עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by f16qwe,

אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...

2. היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  4. Started by A.S.H.E.R,

אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  6. Started by user57202,

עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים

9. Started by Y-T-M,

רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by matan147,

שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  13. Started by es88,

אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by Instant,

אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו

15. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. Started by Answer3,

שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון

19. שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arpaz,

1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by Reality,

לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.

23. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

24. Started by arno,

LG2243W לגיימר מתחיל מאד מה דעתכם לגביו? תודה

25. Started by dalina,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.