מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים! אשמח לעזרה ברכישת מסך הכי טוב שניתן בהתאם להגבלות - 24 אינץ' ומעלה. - עד 1100 ש"ח. - לא מיועד לגיימינג אלא בעיקר לעבודה. - שוליים דקים, אנחנו לא בשנת 2000. - ללא רמקולים מובנים וכל מיני דברים גרועים כאלה למיניהם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך המסך הזה למשחקים כבדים?MW2 לדוגמא, כרטיס מסך 4850. המסך עולה 800 ש"ח, זה סביר, נראה ממש זול ל22 אינץ? אפשר להוציא מסך יותר טוב בתקציב הזה? המסך איכותי?המשחקים ירוצו עליו חלק וללא מריחות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
LG 22" W2241S DVI או Asus 22" LCD VW223T 5MS 1:2000 או שיש לכם מסך אחר להמליץ באותו סדר גודל של מחיר??
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1. SAMSUNG 2243EWX 2. PHILIPS 220CW9FB 3. PHILPS 221e1hsb המסך מיועד לאבא שלי ככה שהוא ישמש לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, וורד ואקסל... למה המסכים האלו? לאבא שלי יש זיכוי בקרביץ והוא רוצה מסך 22", הם נראים לי הכי נורמליים...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים וחג שמח, רכשתי מסך למחשב מדגם Dell u2311h עבור משחקים, צפיה בסרטים וכן עריכת תמונות. במסך שנתיים היה ברשותי מחשב Apple iMac '27, לו מסך LED איכותי. באשר למסך ה-Dell קראתי במספר אתרים אודות המלצות לכיולו, רובן סובבות אודות הורדת ה-Brightness לאזור ה-30/35, שינוי ה-Preset ל-Custom RGB ושינוי של ערכי ה-R/G/B בהתאם וזהו פחות או יותר. לאחר ה"כיול" הנ"ל התצוגה עדין כהה לטעמי, גם כאשר אני מעלה את ה-Brightness חזרה. שמתי לב למצב Gamma המאפשר שני מצבים: PC או MAC - במצב MAC התמונה הופכת בהירה יותר (לא ראיתי אפשרות אחרת לשינוי ידני של ה-Gamma), יחד עם זאת אין לי מסך רפרנס אחר לאמת כי מדובר בפלט מדויק יותר, בדקתי עם iPod Touch עם בהירות תקינה (גם כן רפרנס...) והתמונה…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
לא חייב להיות 22 אינץ.הבנתי שאתם מתפעלים מ DELL 2007 האם הפער באמת כה גדול?שמוש עיקרי זה עבודה באינטרנט ומסמכים,צפיה בסרטים וטיפה משחקים.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
בקרוב אקבל ביבוא אישי אקסבוקס 360 עלית ופיסי3 אשמח עם תמליצו לי על מסך 22 טוב ובמחיר שלא יעלה על 2000 שח ושייתן מענה חיובי להפעלת המכשירים אשמח על חוות הדעת והעזרה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
נראה לי שזה כבר די ידוע שמי שעובד כל הזמן במחשב מגיל צעיר המספר שלו במשקפיים יעלה... אבל אוליי זה תלוי מסך. להרבה ישראלים יש משקפיים, אז פעם חשבו שזה בגלל הגנים היהודים אבל גם בארה"ב להרבה אמריקאים יש משקפיים. אירופאים נוטים פחות להיות תקועים במסך הפלאפון או המחשב מאשר ישראלים או אמריקאים. בשלב מסויים בחיי קניתי מסך מחשב של EIZO שאמור היה להיות מאוד איכותי ובריא. זה היה כבר לפני הרבה שנים(הוא ברזולוצייה של 1600:1200) בשלב מוסיים גם הפסיק לגדול לי המספר במשקפיים ונראה לי אני כבר חמש שנים עם אותו מספר לא גבוהה במיוחד. יש מצב שהמסך שקניתי מנע את ההידרדרות של הראייה שלי? מה אתם חושבים על הקשר בין צפייה למסכים לבין מספר במשקפיים? …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים
-
קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-