עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shickolinisys,

אני מעוניין לקנות מסך חדש כאשר ישנם כמה דגשים. אני אשתמש במסך בעיקר כדי לראות סרטים במחשב ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לקבל תאורה חזקה, גוונים מרובים של שחור ושיהיה גמיש מבחינת זווית הצפייה. גדול המסך פחות קריטי ואני מאמין שכל גדול בטווח 20-26 יספק אותי, כאשר העדיפות מאחר והשימוש העיקרי זה סרטים זה 16:9 או 16:10 (תקנו אותי אם אני טועה ועדיף אחרת) התקציב נכון לעכשיו די מוגבל, 1500 ש"ח ומטה זו העדיפות. החיבור לכרטיס מסך מאפשר יציאת DVI או HDMI. יש חיה כזאת או שכדאי להגדיל את התקציב? בקרוב תצא סדרה חדשה של מסכים ששוה לחכות לה? דגשים שכדאי לשים לב אליהם? תודה!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by dannyhecker,

שלום לכולם. קניתי טלוויזיה LCD של GRATEZ 32 אינץ'. אני מתקשה לחבר אותה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9500/9700 עם יציאת DVI. כשאני מחבר את החיבור DVI למחשב אני שומע צפצוף כמו כשמחברים התקן USB והטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב HD. הבעיה היא שאין תמונה.. המסך הרגיל שמחובר למחשב נכבה, ואני רואה תמונה שחורה בטלוויזיה. יש רעיונות? המערכת עובדת על WINDOWS XP. שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by FireStar,

היי לשימושים של עיבוד תמונה (פוטושופ + לייטרום) וגלישה, איך המסך Dell S2718D לעומת Dell U2717D? כולם ממליצים בדר"כ על סדרת ultrasharp, אבל יש מחיר טוב על Dell S2718D באמזון כרגע. תודה, מאיר

5. Started by Rbix,

אשמח לדעת איזה מסך הכי משתלם מבין השלושה. השימוש העיקרי הוא לעיצוב אבל גם למשחקים מהצד. מסך 1: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7232 מסך 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5251 מסך 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10753 אשמח אם תתנו הסבר בהמלצתכם, כדי שאוכל להבין לעומק. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…

7. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום הנני זקוק להמלצתכם בקשר למסך שיהיה מיועד למשחקים חדשים ושיוכל למצות את כרטיס המסך,SLI של 9600GT . אם לא תיהיה ברירה אז אפשר לחרוג בתקציב עד אלפיים ש"ח,זהו המקסימום שלי. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. אני רואה את ה-930 כאופציה טובה, מאחר ואני לא משחק יותר מדי. אבל פעם בכמה זמן בא לי לשחק ואני רוצה שהמסך לא יהיה עם מריחות משמעותיות ויגרום לי להתבאס יותר מדי. אני עד לאחרונה שיחקתי HL2 ובאופן כללי גם משחקי סימולטור, איך אני יכול לדעת האם המסך מספיק טוב גם לזה? בגלל הפנל שלו, שהוא גם היתרון בו זמן התגובה איטי יחסית ולכן אני לא בטוח שאני איהנה. ה-922 נחות ממנו בעבודה עם אינטרנט ומסמכים וגם את זה אני עושה הרבה. אז נראה לי שהוא ירד מהפרק. מה דעתכם? נ.ב. היום יש לי מסך CRT בגודל 19 אינץ'. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

16. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. Started by לוח שנה,

1.LG 2252TQ. 2. סמסונג 2253BW. 3. אסוס VW222U. LG 2242T .4 כל הנ''ל מופיעים כאן. תודה.

18. Started by ranan90,

איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.

19. Started by ilanb0,

חבר קיבל הצעה לרכישת מסך ויוטק המאפשר גם לראות טלוויזיה. מה עוד נדרש ממנו על מנת להביא עצמו למצב שבו יוכל לראות טלוויזיה באמצעות מסך זה? ובאופן כללי, האם הדגם הזה מוכר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by chofim,

האם למישהו יש מידע לגבי ה-1932 שמחליף את ה-1931? המסך מיועד לעבודה בטקסט ובתמונות במשך שעות רבות. תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. Started by michlind,

ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ronbs100,

מעונין לרכוש את המסך החדש של LG 2284 לא מצאתי עליו שום חוות דעת ברשת מישהו יכול לתת עליו המלצה או חוות דעת ?בהשוואה לסמסונג 2253 או מסך ברמתו האם הוא מענין ? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. המסך צריך להיות טוב בשביל המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1025 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤88 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB ¤66 רמקולים ואוזניות: GENIUS SW-2.1 850 ¤163 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W …

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.