עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שאלו כאן על זה הרבה בימים האחרונים, אני בעצמי גם שאלתי, וקניתי לבסוף. אני רושם ככה שמי שיהיה מעוניין ידע איך זה וגם יוכל לקנות. אני רושם את דעתי האישית בלבד. מסך רחב 22" - Asus MW221C - כ-1400 ש"ח (דגם כולל רמקולים מובנים) TV BOX 1680 ITV-901 - כ-300 ש"ח. *** המסך לדעתי טוב, אבל לא השוותי אותו ממש למשהו אחר. ואתם יכולים לקנות במקום כל מסך אחר שנראה לכם מתאים עם רמקולים מובנים - בשביל נוחות, אפשר גם לקנות מסך ללא רמקולים ולשים ליד רמקולים פשוטים למחשב. העניין העיקרי זה שידורי טלויזיה בסידור זה: מחובר ממיר הוט, ומעבירים במסך ממחשב לשידור טלויזיה בלחיצת כפתור ! כולל תמונה וסאונד, הכל עם שלט ומאוד נוח, כמו טלויזיה רגילה. ומבחינת איכות התמונה בשידורים לדעתי היא סבירה מאוד, וזה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by jaaa,

קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Elior Ziskind,

היי רציתי לשאול מה עדיף בחינת גיימינג 120 hz פאנל va או שעדיף 100 hz פאנל ips

4. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. (לכל מי שאומר שחבל לקנות מסך טוב עם כרטיס מסך חרא - אני אחליף את הלפטופ עוד איזה שנה...) אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by giliep,

היי, אני מחפש מסך קעור שישמש בעיקר ל sim racing. חשבתי על 2K סביב ה 100HZ בגודל 32' או אם זה יהיה יותר מדי יקר. אז מסך 1080 עם 144HZ. גם ב 32 או גדול (רחב) יותר. עם מהירות תגובה של 4-5 ms. ממה שקראתי זה אמור להספיק... אני עושה גם עבודה הנדסית על המחשב, למרות שזה פחות שיקול. הכרטיס מסך הוא 1070ti AMP extreme! מומהר. השיקול הוא האם לקנות מסך זול (יחסית) כדי להיכנס לVR בהקדם. או לקנות מסך איכותי ולחכות אם ה-VR. חשוב לי לציין שנקודת הייחוס שלי היא 3 מסכים שנותנים שדה ראייה כמעט מלא. לכן השאיפה היא למסך רחב כמה שיותר. מבחינת תקציב, אני נמצא סביב ה 2000-2500 שח. עדיף כמה שפחות.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.

7. האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AngelDust,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2676

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. היי חברים, לפני כמה חודשים הייתה לי הפסקת חשמל בדירה ולאחריה המסך אינו נדלק יותר, ניחשתי שזה שרף אותו אבל המחשב בהחלט מזהה אותו מחובר. אני ואחי פירקנו אותו בעדינות ולא מצאנו שום דבר שנראה לא בסדר, כל הקבלים נראו תקינים ולא זיהינו זכר לתקלה באחד הרכיבים האחרים. מכירים דרך אחרת לאבחן את הבעיה או טכנאי שידע לזהות ולטפל בבעיה? עברתי להשתמש במסך השני שלי (מסוג אחר), אבל ממש חסרה לי היכולת לעבוד על שני מסכים בעבודה וקנייה של מסך אחר אינה אופציה כרגע. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zglazer,

מה דעתכם על samsung 203b האם זמן תגובה של 8msec יפריע למשחקים? איך ניתן לבדוק אם פיקסלים שרופים טרם הקנייה? על איזה מסכים אחרים אתם ממליצים בתור תחלפיים ראוים אך לא יקרים בהרבה תןדה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by orlupo,

אז השמועה אכן מבוססת ו-DELL 2209WA אכן לאט לאט אוזל בכל החנויות. האם ידוע על הדגם שצפוי להחליף אותו? אני מתלבט אם לחכות או לקנות. מה דעתכם? בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. Started by ערן הסקרן,

שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…

14. Started by ronik56,

אני מחפש מסך 27 או 32 אינץ', הכי חשובה לי איכות התמונה בסרטים/סדרות, אחר כך עבודה משרדית/גלישה במשך לא מעט זמן ביום ובסוף גיימינג (אני אשחק על 60FPS@1080P גם אם מדובר במסך 144 ו-4K). אני תמיד נוטה ל-IPS, אבל אני כן אוהב לצפות בחדר חשוך ולמרות שעד היום לא ממש הפריע לי, הרבה מדברים על הניגודיות והעדיפות של VA בחדרים שחורים. מצד שני אני מבין שאני מקריב קצת מאיכות התמונה, אז קצת מתלבט. התקציב בין 2000 ל-3000, אם יש משהו קצת מעל 3000 שיהיה הבדל רציני אני מוכן להוסיף. הדילמה העיקרית שלי היא כמה מהותי יהיה ההבדל בין המסך הנוכחי שלי (Dell P2314H, פאנל IPS ו-1080p) לבין מסך חדש. מהרושם שאני מקבל לא נראה שהיו שיפורים מהותיים מדי במסכים בשנים האחרונות, כל דור נראה שיש שיפו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yossi_s1,

היום קיבלתי מניר טק את המסך, הגיע תוך 3 ימים שזה יפה. שילמתי עליו 1500 שח כולל משלוח עד הבית שזה מחיר לא רע. חיברתי את המסך והנה מה שאני יכול לספר: קודם כל המסך מאוד(!) איכזב אותי, לצערי אין לי מצלמה אז אני ינסה להעביר את מה שאני רואה במילים. הפעלתי את המסך וישר היה ניתן לראות את תאורת הLCD שזולגת אל כל המסך, אין איקס או מהצדדים, התאורה מלבינה את כל המסך. הדבר הזה גורם לשחור להיות מאוד(!!!) בהיר השחור כלל לא נראה שחור. נסיתי להוריד בהירות וזה לא עזר. לאחר מכן הבאתי את מסך הTN(!) שלי כדי להשוות קצת, וכאן הבנתי שכל הנאמר בפורום על פאנלים הוא שטות אחת גדולה (להזכירכם הפיליפס הוא VA) הצבעים במסך הTN הרבה יותר טובים מבפיליפס, הם נראים חיים יותר בזמן שבפיליפס הם נראים מאוד חיוו…

• 85 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. אז קניתי מסך LCD חדש. ה-L1970HR של LG (כן נו...). בקצרה, זה חרא של מסך, ואו שאני קיבלתי משהו דפוק, או שבזאפ ישנם 17 אידיוטים עם ראיה 2:2. רוצים LCD דחוף? תחסכו למינימום פאנל MVA או תשברו תוכנית חסכון. בכל אופן, בעיה נפוצה (עד כמה שאני מבין) היא בהירות משתנה במסכי TN. אני מן הסתם לא היחידי בעולם עם הבעיה הזו כך שיכול מאד להיות שקיים פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by spotash,

צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by saarshai,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  20. הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. Started by CMuf,

שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  23. בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש LCD טוב 19" בתקציב של 1,400-1,500. מה אתם חושבים על LG L1953TR : זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 (!!!), בהירות 300. מחיר - כ-1,450 שקל. נשמע מסך טוב במחיר סביר ביותר. או שאולי עדיף להוסיף כ-150 שקל (כ-1,600 שקל) בשביל SAMSUNG 931C או SAMSUNG 931BF, שיש להם בדיוק את אותו מפרט כמו ה-LG אבל עולים יותר. תודה..

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.