עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ronkeren,

מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by tascam,

הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  9. שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by ptX,

היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך LCD מעל 18 אינצ' שרואים בו טקסט בלי בעיות ושאפשר לראות בו סרטים באיכות נמוכה (streaming). ראיית הסרטים היא לא בישיבה, אז צריך שאפשר יהיה לכופף את המסך למטה או לחילופין מסך בעל זוויות צפיה טובות. אין שום צורך ב HD, גם לא 720p. יש על המחשב כרטיס מסך nvidia 6200LE, אז אין צורך במסך שהכרטיס לא יוכל לנצל אותו. אני פשוט מחפש מסך שלא יכאב לעיניין, ושלא יהפוך ללבן או שחור כשמסתכלים ב5 מעלות מהאמצע. האם המסך - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VW190DE/#specifications עולה על הציפיות שלי? משום שהוא עולה 390 ש"ח ב KSP מטר מהבית שלי, ויש לו 3 שנים אחריות מהבית. יכול לחרוג קצת מהתקציב אם יש משהו שמשמעותית טוב יותר. תודה מראש.

14. Started by ronit54,

שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by alon92,

הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by moshtager,

אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Inzagi,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by argorny,

שלום ותודה לעוזרים, יש ברשותי מסך סוני מדגם SDM-HS75P יש לי פיקסל אחד מת יש למסכי סוני אחריות על תקלה מסוג זה? ואם יש מסך עם יותר פיקסלים מתים האם האחריות תקפה לגבי זה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  23. הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים