עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eranisra,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by ViralDude,

מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by HumanFly,

העניין טופל סליחה על אי ההבנה מתנצל הטעות היא שלי.... אפשר לנעול או למחוק את הדיון! הוא מיותר לחלוטין

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by GUESSS,

שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך- VIEWSONIC 19" VP930 , קראתי המון שרשורים עליו, ויש לי מספר שאלות שאני אשמח אם תעזרו לי בהן: 1.המסך לשימושים כלליים- כלומר אינטרנט לרוב, ולעיתים גם סרטים, האם צפויה מריחה נוראית? או בגדר הסביר? 2. האם אני אדע איזה גרסה אני מקבל? ואיזה גרסה הכי מומלצת? VER.3? אני אוכל לבדוק את זה בחנות איזו גרסה לפני הקנייה? 3. מה בנוגע לאחריות? האם אני אוכל להחליף את המסך בעקבות פיקסלים שרופים? (או רק לאחר קנייה? ואחרי כמה פיקסלים בדיוק?...) בתודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by mx-3,

זה מסך טוב? או שעדיף ללכת בכל זאת על מסך 19'..? (שימוש עיקרי משחקים, ותוכנות עריכת קול.. ככה שמסך רחב יכול לעזור - לא חובה) תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. היבואן לא משיב להודעות שמשאירים לו בכל הקשור לקבלת פרטים על ההזמנה. אני כבר 3 ימים משאיר לו הודעות בטלפון,במייל,אצל העובד שלו,וכד'.. נראה לי חארטה כל העסק הזה..

• 433 תגובות
    • 69.3k צפיות
  11. Started by b127,

מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by avi1134,

אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. מה דעתכם עליו? הייתי מעדיף את הL226WTQ אבל אין אותו בארץ : גובה המסך (רק המסך, בלי הפאנל) גדול יותר ממסך 17" רגיל? איך רואים בו טקסט ווידאו? כתוב שהחיבור של המסך הוא חיבור HDCP. מה זה אומר? בשביל לראות את התמונה הטובה ביותר אני צריך כרטיס מסך מיוחד? Device : 20" Wide TFT LCD Screen Brightness : 300cd/m² Contrast Ratio : 3000:1 Viewing Angle : 170/170 (Horizontal/Vertial) Response Time : 2ms Resolution : 1680 x 1050 Supported Colours : 16.7M Colours Pixel Pitch : 0.258(H) × 0.258(V) mm Input Signal : Analog Signal / Digital Signal Input Ports : RGB Port (15 Pin D-Sub) / DVI-D Port (HDCP ready) Special Feature : Tilt Only: + 5 / -25, Swivel, HDCP…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by kobi3797,

התמונות מוצגות בצורה פחוסה כזאת ולא טבעית.. אין מה לעשות בעניין!? היצרנים לא חשבו על העניין הזה? זה ממש לא כיף!! אני שוקל להחזיר את המסך.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by kobi3797,

מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by adi11.,

אני מחפש עד 1500 ש"ח ואם אפשר פחות אז יותר טוב אני גולש באינטרנט משחק במחשב ומידי פעם צופה בסרטים(לא יותר מידי).. ביינתיים חשבתי על : LG L1953TR 19'' LCD 2MS+DVI - ש"ח 1215 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112 איך המסך הזה הוא טוב? יש מסך אחר שכדאי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חשוב שיהיה מפנל איכותי. גם לצפיה בסרטים, פיווט יתרון

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  20. לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by adi11.,

איזה מסך יותר כדאי? יש איזה מישהוא שאמר שהסמסונג יותר כדאי אני אישית לא מבין למה... SAMSUNG 932B : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7110 LG L1953TR : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by arnonas,

מה זה דאבל פוסטינג

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום, אני מחפס מסך למחשב 19-20 אינג' וראיתי כל מני המלצות שלכם על מסכים כמו הסמסונג 932B או VP930. אבל אני מחפס מסך רחב. השימושים שלי הם למשחקים, גלישה באינטרנט- אין למסך מטרה מסוימת אני מחפש מסך שיתאים לכל השימושים. התקציב שלי הוא 1800, אם יש צורך לחרוג קצת אז אפשר. תודה רבה גיל.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by penguin,

אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. Started by maormark,

931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים