מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מחר אני הולך לראות בSKYPC את הdell 2209wa, ורציתי לדעת עם איזה מסכים בתווך מחיר כדאי להשוות(שהם גם 22"), כדי לראות אם הוא שווה את התוספת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ל 206 יש 2 MS וקונטרנסט של 1:3000 לעומת ה 204 שיש לו 5 MS ו קונטרסט של 1:8000 המסכים ישמשו למשחקים מהירים(כמו UNREAL TOURNAMENY?) את שניהם אני משיג כמעט באותו מחיר... השאלה מה עדיף? והאם ההבדל בין 2MS ל5 MS הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כאשר המדייה פלייר מריץ סרט אני מקבל מין פס כזה בחלק העליון של התמונה כאילו היא מקרטעת כאשר אני מפעיל את אותו קובץ בתוכנת BSplayer התמונה רצה חלק הגירסה שאני משתמש במדייה פלייר היא 11 2. האם יש אפשרות להבדיל בין הרזולוציות של המסך הזה 1680x1050 לבין הטלויזיה שמחוברת אליו במצב CLONE כי פשוט הטלויזיה לא מצליחה להציג את כל התמונה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק האם כדאי לרכוש מסך זה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242 נתנו לי אות במחיר מצוין האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-