מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך 970GTX אני רוצה לקנות מסך חדש שיתאים לו, האם יש הבדל משמעותי ב144 בין ל120 HZ
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-