מסך מעולה אין מה להגיד... אז הנה כמה תמונות : http://img214.imageshack.us/img214/9383/06042007201tu7.jpg http://img214.imageshack.us/img214/555/06042007202te1.jpg http://img214.imageshack.us/img214/8536/06042007203nn3.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 ראיתי אותו והוא עשה עלי רושם ממש טוב התצוגה שלו ממש טובה ואני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח.. מה שמעניין אותי זה שאין עליו ביקורות באינטרנט אבל בכלל בכלל והוא גם לא מופיע בזאפ חרשתי את גוגל - יש רק ביקורות על ה 22" שאומרים שהוא מסך מעולה [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 23:46:28 מישהו? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רזולוצית המסך שלי היא 1920x1080. הורדתי סרטון הדגמה ב 8K. החדות פי כמה מרשימה מסרטים ב 1080p, על אותו מסך. איך יכול להיות? בין אם אני מריץ סרט ב 1080p או ב 8K, יש רק 1920x1080 פיקסלים על המסך שלי. זה מספר הפיקסלים שאני אראה. אז למה זה נראה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב עד 24" לגיימינג ולעבודה משרדית. חיפשתי באתר של אייבורי ו ksp אבל אני לא יודע כל כך מה מתאים לדרישות שלי. תקציב עד 1400. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם המסך הנ"ל לפני 3שבועות ועדיין לא קיבלתי אותו... אם יגידו לי שאין יותר אפשרות להשיג אותו מה אני עושה [כרגע הם אומרים לי שאולי עוד יומיים הוא יגיע,אולי] על מה ללכת במקומו ? Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp Dell 22" E228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Grey Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI והאם אני יכול לתבוע את החנות על שהם מכרו לי משהו שאין להם? או לפחות אני זכאי לפיצוי???
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המסך הנ"ל ורציתי לדעת איפה הכי כדאי לי לקנות אותו ומי נותן אחריות הכי טובה לגבי פיקסלים וכו'.. ורציתי לדעת מה צריך לבדוק שאני קונה אותו כי חשבתי שהוא בא רק בגרסת S-IPS פאנל אבל ראיתי שיש עוד סוג או משהו כזה.. בקיצור צריך את עזרכתם כי זה בכול זאת השקעה על מסך יקר ואני רוצה לצאת מרוצה תודה.
-
- 50 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך יחסית זול הוא וגם הVW222U שאני לא יודע מה ההבדל ביינהם.. ואני רוצה לקנות מסך כי אני עדין תקוע עם מסך ענק שווה לקנות את הVW222S? או את הVW222U?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 LCD שמחובר למחשב בכבל אנלוגי ( VGA )כמדומני..ושמתי לב כי ללוח אם שלי יש כניסה של DVI. השאלה שלי אם אני אחליף כבל, יש הבדל גדול באיכות הצפיה?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם =) החלטתי בסוף לקנות את המסך של סמסונג 2243BW. אם דעתכם היא שעשיתי בחירה נכונה לתקציב שלי (כ-1200 או 1300 שקל בערך), אז בבקשה תמליצו לי על חנות טובה שכדאי לקנות בה. חנות שאפשר לסמוך עליה שתביא לי מסך חדש (ולא אחד שהחזירו לה) ושיש לה אחריות טובה ושירות טוב. אל תשכחו שגם המחיר חשוב! תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-