עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by casio888,

אז ככה יש לי מסך 19 אינץ של אסוס vw193d וכרטיס מסך 9600 palit עכשיו יש לי בחירה של איזה רזלוציה לשים עכשיו אני לא יודע לפי מה לבחור את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alvox,

במה זה נגמר? הנושא נעלם מכותרות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. Started by Rinchwind,

זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by cooper,

קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. Started by GALAI30,

שלום אני מחפש מסך מחשב גודל 25 עם חיבור VESA מאחורה (חיבור של 4 ברגים

9. הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  10. Started by dddd1234,

יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by daphne_n,

שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by markdd,

ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. Started by Toxin II,

אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  14. יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nirfun,

http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מר שיער,

היי, מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה יש לי לפטופ עם יציאת hdmi אחת, ויש לי 2 מסכים (אחד סמסונג, אחד דל 4K) שאני רוצה לחבר את שניהם למחשב ולעבוד על שניהם ביחד עם אפשרות להעביר חלונות מאחד לשני (יעני extend desktop) הזמנתי hdmi splitter שפשוט מכניס 2 יציאות לכניסה אחת, וגיליתי שזה לא עובד. לפי מה שאני מבין זה מאפשר לעבוד רק עם אחד מהם במקביל כל פעם. איזו מפצל אני צריך בשביל extend desktop? ראיתי באמזון כל מיני אופציות אבל עבור רובם ראיתי שהם תומכים רק בהצגת אותה תמונה (duplicate) על שני המסכים.

18. Started by BENNY-L,

אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bazz,

מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. 19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!

25. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.