עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מפרט בחתימה. עיקרון אני רוצה רזולוציה של 1920*1080\1200 נגיד 22" אין לי בעיה לשנות את הגודל אין עדיין מחיר... משהו נגיד 1000 גמיש, איך P2250? מסך טוב?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by bulbus,

איך המסכים של asus? הציעו לי דגם VW193T WX6A . לא מבינה את המפרט הטכני

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by yogev_k,

חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by erezMASTER,

היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!

5. Started by parker8,

הנה המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16731 עולה "רק" 2200 ש"ח, האם הוא יותר טוב מכל מסכי ה-22 אינץ' האחרים? (כולל ה-CHI MEI) תודה לעוזרים מראש

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=61&p=39 עולה 900 ש"ח בשופרסל. נשמע מגוחך למדי, ומה שנקרא, מי שקונה זול משלם ביוקר. האינסטינקט הראשוני שלי היה להגיד לחבר שלי להתרחק מזה, אבל הוא התעקש וביקש ממני להשיג לו קצת מידע על זה. למישהו יש מושג איך המסך הזה ? אני יודע שHAIER חברה איכותית בכל הנוגע לפלאזמות שלהם, אבל המחיר הזה ועוד מ..שופרסל גורם לי לתהות.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by nononinette,

האם יש הבדל משמעותי בין ה 1935TR ל 1970? התקציב 1300 אבל אם זודהה ממש משמעותי אני בלית ברירה אגדיל אותו.. פשוט זה יכול ממש לפתור לי את הבעיה של התקציב.. האם בשביל סרטים וכל מיני שטויות של חובבים (שום דבר מקצועי) שווה להוסיף את ה 200-300 ש"ח האלה? זה פשוט ממש קריטי לי כל שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  9. המסכים של VIEWSONIC מחזיקים זמן רב?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by OverBooking,

אני מתכוון למסך הזה: http://www.istoreil.co.il/AppleThunderbolt27Display.html האם ניתן לחבר אותו למחשב רגיל? האם התצוגה תהיה סבירה? אני מתכוון לתצוגה בלבד וללא כל שאר הפונקציות.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by the brick,

שלום אני מחפש מסך פשוט לצורכי אינטרנט - אופיס וכו' נתקלתי בחנות במסך http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=LCD_Comp&ProductCategory=113 של חברת fujicom האם מישהו מכיר את החברה באופן כללי מבחינת איכות ואמינות או את המסך הזה ספציפי? מה דעתכם על הנתונים שלו באופן כללי? איכות התצוגה בחנות נראתה מעולה והמחיר מתחיל בזאפ מ 1000 ש"ח שזה התקציב שלי...

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by asilbob,

היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by barak157953,

מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by ilanb0,

אני צריך מסך שני לצפייה בגרפים ו/או בנתוני מסחר של מניות כשזה במקביל למידע שמוצג במסך הראשי. אז יש לי אפשרות לרכוש באתר פלייסטור את המסך Dell SE2722H Full HD ב-299 ש"ח (בתוספת נקודות כמובן שיש לי בשפע). כדאי? או שיש מסך אחר שיענה על הדרישות שאני יכול למצוא בסכום נמוך יותר?

16. שלום. אני משתמש במסך IPS של LG, לאחר כ20 דקות שאני לא משתמש בו הוא נכנס למצב שינה, לאחר שאני מזיז את העכבר הוא מחפש את ה source ופשוט לא נדלק מחדש, האור הכחול בכפתור ההדלקה מהבהב וגם שאני לוחץ לחפש את הSource מחדש הוא לא מוצא. אני מחובר בHDMI למיני מתאם בכרטיס מסך. רק לאחר שאני עושה RESTART המסך נדלק ועובד מצוין. המסך בן כחודשיים וחצי... האם נתקלתם בתקלה כזו? מה ניתן לעשות בכדי לסדר אותה? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by oshri8,

שלום לכולם, הבן שלי (שנתיים וחצי) קם בבוקר לפני הלך לחדר של המחשב וקישקש על המחשב בעט אדום, כשאני אומר קישקש אני מתכוון שלא השאיר סנטימטר שהוא לא צייר עליו. עם מטלית וחומר למסך ניקיתי את כל הדיו אבל כידוע, עט הוא לא בדיוק הדבר הכי עדין. נשארו לי שריטות (חלקם עמוקות וארוכות ) על כל המסך. לא ניראה שיש פגיעה במטריצה עצמה. ניסיתי את כל השיטות שמופיעות באינטרנט שהם בעיקר: מחק ווזלין. לא עזר בכלל.. המסך הוא viewsonic vp930b עלה לי בזמנו הרבה כסף ואני הייתי מאוד מאוצה ממנו עד עכשיו. כמה צריך לעלות תיקון בערך? שווה לתקן? אם אני ארכוש מסך חדש הוא יהיה רק עם פאנל VA כלשהו ולכן יהיה יקר משמעותית ממסך פשוט. בקיצור, אני בבעסה. לתקן? לא לתקן? עצות בבקשה. תודה על העזרה …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Sargon,

מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by natanbs,

האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  23. הבנתי שהDELL הוא הכי מתאים... אפשר שיכנוע למה הוא כל כך טוב ושווה את הכסף שלו?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

היי חברה ב-FXP הם נובים מידי אז עברתי לפה מקווה להשתלב מהר.. אז רציתי מסך רגיל בתקציב של 1000 שח איזה הכי מומלץ?

דיונים חדשים בפורומים