עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Kak,

אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)

6. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Omga4000,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות 3 מסכים כדי ליצור מערך למשחקים. (ועבודה שוטפת, אבל לזה אין צרכים מיוחדים אז נתייחס רק למשחקים..) דרישות: - מכיוון שהיעוד הוא למשחקים, כמובן שיש צורך במסך עם שוליים דקים ככל הניתן. - ה-MS לא משנה כל כך בימינו, אבל נאמר ש-8MS זה המקסימום. - אם יש אופציה לתלייה על קיר זה מאוד יעזור! - ישמש גם לצפייה בסרטים אז זווית צפייה רחבה לא תזיק, אם כי לא חובה. (כמובן שלא מסך עם זווית ישרה בלבד) - מחיר מקסימלי ליחידה: 1,000 ש"ח Dell U2312HM - מה דעתכם? יש אותו לבן משפחה שלי ונראה שהוא נותן הרבה תמורה בהתאם למחיר. הצעות נוספות, הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה מראש, כפיר

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הספקית הבכירה של מסכים גדולים המבוססים על טכנולוגיית התצוגה המתקדמת משדרגת את משפחת ה-UltraGear שלה עם דגם אולטרה-רחב מרשים במיוחדלכתבה

10. Started by XMB,

אהלן, אני מחפש מפצל DVI לחבר למסך DELL שלי. המסך הוא 2412M ויש לו רק יציאת DVI אחת. אני מעוניין להחליף בין ה PC שלי למ MacBook AIR ולכן אני צריך מפצל. הבעיה שאני לא מצאתי מפצל שניתן לקבוע איתו איזה מכשיר יפעל בזמן נתון כאשר הכבלים מחוברים באופן תמידי ולא נדרש להוציא ולחבר כל הזמן כבל כזה או אחר (יש דבר כזה ל HDMI, לדוגמה כאן: http://www.amazon.com/Ultra-High-Performance-Switcher-Switch/dp/B0015YWKYY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1341823587&sr=8-2&keywords=HDMI+splitter) אז אני בעצם מחפש DVI SWITCH עם 2 יציאות OUT ואחד IN. מצאתי עד עכשיו רק ב $80+ ואני לא מעוניין בזה, זה יותר מידי קר בשביל הנוחות הזו של להחליף כבלים פעם ב.... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי יש לי את המסך סמסונג 2253BW, ל DVI אני מחבר PS עם כבל HDMI - DVI וליציאה השני מחשב. ייתכן ואני אקנה קונסולה שניה (אקסבוקס360) כיצד ניתן לשלב אותה ולחבר למסך? מפצל DVI כזה http://ultrapro.co.il/products/102110 יכול לעזור? אם כן איך זה מתבצע? יש כפתור שמחליף בין החיבורים שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Zeev86,

אני לא בדיוק יודע איך קוראים למכשיר כזה. יש לי נייד ונייח ומסך אחד. אני רוצה לקנות מכשיר שאליו אני מחבר 2 כבלים של VGA שמגיעים משני המחשבים ומהמכשיר אני מחבר כבל VGA אחד למסך. ובעזרת כפתורים לעבור ממחשב לנייד ולהפך. איפה אפשר לקנות כזה דבר והאם זה יקר? עריכה: מצאתי 2 מוצרים. מה שמציק לי זה ההבדל בין המחירים. אחד עולה 60 שקל, השני עולה 500. מה הסיבה? http://www.topcinema.co.il/products/173439 http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=344

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zombie,

קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  16. בארץ אין כבל מתאים, מצאתי ב eBay את הכבל הבא: http://www.ebay.com/itm/10FT-DVI-I-24-5-Male-to-VGA-Male-Video-Monitor-Cable-DVII1-H151-10-/291014768654 כדי לחבר את המסך Samsing SyncMaster 971p שיש לו כניסת DVI-I ליציאת ה VGA במחשב, כאשר חשוב שהכבל יהיה ללא הבליטה העגולה שיש לרוב הכבלים על הכבל עצמו, מכיוון שהכבל צריך להכנס לתעלה צרכה שנמצאת מתחת לבסיס שעליו נמצא המסך. האם הכבל הנ"ל מתאים?

• 50 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. Started by Doron404,

משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. שלום חברים, האם תוכלו לעדכן מה מצב המלאי ? האם ניתן עוד להצטרף? ומה המחיר שהוא מציע? והכי חשוב מה קורה עם האחריות ? האם היא אושרה ע"י דל הרצליה ? אני לא מצליח להבין כלום מהנושא המפלצתי הזה של 30 עמודים אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Las@Vegas,

שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הנה הוא בקישור מסקיי: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1942S&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השימושים הם 100% משרדיים. אופיס, אינטרנט, בלי משחקים בכלל, בלי סרטים (אולי יוטיוב). מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.