מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש, או אם להיות יותר מדוייקים ב 13 לאוגוסט נרכש על ידי מחשב לאחותי מ סקייפיסי. יחד עם המחשב נרכש מסך LCD של LG דגם FLATRON L1753TR 17". היום שמתי לב (במקרה הייתי צריך להתקין לה משהוא) שיש נקודה אדומה שתמיד אדומה (גם כאשר המחשב עולה על הרקע השחור של DOS), סליחה היא יותר וורודה כזאתי מתקרבת לאדום,ואני חושב שזה יכול להיות פיקסל מת. כמובן שהוא היה יכול "למות" לפני זה פשוט אחותי לא שמה לב כי היא לא ממש מבינה בזה. בכל מקרה כמו שאמרתי עוד לא עבר אפילו חודש וכמובן יש לי אחריות 36 חודשים על המסך. האם הם יסכימו להחליף את הסמך? תודה רבה מראש. ד"א יש לציין שעל רקעים מסויימים הוא מתנהג כרגיל, לדוגמא אם נעביר עליו את סימן העכבר הוא לא יבלוט וישתלב עם צבע העכבר (לבן).
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם למישהו ידוע מתי יגיעו מסכי ה-26" של אסוס החדשים לארץ? VK266H ו VW266H? ראיתי שמאותה סדרה הגיע רק ה 24" אך אני מחכה ל 26"... אם למישהו יש מידע בנושא או יכול לחדש לי משהו אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחליף את המסך crt 19 שלי למסך lcd , המסך מיועד למשחקים וסרטים ואני מאד מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מישהו יכול להמליץ / לעזור מה עדיף (מבחינת תקציב , יש לי תקציב לשני המסכים , כמו גם כרטיס מסך מתאים ) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
איך אני יודע איזה פאנל יש לכל מסך כי אם אני מסתכל בחנות על מסך מסויים לא בדיוק רשום לי איזה פאנל יש למכשיר
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-