עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מסך מחשב מבית HYUNDAI, דגם X224W. האם חוץ מחומרי ניקוי מיוחדים למסכים יתאימו גם אמצעים ביתיים מסויימים לניקוי בסיסי של המסך? אם כן, איזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב, לפני זמן קצר הופיע לי על המסך קו אופקי ורוד(בערך באמצע השליש הימני של המסך). בדקתי עם DPB- והקו הופיע בכל הצבעים חוץ מבצבע לבן. הקו נעלם וחזר מספר פעמים(בעת כתיבת שורות אלו הקו הופיע לכ-10 שניות ונעלם. האם מישהו נתקל בתופעה הזו? האם יש משהו לעשות חוץ מלפנות לחיוון ולממש אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by assaffa,

הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by יוסףש,

בזאפ כתוב שזה 16 על 9 ואני לא יודע אם להאמין להם... אם אכן זה נכון אז זה מסך 21.5 ,לא?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by sababchik,

איך המסך הזה: מסכים ‏SAMSUNG - שלוש שנות אחריות‎ - ‏943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by adi8,

שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. Started by pet4a,

השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. המסך נרכש באוקטובר 2007 (לייט-און 22 אינטש שבמפרט)

17. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. Started by itzik1,

שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by ding,

ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. Started by aviran121,

אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.