מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung S27C650D וזאת חוות דעתי: מסך מעולה, כדאי לכוון ולהוריד את הבהירות ל 44, עומק קונטרסט מדהים, פנל אחיד ללא זליגות, קניה מעולה ביגלל הפנל MVA שמגיע רק בגרסת ה 27 אינץ. איכות הפנל כל כך גבוה שהתמונה לא מפוקסלת למרות שהוא רק FHD רגל איכותית מתכוננת, פנל MVA ולא IPS הנותן קונטרסט סטטי 1:5000, זויות צפיה מעולות. רכזת USB בבסיס המסך. יש רק כניסות D SUB ו DVI ואן HDMI אבל ניתן לרכוש כבל DVI לHDMI כך שזה לא מהווה בעיה. , אן רמקולים, מחיר לא זול.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לכולם בעקבות דברים שקראת פה בפורום (תודה על כל המיידע שכתמיד מאוד עוזר) אני עומדת לרכוש את - U2410. כעקרון אייבורי ופנדה מציעים אותו במחיר מאוד דומה ובתנאי תשלוים דומים (12 תשלומים ללא ריבית) 1. בררתי עם אייבורי והם אמרו שהם מקבלים את המסך מדל ישראל וכעקרון האחריות היא מול דל ישראל (אם כי אני כמובן מוזמנת להפעילה גם דרכם) בנוסף המוכר אמר לי שבשבועעים הראשונים יש התחייבות ל- 0 פקסלים מתים וכל בעיה שיש אוכל להחזיר ולקבל מסך חדש במקום. בנוסף ניתן למצא את המסך בסניף קרוב אלי. מצד שני מעט גרמתם לי להתלבט בקשר לרכישה שם.. 2. בררתי עם פנדה שמעט רחוקים לי (קייסריה) והם אמרו לי שבימים הראשונים 0 פקסלים מתים מול דל ישראל. התהיות שלי.. 1. האם באמת יש מניעה לקנות מאייבורי (כלומר …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות את הLG 1970HR , ויצא לי להסתכל קצת באתרים על עוד כל מיני מסכים ובדרך ראיתי את המסך הזה : BenQ FP93GX . רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ? ואם כן איך הוא והאם הוא עדיף על ה LG 1970HR ? ד"א לינק למסך : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה , אני מעוניין לקנות מסך דק שטוח.. דרישות: -מחיר 1600+- -שיהיה נוח לשימוש ולצפייה בו + שהעיניים לא יתאמצו יותר מידי -איכותי -19 אינצ' -תמונה חדה וברורה הערות : 8ms,4ms? אם אפשר הסבר מזה עושה ומה עדיף זה יעזור. אני לא מתעקש על מסך מהודר ביופיו , אבל שלא יהיה מכוער. ללכת כל חברה מוכרת וידועה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! התלבטתי אתכם בעבר בין מספר מסכים והגעתי לכמה תובנות. מדובר במסך שני בתצוגה מתמשכת, אך המסך החדש ישמש כמסך מרכזי ולכן חשוב לי שיציג באיכות גבוהה בfullHD. להלן ההתלבטויות החדשות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2494LW http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2286L http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE2240T http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 אשמח גם לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל מסך במידה ויתאפשר לכם.. תודה רבה על כל העזרה העתידית וגם זו שניתנה עד כה! מעריך זאת מאוד! ים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
- מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שנותן את התמורה הכי טובה בתקציב של סביבות ה-2000 ש"ח (אפשר סטייה קטנה) המסך בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.. הכי חשוב שהמסך יהיה באיכות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב הזה, רצוי (אבל לא חובה) שהמסך לא יהיה רחב ו19 אינץ' (אם אפשר יותר אז סבבה :פ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך הזה W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין אלה: BenQ GL2460 ב 521 ₪, או BenQ GL2460HM ב 585 ₪, לא יודע מה ההבדל ביניהם, "24, טכנולוגית LED, מצאתי המון המלצות חיוביות על הדגם הזה Samsung S24F350FH ב 585 ₪, מעט יותר קטן "23.5, המחיר הכי נמוך לטכנולוגית PLS שנחשבת יותר טובה, אבל היות והדגם חדש לא מצאתי הרבה המלצות Dell P2414H, גודל "23.8, טכנולוגית IPS, אבל המחיר קופץ ל 768 ₪ פתוח גם לשמוע הצעות לדגמים אחרים שנמכרים באייבורי, היות והרכישה היא מאילת ללא מע"מ: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4603&filters[1000][]=1056&filters[1000][]=3169&filters[1000][]=1001&filters[1000][]=4419
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-