עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לרכוש מסך שישמש בין היתר לסוני 5 ולכן קצב הרענון חשוב, ובנוסף, ממה שהבנתי אין שום משחק כמעט שתומך במעל 60 פריימים לשנייה גם ככה, אז אני מכוון למסך של 60 הרץ'. עכשיו מצאתי את המסך הנ"ל: Sony Bravia X72K 43 ובעמוד הרשמי שלו באתר של סוני מופיעים 2 נתונים מבלבלים: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x72k-x73k-series/specifications PANEL REFRESH RATE: 50Hz Video signal support: 2160p(24,30,50,60Hz),1080p(30,50,60Hz),1080/24p אז מה נסגר פה בדיוק? אם אני אפעיל משחק שתומך ב-60 פריימים בסוני 5, הטלוויזיה תריץ אותו ב-60 או 50 הרץ'? איך זה שהנתונים מתנגשים אחד בשני? תודה רבה.

2. בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה

3. אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!

4. היי, אני מכין עמדת עבודה מהבית עבור שימושים רגילים - דפדפן, אופיס, מייל, שיחות זום וכו'. ללא גיימינג או תכנות כבדות לעריכה. העמדה צריכה להכיל 2 מסכים אבל רציתי שבמסך אחד יהיה מצלמה מובנית (כדי לחסוך את הסרבול במצלמה עומדת מעל המסך והכבל שלה). שניהם צריכים להיות זהים ככל הניתן ובגודל 24 אינצ' (בגלל מגבלת רוחב השולחן). רזולוציית 1080X1920. מעדיף פאנל IPS אבל גם הפאנלים האחרים טובים ולכן הנקודה הזאת לא חובה. בקיצור, אני צריך 2 מסכים זהים ככל הניתן שיש לאחד מהם מצלמת רשת. הכי טוב שמצאתי אלו 2 דגמים של Dell - https://ksp.co.il/web/item/185022 https://ksp.co.il/web/item/123340 הם סבבה אבל רציתי זהים לגמרי מלבד המצלמה. …

5. לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.

6. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

7. Started by Marcoman,

מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️

8. Started by gufi123,

אני מחפש מסך מחשב יחסית זול. צריך QHD 27 אינץ'. אני קונה בחול אם זה משנה משהו. היה לי מסך דגם AOC Q27B3MA 27" QHD 2560x1440 VA Monitor אז אני מניח שזה איזור האיכות שאני צריך פחות או יותר. הבעיה העיקרית שהמסך הזה כבר אזל מהמלאי באיזור שלי. תודה רבה לעוזרים.

9. Started by geek-guy,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המסך לטובת מחשב משחקים עם כרטיס RTX3080TI (התקציב עומד על 2000 ש"ח). https://www.lenovo.com/il/en/monitors/y27qf-30/#tech-specs אשמח לשמוע חוות דעת על המסך או המלצה על מסך ברמה זהה. המון תודה, רונן.

10. Started by alonz1,

היי מחפש לקנות מסך מחשב למשרד בבית. אני עובד עם מקבוק, מחפש מסך לעבודה משרדית. בגלל שאני לא רוצה לקנות שני מסכים, חשבתי על מסך רחב וגדול שאוכל להציג שני חלונות במקביל. לצורך העניין, שני אקסלים שפתוחים במקביל, כאילו זה שני מסכים אבל בעצם זה אחד. חשבתי על 21:9 UltraWide, פחות או יותר בגודל של 28-32. אני פשוט לא בטוח מה יספק את הסחורה. התקציב הוא עד 1500₪ פחות או יותר. תודה!

11. Started by ilanb0,

מחפש מסך נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. רצוי שיהיה קל כי ניסיתי לחבר מסך ישן (DELL 220W) והוא ניתק מהקיר בגלל המשקל... מכיוון שלא מדובר במסך למשחקים, ראיתי שיש גם מסכים ב-400/500 ש"ח ואז השאלה היא ברמה העקרונית - למרות שהדרישות מהמסך הן צנועות, האם מסכים כאלו יחזיקו מעמד? או שכלל אצבע צריך לרכוש מסך מסכום מסויים והלאה?

12. הבן החמוד -בן 12 (משוחד) החליט לעשות לייבים שלו משחק בבפורטנייט ( בלי וידאו שלו). הוא רוצה מסך 27 אינצ' שני שיצטרף למסך 27 קיים שיש לו כעת (AOC G2790VXA) חיפשתי יד 2 של אותו מסך ולא מצאתי. לא ביד 2 ולא במרקטפלייס. היות והוא לא עובד על גרפיקה אלא גיימינג ולא יצטרך למתוח תמונה על שני מסכים.... במקרה כזה של מסך שני יחד עם המסך הקיים: 1. איזה מסך 27" יד 2 הייתם ממליצים בתקציב של 500-600 ש"ח? האם ה DELL סדרת S יספיק? או משהו אחר? 2. במקרה ועדיף חדש ( אחריות) תקציב עד 900 ש"ח? המלצות? תודה רבה

13. נקנה כמסך יד שנייה. AOC 27" 27G2U5/BK - מחובר למחשב דרך DISPLAY PORT. שלושה שבועות עבד בסדר גמור. אחרי 3 שבועות הופיעו פסים. הפסים מופיעים שנייה אחרי כניסה לחלונות/עליית מערכת הפעלה. כלומר בהתחלה יש תמונה בסדר גמור. אחרי חצי שנייה - יש פסים. 1. ניסינו להחליף כבל 2. ניסינו להעביר יציאה בכרטיס מסך 3. ניסינו להעביר לחיבור כבל HDMI 4. ניסינו לחבר למחשב אחר. הופעה חוזרת על עצמה. - תמונה עולה בסדר בהתחלה - אחרי חצי שנייה שהתמונה בסדר - מופיעים הפסים. מצרף תמונות. אשמח לעזרה האם יש דרך לטפל? לתקן? או שאבוד? ץודה.

14. מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)

15. Started by Kobi Ohanna,

האם אפשר להזמין את המסך הזה ProArt Display PA32UCXR בארץ? לא מצאתי שום חנות שמוכרת..

16. אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.

17. Started by Kobi Ohanna,

היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….

18. אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי

19. Started by Kobi Ohanna,

אז כמובן שוב אין את הדגם הזה בארץ, חיפשתי באמזון אין...יש לכם אתרים ששולחים לארץ עם הדגם הזה?

20. שלום לכולכם! אני מבקש לדעת את מידות האורך ומידות הרוחב במסכי "24, ובמסכי "26. גם הייתי מעונין לדעת את מרחק הצפיה המומלץ לכל אחד מן הגדלים, רק מנסיון אישי בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by er1980,

מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  25. Started by crowbar87,

שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.