מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
באיזה אופן רצוי לנקות מסך LCD מאבק וכתמים ? יש איזה חומר או תרסיס ניקוי מתאים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה חומר מותר לנקות מסך LCD? ראיתי ב Office Depot בקבוקון כזה עם מטלית מייקרופייבר ומיברשת וכתוב על זה שזה מתאים לניקוי מסכים עם ציפוי כרום , האם החומר הזה יתאים? אולי יש משהו טוב יותר? ועוד שאלה קצת מפגרת... , אח שלי ישב היום מול המחשב והיתעתש וטיפה קטנה של רוק פגעה במסך ונעלמה תוך שניות, איך זה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! על המסך שלי היה סימנים וניקיתי אותו בהתחלה באמצעות מטלית של משקפיים+ תרסיס לניקוי מסך lcd והסימנים לא ירדו לאחר מכן ניקיתי אותו עם המטלית + מעט מים והסימנים ירדו אבל נישארו לי הסימנים של הניקוי כיצד ניתן להוריד אותם והאם הסימנים הללו אמורים להיות על המסך לאחר הניקוי כמובן שלפני הניקוי כיביתי את המסך ייבשתי ולאחר מכן הדלקתי אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך מחשב dell u3011 ברצוני לדעת עם מה אני יכול לנקות אבק מהמסך? ???
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר שיטה טובה לניקוי מסך LCD (לא הערכות האלה ) עם מוצרים ביתיים שיכתוב פה...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המסך של סמסונג 2253BW, והוא נורא מלוכלך. המטלית שקיבלתי איתו לא מועילה בכלום (על יבש), וכנראה שאני חייב להשתמש בחומר ניקוי. השאלה היא, אם אני יכול להשתמש בכל חומר ניקוי, כמו מנקה המראות וכו' של סנו קליר, או שצריך נוזל מיוחד? מישהו פעם ניסה לנקות עם סנו קליר (בבקבוק שקוף, צבע המים כחול) ויכול לאמת שזה בטוח? אני לא מנסה בעצמי כי לא רוצה לדפוק את המסך.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת ניקית את מסך הLCD שלי עם חומר מיוחד למסכי LCD אבל התוצאה לא הייתה ממש טובה יש עדיין סימנים כאלה על המסך ורציתי לדעת אם יש דרך אחרת לנקות את המסך אולי פשוט מטלית עם מים או משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-