עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ShuBy,

מחפש מסך עד 2000 שקל לגיימינג, הקנייה תתבצע באילת הכרטיס מסך הוא 1070/1080 עדיין לא סגור, שהמסך יפיק את המירב מהכרטיס מסך * מבקש גודל בין "23-24 * מוכן לחרוג בעד 500 שקל אם יש שיפור משמעותי תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. אורח AyNoBakara
    Started by אורח AyNoBakara,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנקנה לפני שנתיים וחצי בערך הכולל מעבד i7 3.6Ghz (לא בדיוק זוכר כרגע את הדגם המדוייק), וכרטיס מסך של AMD Radeon R290 Tri-x. המסך שאני כרגע משתמש בו הוא של LG והוא דיי "סביר" לשימוש יום-יומי, אך לא לגיימינג. המשחקים שאני משחק בדרך כלל הם מהשנים האחרונות Fallout 4 ו-The Witcher 3 ומסדרת משחקי Assassin's Creed שעובדים חלק על הגדרות מקסימליות. המסך שאני מחפש: רזולוצייה - מעל FHD אך לא 4K (החומרה שלי חלשה מדי לזה), אולי 2K... מה דעתכם? פאנל - מעדיף איכות על מהירות. IPS. גם QHD אם אפשרי. קצב רענון - האמת שרציתי של 144Hz אבל דיי קשה למצוא כאלו בפאנל איכותי אז האם כדאי להסתפק ב-60Hz? (אני לא נוהג לשח…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Yonatan Philip,

עריכה: החלטתי לשנות את השאלה המקורית שלי לשאלה טיפה יותר כללית. אני מתכנן לחדש ציוד, בין השאר אני רוצה לרכוש מסך 27' וכרטיס מסך GTX1070.וכנראה core i5. אני בד"כ משחק בסטייל RPG - לעיתים נדירות גם בshooters אבל דיי נדיר. איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי לקנות עבור החומרה וסוג המשחקים שלי? בתודה מראש!

4. Started by n00kie,

ראיתי את זה באינטרנט אבל לא בטוח אם זה עדכני. האם מסך 27" נכנס לקטגוריה של טלויזיות ונעקץ באפילו יותר מכס? (זאת אומרת 34% מול 17).

5. Started by haim855,

קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. הוא גדול, מעוצב, מתקדם - ויעלה לכם הרבה כסף לכתבה

7. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ameer7,

שלום, Dell UltraSharp UP2716D לגלישה וסרטים בעיקר, אולי קצת משחקים. האם יש חלופות טובות יותר למסך 27 בתקציב 3K ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. Started by zabal12,

שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tsukivi,

אהלן חברים, ממה שהתרשמתי עד כה, שוק מטורף. קשה לי מאוד לקבל החלטה.. רוכש מחשב עם כ.מסך gtx 1070 לקצת גיימינג, קצת רינדור בתלת מימד ומשרדי. מחפש תמורה טובה לכסף. חשוב גם שיהיה קצת anti glare. מה אתם אומרים על dell u2417h? למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? כל המלצה נוספת תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני עובד עם שני מסכי EIZO S2431W שעושים עבודה מצוינת. לאחר שרכשתי מחשב נייד חדש עם מסך QHD, שמתי לב להבדל בדחיסות המסך ואני תוהה האם בשלב זה כדאי לי למכור את המסכים ולהחליפם במסכים חדשים בעלי רזולוציה גבוהה יותר. האם לדעתכם יש מקום להחליף את המסכים הקיימים שלי היום למסכים בעלי רזלוציה גבוהה יותר? במידה וכן, מהם המסכים המומלצים היום? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. מה ניתן לרכוש בתקציב זה? הכי טוב למשחקים בתקציב הנתון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KoM,

שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by callmeshay,

תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arik100,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Or ei,

שלום לכולם לאחרונה חושב על קנייה של מסך כזה במקום הצמד מסכי 22 ו25 (U2515) שיש לי כרגע, כרגע עם CF של 280X+7570 ומחזיק נחמד על רזולוציה של ה2560-1440, בגדול המסך של ה25 מאוד נחמד ומספק אבל נראה לי שהחוויה על מסך 34-35 תהיה יותר מרשימה, מתלבט עדיין אם אני רוצה לקחת רזולוציה של 3440X1440 או 2560X1080, לא הצלחתי להבין מביקורות כמה ההבדל מורגש בניהם. הכרטיס מסך הבא כנראה יהיה 1070 או 1080 (לא נראה שAMD יציעו משהו יותר משתלם בקרוב) לכן ארצה מסך עם Gsync, הסתכלתי על הacer z35 שמקבל הרבה ביקורות חלוקות, חלק אומרים שהוא נוראי והחזירו וחלק אומרים שהוא סבבה. ראיתי גם את LG 34UC79G במחיר קצת יותר אטראקטיבי אבל הוא freesync וכנראה שהכרטיס הבא לא יהיה של AMD. מתלבט אול…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Nati.M,

אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by 100100,

מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by KloCk,

http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 00x,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.