עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראת קניה של מסך LCD בשביל חבר ואני מתלבט בין מסכי 19 אינץ'. השימוש הוא ליישומי אופיס בלבד, אפילו לא סרטים. מה ההבדל בין שני המסכים האלה: ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B80139D91-2E21-4339-9293-2CBB0B97062E%7D 1150 ש"ח ?CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI? http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={DA4721AD-32F5-4471-96E2-4837B6980308} 1090 ש"ח נראה שלמסך הזול יותר יש נתונים טובים יותר. האם את שניהם אוכל לחבר בחיבור RGB רגיל? על איזה מסכים אחרים אתם ממליצים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

3. Started by livne21,

תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. Started by nathan932,

אני מתלבט בין 2 מסכי מחשב, שניהם של חברת LG: L1719S 1752TX האם תוכלו לייעץ לי מי מבין שניהם עדיף ? (ההפרש הכספי בין שניהם הוא זניח) אגב, מטרת המסך היא אך ורק לגלישה. תודה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. היי חברים, ראיתי פה מספר אשכולות לגבי מסכים שלא קיימים קיום בארץ וחשבתי שיהיה נכון לרכז את הידע כיצד לייבא (מיסים/ שילוח לארץ/.מדינות מהם מומלץ לקנות / אחריות ועוד). אני אישית מתכוון לקנות U2414H (אני היום עם מסך 19 4:3) שיעלה לי 1400 ש"ח, ראיתי שאם אביא U2515H מhttp://www.amazon.co.uk/Dell-U2515H-25-Inch-Monitor-2560/dp/B00P6O3YYO ( (מAmazon UK) הוא יעלה לי 1200 ש"ח (+משלוח ומיסים). מישהו כבר הזמין מסכים מחו"ל ויכול להמליץ איך לעשות את זה \ מה העלויות הנוספות שנדרשות בסיפור והאם מומלץ? חוץ מזה שאני חושב ששווה לשמר את הידע בנושא הזה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by אנדראה,

שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  11. Started by YRP99,

אם לא כתוב מאחורה את הסוג איך אפשר לדעת מהו סוג הפאנל?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by HydroIT,

שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)

13. איזה מסך יותר טוב? 2053BW אוו ASUS VW222U או שאתם ממליצים על משהו יותר טוב בערך ב 1200 שח בעיקר לסרטים,ומשחקים.... ועוד שאלה: הכרטיס מסך שלי יתמוך במסך? (הכרטיס שלי הוא: Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB -G92)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by shnit,

לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה

16. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  18. Started by KiDi,

קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Raiteix,

שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.

21. יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. Started by alonlior,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Maor Shahar,

מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...

24. חיברתי את הכניסת וידאו של הממיר ל composite , ואני רואה והכל טוב ויפה( ואני חייב להודות שרק עכשיו גיליתי את כל התכונות האלו של המסך כמו: swap, שינוי הגודל של התמונה בתוך התמונה) אבל לאן אני צריך לחבר את הכבל של ה audio שיוצא מהממיר? *הערה: המחשב מחובר למערכת סטיראו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.