עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המועמדים הם: HP LP2475W DELL 2408 A01 Philips 240PW9EB צרכים: בעיקר משחקי ONLINE וסרטים. עדיף עם זוית צפיה כמה שיותר רחבה מכיוון שהוא הולך לשבת על ויטרינה מעל המיטה. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by yabbee,

מבקשת המלצה למסך טלוויזיה 32'' למטרת גיימינג וצפייה בסרטים, בחיבור ללפטופ. מרחק צפייה כ2.5-3 מטרים. אשמח להמלצות על גודל מסך, סוג מסך והחיבורים הדרושים. התקציב מוגבל!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by JamesKOng,

שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ConRoe X Fire,

בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by yz101,

למרות שרציתי מסך 20" רחב, אני חושב שעדיף ללכת על איכות מאשר גודל. ומאחר והסמסונג 971 לא בתקציב, והDELL 2007WFP בכלל, ואני לא רוצה צג עם פאנל TN אני חושב שהSONY הוא הדבר שהכי מתאים לי. (התקציב שלי לא גמיש אל מעל לגבול ה1800 ש"ח כי קונים לי את המסך במתנה, ככה שאין לי אפשרות להוסיף כסף בעצמי). למישהו יש את הX95F ויכול לתת עליו חוו"ד אני רוצה לדעת שאני הולך לקנות משהו טוב. כמו כן, אם למישהו יש חנות באיזור המרכז (כפ"ס/רעננה/הרצליה/ת"א וכד'...) שיודע שהמסך בא שם עם אחריות כמו שצריך ובמחיר טוב. אני מתכוון ללכת לקנות מחר, אז זה יכול לעזור מאד אם אני אדע איפה לקנות ושאני עושה קניה נכונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. Started by asilbob,

סתם שאלתי בגימר מה עדיף תsamsung 2243bw הsamsung 2253bw אמרו לי שה2253BW הרבה יותר טוב ....... מה הם אומרים שטויות או אמת ?? כי עד עכשיו לפי מה שאני מבין ללכת על ה2243 ללא ספק במיוחד בגלל המחיר ועוד כמה תוספות סיבוב מסך כיוונון ארגונומיה יותר טובה קיצר על מה ללכת סופי ביום שני ..

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  9. מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by davidElcot,

מבקש המלצה למסך מחשב , תקציב -1500 שח ,רזולוציה גרפית טובה ,HDMI ,ללא רמקולים ,

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by nsbar,

בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. Started by RGod,

אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by ydca,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  19. גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by nissimtr,

שלום לכולם היום קיבלתי את הVP930, חיברתי אותו והתקנתי את הדרייברים ואת התכנה שבכותרת. הבעיות הן: 1) אפילו שכיוונתי בתכנה שהמסך יעבור לPIVOT לבד בצורה אוטומתית כשמסובבים אותו ב90 מעלות - לא קורה כלום. 2) בתכנה, כל הלשוניות חוץ מ-Options הן ב-Dimmed ולא ניתן להגיע לחלקים האלה. בטח לא עשיתי משהו נכון - אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by meirtz4,

שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.