עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by nsofi,

אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by dani2k,

היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by ndv,

אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. ??? בתקציב כ-1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by babu,

איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. Started by babu,

SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

10. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  11. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

12. Started by ATGatdner,

חשבתי כבר להזמין את ה LG מאייבורי, אבל בטלפון קשקשו לי משהו על זה שאין להם אותו יותר, והציעו לי את המאג. מישהו כאן התנסה עם המאג הזה? הבנתי שבעקרון לא כדאי להסתבך איתם, ועדיף לחפש את ה LG בחנות אחרת אולי. יש כאן למישהו איזה טיפ בנושא?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?

14. Started by pazer005,

יש לי מסך סמסונג SyncMaster 740n לא יודע למה אבל יש לו פס ורטיקלי ורוד בערך באמצע המסך. עכשיו פעם הוא קיים ופעם לא. אין קשר למערכת הפעלה כי זה קיים גם בדוס. לפעמים הפס הזה נעלם אבל אחרי כמה זמן חוזר. מישהו יודע מה זה ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  15. Started by davidz,

אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  16. Started by Shlomi XD,

קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  17. Started by timont,

ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by arnon,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 איזה פנאל יש לו למה המחיר שלו היה יותר מ2000 וירד בעוד ה1970HR עלה

19. Started by minardi2001,

איזה מהמסכים האלה עדיף? Sony SDMX95F/FS 19'' 8 ms 1:1500 1700 ש"ח או: LG- L1932TQ 19'' 4 ms 1:700 1600 ש"ח תודה

20. שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by רינת22,

יש לי מעבד E6300 לוח 945 S-3 של ג'יגה בייט 1 ג'יגה זיכרון(בסטיק בודד) כרטיס מסך 7600GS איך זה הגיוני? התקנתי את הדריבירים של המסך

22. Started by navk2,

קניתי אותו לפני קצת יותר משנתיים ב1700 , היה שווה ? זה מסך טוב בכללי ??

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by kantera,

שלום אנשים ! מה אתם אומרים על מסך LCD של CMV ומה ההבדל בין ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? ל ?CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI? כלומר מה זה ms וכמה זה כבר משפיע אם אני לא GAMER כל כך תודה רבה על כל תגובה או עצה אלכס

24. Started by alfus73,

היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.