עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by xena,

אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  4. אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אולסייל שלחו לי מייל וראיתי שהם מוכרים מסך של פיליפס דגם-200W6CS במחיר של 1490 ש"ח(אפילו ב 36 תשלומים). מבירור קצר ראיתי שהפאנל כנראה דגם IPS-S-(דגם LM201W01 ) מה הקטץ'? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727781&type=2&product=1&=

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by firebirdrc,

מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by benib,

^^^^ תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EF,

שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alincha,

מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by xena,

שלום, רכשתי היום את המסך האמור. המעבר מ 2007FP לא מפיל מהרגלים, אבל תמיד נחמד שיש עוד קצת מקום. לא השוויתי אחד לאחד, אך ההרגשה שלי היא שמשהו שונה בין השניים. משהו יותר רך ב 2407, פחות חד אולי (לא בפונטים). אבל זו באמת רק השערה. הוא באמת אחלה מסך ואני מאוד מרוצה. מה שכן המסך מגיע עם כיול נוראי שמתבטא בצבעים לא טובים, הלבן לא לבן, תמונות נראו ערפיליות (ערפל) והלבן מאוד בהיר. לאחר ניסיונות וסריקות הגעתי לנתונים הבאים שנותנים יופי של כיול: Contrast=50 Brightness = 0 R=98 G=94 B=93 אפשר לשחק קצת עם ה GAMMA במאפייני כרטיס מסך. אני לא נזקק לזה. שימו לב שמדובר בגרסת HC שמכילה פאנל אחר מאשר 2407WFP הישן, מה שבטח אומר שערכים אלו יניבו תוצאות אחרות בשני. אם תוכלו לשתף בחווית הכיול ש…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ronin,

מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nononinette,

האם יש הבדל משמעותי בין ה 1935TR ל 1970? התקציב 1300 אבל אם זודהה ממש משמעותי אני בלית ברירה אגדיל אותו.. פשוט זה יכול ממש לפתור לי את הבעיה של התקציב.. האם בשביל סרטים וכל מיני שטויות של חובבים (שום דבר מקצועי) שווה להוסיף את ה 200-300 ש"ח האלה? זה פשוט ממש קריטי לי כל שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

22. שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.

24. Started by Omri643,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך איכותי למחשב בגודל 22 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח אני לא יודע מה לקחת התלבטתי בין הDell וה Samsung הסמסונג יותר יקר אבל אני חושב שהוא יותר טוב מישהו יכול לעזור לי להחליט? השימושים שלי זה בעיקר סרטים משחקים ואינטרנט מה יתן תצוגה יותר טובה וד"א אבא שלי הוא דילר כך שהוא מביא את המסכים ביותר זול(במיוחד סאמסונג) אז לא נורא אם זה עולה איזה 100-200 ש"ח יותר...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.