מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מסך מחשב dell u3011 ברצוני לדעת עם מה אני יכול לנקות אבק מהמסך? ???
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש אבל אני לא ממש מבין בעניין אני רוצה מסך 23-4" אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכרטיס מסך שלי Shppire Vapor-X HD 4870 1GB השימו העיקרי של החשב הוא משחקים אבל סרטים וגלישה גם חשובים התקציב שלי הוא בסביבות 1000-900 אאם אין אפשרות אפשר גם 22"
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הזליגת אור בצד ימין למטה(סורי על האיכות) כדי להחליף את המסך או להשאר עם זה הנה תמונה http://img241.imageshack.us/my.php?image=t22hb8.jpg
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
XEROX 19" WIDE LCD XM3-19 SILVER-BLACK 1440*900 5ms 5Y http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11218 אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו האם הוא טוב למשחקים וסרטים? האם זאת חברה טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-