עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ghadad,

מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מסך 22" עד 24" במחיר לא בשמיים (בעירך 2000 שקל פלוס מינוס) לגיימר (בעיקר אני אשחק בו משחקים, אראה סרטים אבל בעיקר למשחקים) ותשמעו לא משנה מה תגידו אני לא אקח את המסך של DELL אני יודע שהוא איכותי והכל ה 2007WFP הזה שהוא 20" אבל אני פשוט לא רוצה 20" ובבקשה אל תתווכחו איתי ותמליצו לי עליו כי אני כבר יודע עליו הכל =P בכל מקרה רציתי לשאול על המסך הזה (שהוא ממש זול יחסית למסך 24"): http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3106999&CatId=2775 הוא ממש זול והם שולחים לארץ.. רציתי לשאול אם הוא באמת טוב ואם הפאנל שלו איכותי כמו של ה 20" של DELL (מה שאמרתי שאני לא רוצה לקנות) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by asaf_azar,

שלום, ביום ראשון אלך לקנות את המסך הנ"ל האחת משתי החנויות הבאות: נעה ופנדס. עכשיו המסך הזה תומך בHD? ואיך לבדוק פיקסלים שרופים? והאם ניתן לחבר אליו PS2?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. התכוונתי לקנות VIEWSONIC ממש מחר אבל לפני זמן קצר קיבלתי ממפעל הפיס את ההצעה הזאת (הם שולחים לי מדי שבוע כל מיני הצעות שונות וזולות כי אני מנוי) שנראית לי משתלמת יותר. יש הבדל של 100 שקל לטובת LITE-ON. אהה כן-הצרכים שלי הם אינטרנט (יוטיוב YNET ושטויות כאלה) וקצת אופיס. אני לא משתמש בו למשחקים/גרפיקה איזה מהם לקנות? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by kisin,

בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Gil28,

רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  9. וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by soundf,

שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by [NOS],

כן כן , לצערי אני הנוב ואני זקוק למסך (אחרי שהקודם נגנב ) אני לא מבין הרבה במסכים ודברים כמו TN או כיול לא אומרים לי כלום ... יש ברשותי 1700 שקל ואני מוכן לבזבז אותם אבל רק אם זה כדאי ... השימושים הם קצת מהכל ( משחקים , פוטושופ , סרטים ואופיס ) אני לא סגור אם אני רוצה 17" או 19 " , האם כדאי לקנות 17 מצויין או 19 טוב ? יש ברשותי כרטיס מסך ג'יפורס 6800GT ( :-\ ) תזכרו , המטרה היא כמה שפחות כסף אבל שיהיה מסך טוב (ראיתי לפני שנה בבאג 17" של אסוס שראו בו ממש מצויין ) אז מה שתציעו לי אני קונה, רצוי שהמסך יהיה מ PANDAS.CO.IL ושתהיה תשובה עוד השבוע (מחכה למשלוח ביום ראשון) אז תודה למי שעוזר

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by ofer1928,

אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by arik1967,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי היום ולשמוע את דעתכם. ניגשתי היום לחנות המוכרת מסכי דל של היבואן הרשמי (בכוונה לא אציין את שמה על מנת לא להסיט את הדיון), בכוונה לרכוש מסך 2007fp. הכל היה נפלא, המסך נראה נהדר, Rev A05 עם פנל S-IPS וללא פיקסלים שרופים כלל. אמנם המחיר קצת גבוה ~2300שח אבל מה לא עושים בשביל השקט הנפשי של 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי... התכוונתי כבר לשלוף את כרטיס האשראי ולשלם אבל אז נזכרתי ושאלתי מהם תנאי האחריות ובמיוחד לגבי מדיניות החלפת המסך במידה וישרפו בו פיקסלים. להפתעתי ענה לי המוכר כי למסך לא מצורפת תעודת אחריות אלה קוד המסך מוקלד לתוך בסיס הנתונים של דל והמסך מקבל אחריות על פי תנאי דל העולמית, וכי מדיניות החברה היא החלפה של המסך רק…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by kisin,

החלטתי לקנות לי את המסך 226BW. אני לא משחק במחשב, אלא רק משתמש בו לצרכי עבודה (המון טקסט) ומעט סרטים. הדבר הכי חשוב לי הוא שאני אוכל להשתמש הרבה שעות במסך בלי "לעייף" את העיניים שלי. במסך CRT שיש לי היום, אם אני יושב כמה שעות מולו אז אני כבר מרגיש עייף. האם המסך 226BW הוא בחירה טובה? או שיש מסך אחר שיותר מקל על העיניים ממנו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by artv8,

שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by noamr21,

אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by shuy,

האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום לכם שוב.. יש לי כמה שאלות לגבי מסך למחשב יש לי 8800GTS 320 עכשיו.. מה יותר עדיף למכרטיס מסך הזה מסך רחב או מסך רגיל? איזה מסך יותר: DELL E207WFP 20'' LCD 5MS או SAMSUNG 206BW 20'' LCD אני סומך עליכם !! ובבקשה זה התקציב הכי הרבה שאני יכול להוציא ..הבנתי שהמסך DELL 2007WFP 20'' האו מסך מעולה! אבל אין לי כסף לקנות אותו.. תודה לכם!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים