עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  2. Started by Borat,

אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Started by tombraider,

שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  4. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by [NOS],

הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. פעם היה לי אתר שמוצא את הפנאל לפי דגם. יש למישהו קישור לאתר כזה? תודה...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by somsomlo,

Philips 200WS8FS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584003 איזה פאנל יש לו? הוא עושה רושם יותר חדיש מ Philips 200W6CS הבעיה שאת הפאנל לא מצאתי. והזמן תגובה שלו 5 ולעומת ה-8.. זה חדש יותר?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by חננב,

אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by leoleo,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.

12. והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שלום כולם, אני מחפש מסך שיהיה אופטימלי לעבודה ארוכה - זה הפרמטר היחיד. דיוק צבעים, מריחות וכו' לא רלוונטי כלל. האם יש הבדל בין סוגי המסכים מבחינת עיפות העיניים? בתודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אוקי אז ככה ראיתי שבמסך הזה http://hwzone.co.il/reviews/22inch/8/ מדיניות הפקסלים המתים היא 0 בהירים בשנה הראשונה עכשיו מה ההבדל בין בהירים ללא בהירים? מה אמור יותר להפריע בהירים או לא בהירים? והאם בכל חנות שבה אני יקנה תהיה מדיניות של הפקסלים המתים?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. מה דעתכם עליו? הייתי מעדיף את הL226WTQ אבל אין אותו בארץ : גובה המסך (רק המסך, בלי הפאנל) גדול יותר ממסך 17" רגיל? איך רואים בו טקסט ווידאו? כתוב שהחיבור של המסך הוא חיבור HDCP. מה זה אומר? בשביל לראות את התמונה הטובה ביותר אני צריך כרטיס מסך מיוחד? Device : 20" Wide TFT LCD Screen Brightness : 300cd/m² Contrast Ratio : 3000:1 Viewing Angle : 170/170 (Horizontal/Vertial) Response Time : 2ms Resolution : 1680 x 1050 Supported Colours : 16.7M Colours Pixel Pitch : 0.258(H) × 0.258(V) mm Input Signal : Analog Signal / Digital Signal Input Ports : RGB Port (15 Pin D-Sub) / DVI-D Port (HDCP ready) Special Feature : Tilt Only: + 5 / -25, Swivel, HDCP…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by *BYZ*,

אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  19. שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.

20. שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. Started by Lior4543,

אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?

22. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

23. Started by yuvalkosh,

לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.