מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הזמנתי שבוע שעבר בשעה טובה מחשב חדש (עם המון עזרה מהפורומים השונים כאן... ) ואני חייב למהר עם קניית המסך כאמור השימוש שלי במסך הוא משרדי + סרטים (וטלויזיה). (שיהיה 19-20'' ללא רמקולים, זוית צפיה אנכית רחבה) כמה סיבות ושאלות המעכבות אותי בהחלטה: :s05: 1) ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים על ה VP930 המהולל אבל מצד שני יש המון פניות בפורומים (בפורום הזה) עם בעיות עם המסך הזה: מריחות וקורונה, המון מקרי פיקסלים מתים ואני כבר לא זוכר מה עוד (בעיות שהצטרכו להחליף מסך) וכו'.. ונוצר קצת רושם של מסך מעולה תיאורטית אבל לא מאוד אמין בפועל... ובהתחשב שאין איפה לראות אותו לפני הקניה זה בכלל מפחיד 2) יש לי כרטיס TV וכרטיס מסך פשוט ביותר (Integrated ATI Radeon X1250-based graphics ) -…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מסך ישמש בעיקר למישחקים http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22946138&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947768&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948225&af=2055&bid=true איזה מסך אתם ממלצים לי בין שלושת אילה הוא כול מסך עד 1200 שקל
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
-
מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אבא שלי קנה תמסך הזה בלי להתייעץ איתי ב850 שקל - מסך דגם DAEWOO LM1910 19'' LCD 4MS 1:700 DVI SCREEN+SPEAAKERS DAEWOO LM1910 19'' LCD רזולוציה מקסימלית 1280x1024 גודל מקודה 0.294MM ניגודיות 1:700 זמן תגובה 4MS צבע שחור זה מסך טוב ?? מה אתם אומרים אפשר בסכום הזה להביא אחד יותר טוב? או להוסיף עוד 200 שקל בשביל אחד ממש הרבה יותר טוב?? ואם יש אותו למישהו אשמח לשמוע מניסיונכם עם המסך הזה או עם החברה . *שמתי לב שיש לו פיקסל אחד שרוף,זה רגיל שמוכרים מסכי LCD עם פיקסל שתיים שרופים??
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-