עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Yosef Cool,

שמתחבר למחשב בן 6 שנים עם יציאת HDMI 1 שמחובר למסך טלויזיה,כך שנשארתי עם חיבור DVI האם חיבור המחשב עם כבל HDMI ל DVI אפשרי ?עד שאקנה לבסוף מחשב חדש. מסך U2417H היא בחירה טובה ? לשימוש רגיל במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כשאני מסתכל פה אני רואה כל כך הרבה מסכים עם תגובות יפות. בעיקר תפסו אותי 2 העליונים של הסמסונג, אחד זמן תגובה 8 מילי שניות והשני 4 מילי שניות אבל עולה 200 ש"ח יותר, השאלה אם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח בשביל עוד 4 מילי שניות על הנייר (בפועל אין לי מושג מה הולך שם...) כמו כן איני בקיא בנושא אז קצת מידע: הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI Radeon 8500 יש לו יציאת SVideo שמחוברת לטלוויזיה, יש DVI שהולך כנראה להתחבר לLCD ויש יציאה רגילה מחוברת למסך LG Flatron 795 FT Plus בן 4 שנים שכנראה כבר עומד לסיים.... (בפינה ימנית עליונה ותחתונה הצבע נדפק וזה מתקדם לאט לאט לכיוון מרכז המסך) , הוא ישמש כמסך נוסף (Extended Desktop) כאשר העיקרי כמובן יהיה הLCD. אני יכול להשקיע גם 3000 ש"ח …

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני רוצה לרכוש מסך שישמש בין היתר לסוני 5 ולכן קצב הרענון חשוב, ובנוסף, ממה שהבנתי אין שום משחק כמעט שתומך במעל 60 פריימים לשנייה גם ככה, אז אני מכוון למסך של 60 הרץ'. עכשיו מצאתי את המסך הנ"ל: Sony Bravia X72K 43 ובעמוד הרשמי שלו באתר של סוני מופיעים 2 נתונים מבלבלים: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x72k-x73k-series/specifications PANEL REFRESH RATE: 50Hz Video signal support: 2160p(24,30,50,60Hz),1080p(30,50,60Hz),1080/24p אז מה נסגר פה בדיוק? אם אני אפעיל משחק שתומך ב-60 פריימים בסוני 5, הטלוויזיה תריץ אותו ב-60 או 50 הרץ'? איך זה שהנתונים מתנגשים אחד בשני? תודה רבה.

4. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

5. אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  6. אוקיי אז ככה- אני מתכנן להביא 32 LCD משהו ב10K או 8K של TOSHIBA OR SAMSUNG שתומכים בHDTV בS-VIDEO ובHDMI. עכשיו השאלות הן כאלה: האם בזכות כרטיס שתומך ביציאת HDMI ובזכות LCD שתומך בכניסת HDMI אני אוכל לראות הבדל אדיר\קטן\משהו? בתכנים במחשב(שהם לא שידורים של HDTV) כגון וידאו, משחקים ובכלל? האם אני אראה בLCD ברור מאד(חדות) כאשר אני אחבר אותו למחשב באמצעות S-VIDEO או HDMI?(יותר ברור מהמקרן האחורי (43') שלי של טושיבה?) תודה רבה לעוזרים. .swg

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם לקחת 37 אינץ' או 32 אינץ'? ז"א 37WL66 או 32WL66. ראיתי שהרזולוציות שלהן דומות, מה זה אומר? שב37 התמונה תהיה מתוחה יותר? או שבכלל כדאי ללכת על ה - 37LC2R LG ואיזה גודל בד"כ אנשים קונים? תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. לא מזמן ביקשתי עזרה לגביי מסך CRT, ובסוף קניתי אחד משומש ב-100 שקל. אחרי שבוע מתחילות לשרוף לי העיניים, אז מתכוון להשקיע קצת יותר הפעם. התקציב די מוגבל, ואני יכול להוציא בסביבות ה-1500 בערך. לחבר שלי יש שלושה מסכים בבית מסוג SAMSUNG 226BW ובאופן כללי הם נראים מעולה לסרטים ומשחקים במיוחד (WIDE SCREEN הרבה יותר עדיף לי למשחק WOW). אני מתכנן לקנות אחד השבוע, אבל קראתי שהיו בעבר בעיות וחלק מהמסכים מגיעים עם פאנל (?) זול וג'נרי. זה עדיין קיים? איך אני אמור לבדוק את זה? ובאופן כללי כשאני קונה מסך LCD, מה אני אמור לבדוק בחנות עצמה? לבנתיים חשבתי רק שיפעילו את המסך לוודא שאין פיקסלים מתים. היבואן הרשמי הוא חיון אגב? זה משנה אם אני קונה דרך אחריות שלו או אפורה? שאלה ממש אחרו…

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by puhs,

היי אני מתכנת ואני זקוק למסך חדש. עד היום עבדתי על המחשב הנייד (וה13 אינץ' שלו), והגיע הזמן להתפנק. אני מקציב למסך בערך 1000 ש"ח, אך אם דרושים עוד 100-200 שקלים, אפשרי. על מה אני צריך לשים דגש? ובנוסף, איזה גודל מומלץ? האם יש המלצות לדגמים ספציפיים? רכישה אולי מאמזון? תודה רבה מראש ושנה טובה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by ex_,

היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש אבל לא החלטתי עדיין על מסך אני מתלבט בין CRT לLCD 1700# LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24 זה המסך CRT שאני יקנה או LCD כזה LCD 19 2ms 1600X1200 1:1600 2300# משהו בסגנון המסך CRTשרשמתי המליצו לי עליו שהוא תותח וששווה להשקיע בו והוא הכי טוב בחרתי CRT ולא LCD כי אומרים שאם מורידים מהרזולוציה הטבעית שלLCD התמונה נמרחת או משהו כזה אבל הייתי אצל חבר והורדתי וזה לא שינה כלום ואם זה באמת לא משנה כלום אני מעדיף LCD 2MS רזולוציה1600X1200 ובווינדוס אני יוריד ל1200X1000 רק במשחקים אני חייב 1600X1200 אני יצטרך להוסיף לזה אבל עוד 1000 שקל אבל כנראה יהיה לי את הכסף אבל מה אתם חושבים מה באמת עדיף CRT או LCD פשוט אני רק מפחד מהמריחה בLCD שאומרים הא ואם בסוף ה…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by bodomist,

אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GTS 8800 ומסך מסוג MAG 996PF כבר שלוש שנים טובות. למחשב גם מחוברת טלוויזיה 21" של Lenco בת 10 שנים שאיתה אני רואה סרטים מהמחשב. ככה שאם אני אקנה מסך חדש, הוא יהיה רק לעבודה (אינטרנט, וורד) וקצת מאוד למשחקים (כמה שעות בשבוע, לא יותר). את הטלוויזיה חיברתי למסך רק לפני כמה חודשים ועם הזמן התחלתי לשים לב שיש בעיה עם הצבעים במסך - הם הרבה יותר כהים והרבה פחות חדים ממה שהם בטלוויזיה. בנוסף, המסך גם מרצד. כרגע הוא על refresh rate של 60. אם אני מגביר אז המסך ממש ממש מרצד ואפילו קשה לקרוא טקסטים. בעיקרון זה לא אמור להפריע לי, כי אני בקושי משחק ולא אכפת לי יותר מדי מהצבעים בווינדוז. אבל שלשום התחלתי לשחק ב-Bioshock ואין מה להשוות בין איך שהוא נראה בטלוויזיה …

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך מחשב 21.5 של מדגם IPS226v. המסך עצמו נחמד מאוד (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך..), אבל רציתי לשדרג למסך גדול יותר, 24 בערך, אני לא יודע אם להגזים ולקנות יותר. השימוש הוא בעיקר גיימינג, אבל יש לי כמה שאלות. 1)אם אני קונה מסך 24 למשל, רצוי שהוא יהיה מעל 1080p? או שאם הוא יהיה 1080p זה עדיין יראה טוב ולא מפוקסל מדי? 2)אני מניח שברור שההעדפה היא כמובן לקנות מסך ברזולוצייה כמה שיותר טובה, אבל הפחד שלי שבגלל שהרזולוצייה עולה, הכרטיס מסך יתחיל להתקשות יותר. יש לי מחשב די טוב לגיימינג (i5-2310, 8GB RAM, Sapphire Radeon 7970hd), והוא נכון לעכשיו מריץ משחקים כמו dragon age inquisition בהגדרות הכי גבוהות בלי בעיה, השאלה אם השיוני רזולוצייה יעמיס עליו מאוד,…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by Airtel,

ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by shugon,

המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Amit5455,

אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את חווית הגיימינג שלי ואני מתלבט בין 3 מסכים – ASUS ROG SWIFT PG278Q – WQHD – 4500 ₪. Samsung U28D590D– 4K – 2800 ₪. BenQ LED XL2720Z – 1080P FHD 3200 ₪. הראשון מגיע בייבוא ולכן המחיר אסטרונומי. דבר ראשון, יש לי SLI 780 GTX ומערכת תומכת בכבוד בכל המסכים הנ"ל. אני בעיקר קונה בגלל שלא חוכמה להריץ BF4 ב200 FPS עם מסך 60hz. מתלבט בעיקר בין מרחב עבודה וצבעים מרהיבים יותר לבין קצב הרענון . חשוב לציין המסכים הנ"ל כולם 1ms. אשמח להצעות והערות\הארות בונות, עמית.

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by willyp,

אהלן אנשים, מעוניין לרכוש מסך כיוון שהסמסונג 931B שלי מגמגם. אני מעצב גרפי במקצועי, ובזמן הפנוי משחק COD ברשת. אני מתלבט בין המסכים הבאים: DELL U2311H DELL U2209WA A02 ההפרש בינהם הוא 70 ש"ח. לא ממש חשובה לי רזולוצית FHD, יותר חשוב לי דיוק\אחידות בצבעים ורמת שחור נמוכה ואחידה כמה שיותר. מי מבינהם הוא איכותי יותר? שמעתי על בעיה הזויה של קו צהוב בתחתית המסך ב2209 A02, האם יש בזה משהו? אשמח לעזרה, אני יודע שהנושא הזה נחרש, אבל עדיין לא מצאתי תשובה שמספקת אותי. תודה רבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Tommy,

הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים