עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  2. Started by Sa,

נהרס לי המסך הקודם VIEWSONIC VX724 ששירת אותי נאמנה המון שנים. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש.... יש לציין שלמסך המחשב מתחברים הן המחשב והן XBOX360 במקום שבו שמתי את המסך לתיקון שאלו אותי אם אני מעוניין בהצעות מחיר לדגמים הבאים: [table][tr][td]VIS-442-VA926 מסך "VGA+DVI 1280X1024 2000:1 5MS 3X4 LCD 19 [/t]VIS-442-VG932M מסך "5MS 3X4 LCD 19 רמקולים SWIVEL DWON/UP TILT VIS-454-VA1948M-LED מסך "1440X900 10M:1 ,5ms VGA+DVI LED W 19 רמקו' כולם של VIEWSONIC אשמח לדעת גם מה המחיר הסביר עליהם... תודה מראש.[/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  3. Started by itsadik,

שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. Started by דודיפלצת,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6257

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. אז ככה לפני 3 ימים קניתי בהמלצתכם מסך 19 רגיל 943B של סמסונג. חוץ מהארגונומיה שלו זה באמת מסך שלא שווה . קודם כל נתחיל מזה שאם אני מזיז קצת את הראש כל הצבעים במסך משתנים במשחקים זה ממש מפריע . כמו שהבנתי זאת בעיה במסכי TN אבל כשהלכתי לחבר לבדוק אם אצלו זה גם ככה במסך 1960TR אז שם זה הרבה פחות גרוע מ 943B. חוץ מזה איכות הבניה שלו על הפנים פלסטיק זול.. שאחרי יומיים התחיל לחרוק קצת לא שזה ממש הפריע אבל עדיין.. הצבעים במסך גם לא משו .בקיצור אני ממליץ לא להתקרב למסך הזה. עכשיו חזרתי מהחנות לאחר שהחזרתי את המסך . אפשר לקבל חוות דעת על מסך שלא יהיה פאנל TN ושטוב למשחקים וטקסט 19 אינץ' בטווח מחירים עד 1500 ש"ח ? ראיתי פה שיש את 971P אבל אני נמנע מלקנות אותו בגלל ששמעתי שיש מריחו…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. אני רוצה ליקנות מסך מחשב FHD (אני לא כל כך מבין זה רזולוציה 1920X1080?) למסך הז יתחברו מחשב ויסHD ואולי גם בעתיד XBOX 360 את ה HD אני רוצה למשחקים ולXBOX . הכי חשוב לי שיראו ממש יפה ותהיה ריכות יפה וזה היה FHD.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה

10. מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.

12. Started by AntiVir Guard,

חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by dotans,

השימושים העיקריים הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שלא יעייף את העיניים אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: 1. LG 1780Q - קונטרסט 1:500 , בהירות 250cd/m^2 , זמן תגובה 8ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1780Q.jhtml 2. LG 1770HQ - קונטרסט 1:1600 , בהירות 300cd/m^2 , זמן תגובה 4ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1770HQ.jhtml מחירים: 1780 - 1550 ש"ח , 1770 - 1728 ש"ח האם הקונטרסט הגבוה של ה 1770HQ המתקבל ע"י שימוש ב F-Engine פוגע באיכות התמונה? מי מהם מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by ATL321,

אמרו שהוא היה אמור לצאת ב15 ליולי ולא שומעים כלום. מה קורה עם זה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by below_z,

הי, מנסה לבחור מסך שישמש לגלישה וסרטים ביוטיוב ודומיו. תקציב עד 1000שח, מעדיף לחסוך. ראיתי בדיון https://hwzone.co.il/community/topic/586256-מסך-למחשב-ביתי-עד-600-שח/ את המסכים של DELL ו SAMSUNG: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158&site-search=dell%p24 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18582 אשמח להסבר קצר מה זה אפשרויות כיוון (שחסרות בSAMSUNG) והאם יש עדיפות לDELL מבחינת הצבעים. אציין ששיקול נוסף הוא שהרבה פעמים מפנים את המסך ורואים את הוידאו מספה צמודה, כך שיש גם עדיפות לזוית צפייה ויכולת לכוון את כיוון המסך (לא צריך משהו מטורף) בנוסף אשמח לדעת אם שווה לשקול את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/c…

19. Started by amd@ati,

שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב, רציתי לברר האם ווינדוס xp יודע לעבוד טוב עם מסך בפורמט רחב, שמעתי על משהו שרק ויסטה תוכננה לעבוד עם מסך רחב. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. Started by yair85,

שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?

22. Started by most,

שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by avi1134,

אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by froggy,

חבל שאין מילון מושגים בנעוצים. כמה שאלות: 1. מה זה פאנל, על מה הוא משפיע? 2. מה זה IPS/VA/TN תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.