מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שקראתי המון באתר הזה והרבה כבוד מגיע לאתר הזה הנה ההתלבטות שלי, עזרו לי לפתור אותה: השימושים שלי הם גלישה/אינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי ומאוד מעוניין לקנות מסך 24" שיש לו כידוע לכם רזולציה טבעית של FULL HD. וגם כמובן שטח עבודה יותר גדול. לאחר קריאה רבה המסקנות הם, שאם ארצה מסך כזה לא כדאי להתפשר, וכדאי להגדיל את התקציב(אפילו אם קשה)ולקנות מסך מומלץ כגון DELL2408. ובנוסף נאמר, שכדאי להמתין לגרסת הקושחה החדשה שתצא. וכאן ההתלבטות שלי: 1.האם כדאי לחכות לעתיד הקרוב(עד שהקושחה החדשה תגיע) ולשלם הרבה למסך זה,ואז ייתכן שהטכנולוגיה החדשה (כמו OLED) תפרוץ פנימה לשוק ואזי ההמתנה לא הייתה שווה? או, 2. שכדאי כבר עכשיו להתפשר …
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עד כמה המסך הזה שווה את המחיר שלו? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DET221WT
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש, Samsung SyncMaster 2333SW. מסך שנראה נפלא, מראה מאוד אלגנטי ומרענן אחרי שנים עם מסך CRT 17". אחרי חצי שעה שעברה באיטיות רבה על מנת לחבר את המסך לרגלית (פטנט מפגר) חיברתי חשמל, חיברתי DVI (הכל בא ביחד כמובן), המסך לא מציג כלום.. הוא אפילו לא רושם ש"לא קיים אות" או משהו כזה כמו שהוא אמור לרשום ברגע שיש תקלה בחיבור וכדומה.. המנורה פשוט מהבהבת וזהו.. אי אפשר ללחוץ על התפריט אלא רק על הכפתור שמשנה את סוג האות Digtal או Analog. עכשיו מחוברים יחדיו לכרטיס מסך המסך הישן והמסך החדש ככה שאוכל אולי לסדר זאת דרך המחשב. עכשיו הדבר הכי מוזר בעניין, הוא שמסך אחר לדוגמא LCD שמתחבר למחשב דרך הDVI עובד נורא טוב והמסך שלי מתחבר למחשב אחר דרך הDVI ועובד נפלא. לא יודע כבר מה לע…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-