מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מישהו מכיר?? איך הוא? איזה סוג פנאל? כדאי/ לא כדאי? מצאתי ב 1500 באול סייל תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי. אצלי ואצל חבר יש את אותו הכרטיס מסך. GeForce FX 5700LE הוא רכש מסך של סמסונג, אבל הייתה לו בעיה כלשהי עם חיבור המסך לחיבור DVI שבכרטיס מסך. צירפתי תמונה, תוכלו להסתכל ולראות האם החיבור תקין, והאם המסך: Sony 19'' SDM-X95F או Samsung 731BF או Samsung 931C יתאימו לחיבור זה, אנא רק אלו שיודעים בוודאות. תודה. http://www.2send.us/uploads/981fe12172.jpg
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD לסלון, למטרות צפייה בטלויזיה (יס) וסרטים ואולי בעתיד גם אחבר לזה לפעמים מחשב או אפילו קונסולה כלשהי... תודה לעזרים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
חייבים להודות שזה נראה מעולה! דיווח ראשוני: http://www.engadget.com/2007/01/12/dell-finally-uses-its-designers-sheds-ugly-duckling-facade/ חדשה מעודכנת: (לקראת יציאת המוצר לשוק) http://www.engadget.com/2007/05/18/dells-ultra-thin-concept-lcd-with-displayport-going-retail/ אם מישהו יודע עוד פרטים (כמו סוג פאנל) או בעיות/יתרונות לעומת המסכים הנוכחים שלא יתבייש לספר.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? הייתי מעדיף את הL226WTQ אבל אין אותו בארץ : גובה המסך (רק המסך, בלי הפאנל) גדול יותר ממסך 17" רגיל? איך רואים בו טקסט ווידאו? כתוב שהחיבור של המסך הוא חיבור HDCP. מה זה אומר? בשביל לראות את התמונה הטובה ביותר אני צריך כרטיס מסך מיוחד? Device : 20" Wide TFT LCD Screen Brightness : 300cd/m² Contrast Ratio : 3000:1 Viewing Angle : 170/170 (Horizontal/Vertial) Response Time : 2ms Resolution : 1680 x 1050 Supported Colours : 16.7M Colours Pixel Pitch : 0.258(H) × 0.258(V) mm Input Signal : Analog Signal / Digital Signal Input Ports : RGB Port (15 Pin D-Sub) / DVI-D Port (HDCP ready) Special Feature : Tilt Only: + 5 / -25, Swivel, HDCP…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הנתונים של שתי המסכים אותו הדבר אבל המחיר שונה מישהו יכול להסביר למה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
(אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-