עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום רב, מבין כתבות הסקירה שקראתי על הדגם הזה, ראיתי את הסקירה באתר הזה. כתוב שהמסך לא תומך בהתאמת תמונה רחבה והתמונה נמתחת. למה בדיוק הכוונה, למשל אם אני מפעיל סרט שהתמונה שלו היא לרוחב, התמונה תמתח?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. שלום, אני לא כל כך מבין במסכים אז רציתי לשאול כמה שאלות בסיסיות: יש לי מחשב נייד עם לוח אם כולל מעבד גרפי מובנה מסוג GMA X4500HD. אני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר אותו למחשב. השאלות שלי הן אלה: 1. במחשב שלי יש רק חיבור VGA רגיל. אם אני קונה מסך עם חיבור DVI (שאולי יתחבר בעתיד למחשבים אחרים) האם אני עדיין יכול לחבר אותו למחשב שלי? 2. באתר של אינטל ראיתי שלסוג המעבד הגרפי הזה הרזולוציה המקסימלית היא 2048x1536 ל-VGA ו-1920x1200 ל-HDMI. מה ההבדל בדיוק בין שני הדברים ומה זה אומר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.

6. Started by elit,

שלום חברים אני מחפש לקנות מסך מחשב 31-34 אינץ לטובת עריכת וידאו/תמונות 85% ברזלוציה 4K ו 15% לטובת משחקים וקצת עבודה עם אופיס. אם ניתן לעבוד עם מסך גדול על אופיס ? ואם ניתן לקחת מסך מסך קעור - מעוגל לעריכת וידאו תקציב בין 3000 עד 3800 אשמח להמלצות וחוות דעה על המסכים האלה או המלצה על מסך אחר. Gigabyte M32U ‏ Gigabyte M32UC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by satlan1,

מישהו שמע על החברה הזאת? או על המסך W9006SD ? מסך 19אינץ' רחב. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  8. תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך את דעתכם המקצועית. חבר הציע לי לקנות את המסך הבא: L206WTQ-BF בסביבות 1600 ש"ח קראתי כאן בפורום ואני מבין שיש לו פאנל TN ( תקנו אותי אם אני טועה ) ושזה לא הכי טוב. המסך הוא בעיקר למשחקים.... מה דעתכם ? והאם בתקציב הזה אתם ממליצים על מסך אחר ? תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה

12. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19" בסביבות ה1200 ש"ח..חשוב לי מאוד שיהיה קל לצפייה..כמה שפחות כאבי עיניים וראש.. השימושים הם לתוכנות אופיס...גלישה באינטרנט...הרבה טקסט...סרטים ואולי משחקים פה ושם.. מסך שראיתי ונראה לי לא רע בכלל : Benq 19" fp93gx lcd קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~FP93GX~9~0.htm מה דעתכם עליו ? כמו כן , מקריאה בפורומים הבנתי שברגע שקונים מסך טוב אז צריך לדאוג לכ. מסך בהתאם...מה אתם ממליצים? אודה על תגובותיכם והמלצותיכם! שבת שלום, אביאל.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. Started by moti.dp,

רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לאיזה מסך לרכוש. אני זקוק למסך לעבודה משרדית, בגודל 19 אינץ', או מקסימום 20. המחשב אליו המסך יחובר הוא מחשב IBM עם מעבד פנטיום 4, כרטיס המסך הוא Onboard, תחשבו לבד את הגיל של המחשב ותבינו שהכרטיס לא חדש במיוחד. לא מזמן חבר שלי קנה מסך Samsung מהדגם החדש ביותר, וחיבר למחשב באותו הגיל והתוצאות היו הרות אסון, אז אם אפשר לא Samsung. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אני חשבתי על Phillips, איך המסכים שלהם ? מה עם LG ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zeevkat,

אני רואה שיש בעיה לפעמים במסכי LCD ואחת מהם היא הזליגת אור האם מישהוא יכול להסביר לי מה זה ואם יש תמונות אודה לו מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  21. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  22. Started by d1v,

http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. קניתי השבוע מסך lcd LG 19 אינצ' בחנות מוכרת, בחנות סירבו לפתוח ולבדוק את המסך במעמד הקניה כי "זו המדיניות שלהם". כמובן שכשהגעתי הביתה ובדקתי את המסך התברר שיש בו פיקסל שרוף. להפתעתי המסך הוחלף (כמעט) ללא בעיה. אבל, חוקי מרפי כנראה עובדים אצלי שעות נוספות וגם במסך החדש יש פיקסל פגום, הפעם רק תקוע ולא שרוף. האם מישהו מכיר תוכנה לתיקון פיקסלים שבאמת עובדת (עד כה הניסיון שלי איתן לא משהו), והאם יש טעם לתזז שוב עם המסך לחנותשוב ולנסות "להגריל" מסך תקין לשם שינוי, או פשוט להרים ידים ולחיות עם הפיקסל התקוע?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  24. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי היום בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.