מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן אני מחפש מסך ואני חייב לגמור את הסיפור הזה, הייתי כבר סגור על 2007 של דל אבל בעיית הטקסט הרתיעה אותי, כשהלכתי לראות אותו בתצוגה, מצאתי שזה לא נורא, (הטקסט קצת קטן יותר בהשוואה ל- CRT אבל ברור וחד). הבעיה הייתה שהמסך סינוור אותי מאד!. הורדתי את הבהירות כמעט עד הסוף ועדיין לא הרגשתי נוח. קצת קשה להסביר את זה, הרגשתי את הטקסטורה של המסך כאילו קופצת לי לעיניים באיזורים הבהירים. כנראה שזה קשור לתופעה שקראתי עליה בanandtech כלומר הדל לא יתאים בשבילי. מה שמשאיר אותי עם האופציות האלה: 1. vp930b 2. סמסונג 971P 3. אסוס pw201 מבין שלושת האפשרויות ראיתי את הסמסונג - שעושה רושם טוב מאד והרגשתי מאד קל על העיניים.., מה שמפריע לי הוא תלונות על מריחות במשחקים…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש והתעניינתי במסך הזה - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474. אינני מבין הרבה מאוד במסכי LCD אך בדקתי במפרט הטכני של המסך ומסתבר שהוא תומך ב DVI, מה שהיום (לפי מה ששמעתי) מאוד חשוב כאשר קונים מסך LCD. המסך ישמש בעיקר לעבודה על המחשב ולעיתים רחוקות יכול להיות שגם למשחק. השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לקנות את המסך הזה אשר מחירו הוא 1223 ש"ח ? (כוונתי היא גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכותו של המסך).
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כאשר המדייה פלייר מריץ סרט אני מקבל מין פס כזה בחלק העליון של התמונה כאילו היא מקרטעת כאשר אני מפעיל את אותו קובץ בתוכנת BSplayer התמונה רצה חלק הגירסה שאני משתמש במדייה פלייר היא 11 2. האם יש אפשרות להבדיל בין הרזולוציות של המסך הזה 1680x1050 לבין הטלויזיה שמחוברת אליו במצב CLONE כי פשוט הטלויזיה לא מצליחה להציג את כל התמונה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז קודם כל תגידו לי מזל טוב הזמנתי היום את המסך DELL 2007FP ,עכשו השאלה שלי היא כזו,הזמנתי את זה דרך חנות מחשבים שהזמינה לי אתזה מהיבואן הרישמי (אומנטיק איכות),והבחור שמה אמר לחנות שממנה הזמנתי שזה ממשלוח שהוא קיבל השבוע,אז השאלה שלי האם אני אקבל פנאל S-IPS+REVA04? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים הנ"ל, ואיזה מהם הוא יותר טוב. (את שניהם אני יכול להשיג במחיר של כ-1,500) תודה.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-