עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?

2. Started by taiber,

כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה - עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח

4. Started by XGALX,

מי מבין שלושת המסכים הנל יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187930,187936,187949&DB346073=346074&DB4147=4919 איזה מבינהם עובד עם פאנל יותר טוב? שלושתם בקישור זה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. זה לא פעם ראשונה שאני שואלת אבל היו בעיות לקנות אבל עכשיו אין וגם יש מסכים חדשים אז.... אני מחפשת מסך טוב לסרטים אינטרנט וקצת משחקים (sims ) עם זוית צפייה טובה (זה חשוב לסרטים שאני יוכל לראות מכל מקום) ושיהיה נוח לקרוא כי נאי לומדת תכנות אז יושבים הרבה על המחשב בכתיבה וקריאה אז שלא יכאב יותר מדי בעיניים. טנקס אנשים =]

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. שמתי לב שבסרטים שאני רואה (אפילו באיכות DVDRIP) ישנה מריחה של פיקסלים במיוחד בגוונים שחורים (אך לא רק) בדרך כלל במצבים סטטיים בסרט שמתי לזה לב לאחר שהייתה קפיצת מתח ברשת החשמל בבית האם מישהו נתקל בבעיה דומה במסך הזה או אחר ? יכול להיות שזה השפיע ? אולי נדפק משהו במסך עצמו ? או שאולי הבעיה היא בכרטיס מסך (משולב על לוח של גיגהבייט עם מעבד גרפי של אינטל) ? אשמח לתגובות לפני שאני מתחיל לאכול סרטים על המסך תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. כותרת

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by stojakovic,

קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  14. Started by Roy.T,

הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by r m,

קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. חודש המלאי ב-KSP של המסך VS VX922 פעם אני זוכר שהרבה היללו אותו, והרבה קנו אותו המחרי שלו פעם עמד על יותר מ-1700 ש"ח.. עכשיו המחיר שלו 1540.. מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. Started by klips,

שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. שלום למומחים. הגיע הזמן להחליף את שני ה21" CRT שרובצים לי בסלון. עיקר העיסוק שלי במחשב הוא עריכת וידאו ופוטושופ, ולכן LCD תמיד נראה לי קצת "מייפה" את התמונה ולא מהיימן לתיקוני צבע וגרפיקה שעוברת לדפוס. התקציב שלי בעייתי בגלל שאני צריך שני מסכים ולא אחד אז אני שואף לאיזור ה2000 ש"ח, אני מעדיף מסך מעל 20" ומבחינתי גם 3X4 הולך, כי ככה אני עובד כל חיי. אני מאוד אשמח אם תתנו לי מותגי מסכים עם הסבר קליל למה הם טובים לצרכים שלי כי אני לא אוהב להקשיב למוכרים בחנות אלא לבוא כשאני יודע מה אני רוצה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. השאלה כמה מוזרה היא למעלה ואני מתכוון ברצינות הבנתי שמקרן כזה יכול להגיע בכיף לאזור ה40-60 אינץ' והמחיר לא גבוהה ביחס לגדול באינצ'ים. מה אתם אומרים? יש מקרנים שיכולים להחליף את המסך של המחשב?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. Started by balon007,

אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  24. לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. Started by bluz,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6418 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 על שניהם יש לי הנחה: 875 במקום 990 על הראשון ו1060 במקום 1180 על השני. מה דעתכם, משתלם? מזמן רציתי מסך, אני צריך משהו למשחקים. הLCD שלי (17") משום מה לא תומך ביותר מ1024*768 ובנוסף נראה לי שהוא לא מנצל את כל האפשרויות של X1950 PRO... אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.